2015 Nisan Anneleri

Stres herseye neden oluyor aman sakin sakin. Ben ilkinde oyle yapmis strese kapilmistim birde doktor bulamadim bir turlu daha cok stres olmustum 4z olunca birde dahada panik olmustum ama olmamak gerekmis simdi agirdan almaya calisiyorum ve bol bol dua ediyorum Rabbim hayirlisi nasip etsin ins. Bebeklerimizi hayirlisiyla kucagimaza alalim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben hem Mart annelerini hem nisan annelerini takip ediyorum.stres iki tarafta da çok yüksek.

bence hiç panik yapma İçin rahat etmez diyorsan bir de özele git.oğlumda geç döllenme olduğu için adetim neredeyse 1 ay geçmişti ve ancak kese o zaman görünmüştü.döllenme tarihiyle alakalı bir durum bu.
saat 2 de kan sonucum çıkacak doktordan rica minnet ancak 10 gün sonraya randevu alabildim.sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırdım.ebe bazı tavsiyelerde bulundu.Folik asidi doktorun söyleyince al dedi 10 gün var daha arkadaşlar ben almaya başlasam mı folik asit?

Evet şimdi geldim hastaneden.dediğiniz gibi özele gittim ve kesemi gördüm:) kan değerimde 3180 çıktı çok kşükür Allahıma:)

hayırlı olsun öncelikle.evet sanırım gerekiyor.ben telefon ettim onlar arıycaklarmış beni ebe arar sizi dedi bayan.kan testi yaptırdınızmı yoksa sadece idrarda mı gördünüz gebeliği :)

canım ben tedavı ılel hamıle kaldım tup bebek oyuzden ıdrarda zor cıkıyor kanda cıktı. 2 kere kan testı yaptırdım 13. gun 225 13. gün 325 ti. yarın yine yaptırıcam ınsallah duzenlı artar. 10 yıldır beklıyorum ılk bebegım

canım ben tedavı ılel hamıle kaldım tup bebek oyuzden ıdrarda zor cıkıyor kanda cıktı. 2 kere kan testı yaptırdım 13. gun 225 13. gün 325 ti. yarın yine yaptırıcam ınsallah duzenlı artar. 10 yıldır beklıyorum ılk bebegım

inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi.benimki normal tedavi değil idrarda çok kolay belli oldu ama kanda bana düşük geldi sanki dün yaptırdım 76,02 çıktı yarın tekrar yaptırıcam bakalım hayırlısı inşallah

Ayy masallah :) darisi basima bizde 4+3 olduk :)

Hayırlı olsun:) bugün resmen devlet hastanesindeki doktor keseyi göremeyince ömrümden ömür gitti:) şimdide her zamanki gibi stres sonrası ağrımı çekiyorum:KK43:siz siz olun evham yapmayın strs gerçekten bebeği etkiliyor.başka doktora gidip keseyi görmesem kesin iki hafta dış gebelik kesin diye kendi kendimi yiyecektim

inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi.benimki normal tedavi değil idrarda çok kolay belli oldu ama kanda bana düşük geldi sanki dün yaptırdım 76,02 çıktı yarın tekrar yaptırıcam bakalım hayırlısı inşallah

canım senı telaslandırmım ama dr a gıttınmı bence hemn bı dr a gıt 5 haftalık olmasına ragmen nıye o kdr dusukkı

10 yıl demek Allah sağlıkla kavuştursun insallah

10 yıl demek Allah sağlıkla kavuştursun insallah

aminnn canım sağlıcakla kucagıma alırım ınsallah.
kızlar hangı sehırlerdesınız? gebe takıbı ve dogum ıcın devletmı sgk anlasmalı ozelmı tercıh edeceksınız? aklınızda nereler var

hcg 76,02 çıktıbaşta sevindimde yukarıdaki arkadaşlarınkini okuyunca dağıldım stres bastı ne olduğumu şaşırdım.heyecanım kaçtı.

Hangi gün 76.02 cikmisti benimde adetten 2 gün önce 56 cikmisti adetten 1 gün sonra 233.10 çıktı masallah. Sonrada kan testi yaptır madim

Hangi gün 76.02 cikmisti benimde adetten 2 gün önce 56 cikmisti adetten 1 gün sonra 233.10 çıktı masallah. Sonrada kan testi yaptır madim

Bugün adetim geçeli 3. Gün yarın tekrar yaptırcam ebe normal artar dedi bakalım inşallah artar bugün daha artmıştır inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün adetim geçeli 3. Gün yarın tekrar yaptırcam ebe normal artar dedi bakalım inşallah artar bugün daha artmıştır inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Artmistir ins. 1gun bile farkediyor sen hcg oranina takilma derim labortuar referans degerlerine uygunsa sıkinti olmaz ki zaten normal gorunuyor degerin

X