2015 Nisan Anneleri

hımm ben gittiğimde keseyi göremedi ama kan tahlilinde 1286 çıktı.bir hafta sonra tekrar gel keseyi görelim dedi..evde test yaptın dimi..

Evde iki kez test yaptim pozitif cikti :) belirtilerde hepsi var bi kan testimiz kaldi ben o zaman yarin saglik ocaginda test yaptirim 5.hafta bitimindede doktoruma giderim

Benimde folikasitim duruyor kullanmaya doktor deyince baslasam diyorum

bende gittim senin gibi 4+6 olunca kan tahlili verdi ama keseyi göremedi..ne zaman gitmeyi düşünüyosun

selam bende cuma günü dr gittigimde 4+6 dıydım ve kese gözukmedı deger 770ti salı gunu yıne cagırdı eger göremezse alttan baktırtıcam cunku endıse edıyorum:44:

Evde iki kez test yaptim pozitif cikti :) belirtilerde hepsi var bi kan testimiz kaldi ben o zaman yarin saglik ocaginda test yaptirim 5.hafta bitimindede doktoruma giderim
bencede git tabi..haber ver ha merak ederim..hayırlısı inşallah..ama kesin hamilesin gibi gözüküyo tatlım..

selam bende cuma günü dr gittigimde 4+6 dıydım ve kese gözukmedı deger 770ti salı gunu yıne cagırdı eger göremezse alttan baktırtıcam cunku endıse edıyorum:44:
salı günü dpktormu gel dedi..ben kan tahlilini verdikten 1 hafta sonra gel dedi kesin olur.alttan baktırmak zorunda kalmazsın..yinede sen bilirsin..değerlerin yüksek çıkmış bide..

salı günü dpktormu gel dedi..ben kan tahlilini verdikten 1 hafta sonra gel dedi kesin olur.alttan baktırmak zorunda kalmazsın..yinede sen bilirsin..değerlerin yüksek çıkmış bide..

evet dr cagırdı şimdi cagırdı gitmezsem içim rahat etmez bide keseyı görmedıkce dıs gebelıkten süphelenebiliriz dedı o yuzden endişe ediyorm

Hmm 4+6 daha erken ozaman ben en iyisi kan tahlili veriyim yarin en garanti

bencede gidipte strese sokma kendını benım dr izne cıkacagı için benı erken cagırmıs ama onun yuzunden ben stres oldum sadece kanda takıp et bi süre

aaaa tabi dr çağırmış git tabi.. bakalım ne olucak ..haber ver ama merak ederim hayırlısı

bakalım gidip görcezzz herkes normal diyo ama ben düşünmeden duramıyorum hayırlısı artık Allahım ne derse o olcak haber verıırm canm bundan snra burdada takılcam

bakalım gidip görcezzz herkes normal diyo ama ben düşünmeden duramıyorum hayırlısı artık Allahım ne derse o olcak haber verıırm canm bundan snra burdada takılcam
düşünme canım o kadar salı ya az kalmış..hadi bakalım ben cede hamilesin gibi geliyo bana ..öptüm

canım merhaba ben cuma gunu dr gittim deger 770 olmus kese gözukmedı alttanda bakmadı dr.salı gunu yıne gidicem sende durumlar ne acaba? benım sat 27 hazıran

Ben 9 ağustosa randevu aldım. Benim sat 28 haziran. Kendimi hamile gibide hissetmiyorum. Sadece ara ara kasık ağrılarım oluyor. O yuzden doktor gunumu iple cekiyorum. Gördüğümde rahatlayacağımı hissediyorum. Hamileliğimi çok erken öğrendim 3+2 testte silik çıktı 3+3 biraz koyulaştı 3+5 te kan değerim 86 çıktı. Oyüzden şaşkınlıkla dr randevumu bekliyorum. Bilgi verdiğin içinde teşekkür ederim. Umarım gittiğimde kese görünür.

Kizlar merhaba benim adetime 4 gun kala idrar testim silik cikti ertesi gunde ayni bes tane yaptim hepsi silik..arasira halsizlik ve cok az mide bulantisi oluyor ama bazen de hic bir belirti olmuyor..sizin belirtilerde oyle mi bir de adetim yarin korkuyorum adet olurum die birkac gun gecsin oyle kan testi yaptrcam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar tüp bebek yoluyla hamile kaldım geçen haftada kesemizi gördük 2015 nisanda anne olucam bende rabbim nasip ederse ayın 14nde kalp atışlarına bakılacak çok heyecanlıyım

Yaa hanimlar ben hamile kalinca hemen yuzum lekenir gibi oluyor dusukle sonlanan hamileliktede olmustu sizde de oluyor mu?

Yaa hanimlar ben hamile kalinca hemen yuzum lekenir gibi oluyor dusukle sonlanan hamileliktede olmustu sizde de oluyor mu?

bende de sivilceler oluştu canım onun haricinde mide bulantım sabahları epey var,karnım sanki patlayacakmış gibi gaz dolu,2 adım yürüsem tıkanıyor,yoruluyorum,belim ağrıyor,kasıklarımda ara ara ağrı oluyor,çok çok terliyorum ateş basıyor bu gebeliğim beni biraz zorlayacak gibi görünüyor ne ikizlerde ne oğlumda ben hiç belirti yaşamadım çok rahattım...

Ya kızlar ateş basıyor ben hiç Terleme yen insan dım şimdi günde 2 kere duşa giriyorum siz de de oluyor mu artı kabızlık cabası kabızlık için ne yapıyorsunuz

Bendede var bu belirtiler yaa onceki gebeligimde yoktu bu kadar gaz oyle boyle degil, kasiklarimda sizi var ani bir harekette sanci giriyor karnima, ara ara adet olcakmisim gibi bi sızı oluyor. Karnim sisti gazdan, goguslerimde hassaslik basladi sizlama var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…