hımm ben gittiğimde keseyi göremedi ama kan tahlilinde 1286 çıktı.bir hafta sonra tekrar gel keseyi görelim dedi..evde test yaptın dimi..
Benim şu an 5+2 görünüyor doktora gitmeme 8 gün var o zamana kadar kese görünür herhalde.bir de arkadaşlar ben hemen folik aside başlayacaktım ama sağlık ocağındaki ebe doktor kontrolünden sonra kullanmaya başla dedi.
bende gittim senin gibi 4+6 olunca kan tahlili verdi ama keseyi göremedi..ne zaman gitmeyi düşünüyosun
bencede git tabi..haber ver ha merak ederim..hayırlısı inşallah..ama kesin hamilesin gibi gözüküyo tatlım..Evde iki kez test yaptim pozitif cikti :) belirtilerde hepsi var bi kan testimiz kaldi ben o zaman yarin saglik ocaginda test yaptirim 5.hafta bitimindede doktoruma giderim
ancak ayın 11 ine randevu alabildim
salı günü dpktormu gel dedi..ben kan tahlilini verdikten 1 hafta sonra gel dedi kesin olur.alttan baktırmak zorunda kalmazsın..yinede sen bilirsin..değerlerin yüksek çıkmış bide..selam bende cuma günü dr gittigimde 4+6 dıydım ve kese gözukmedı deger 770ti salı gunu yıne cagırdı eger göremezse alttan baktırtıcam cunku endıse edıyorum:44:
selam bende cuma günü dr gittigimde 4+6 dıydım ve kese gözukmedı deger 770ti salı gunu yıne cagırdı eger göremezse alttan baktırtıcam cunku endıse edıyorum:44:
salı günü dpktormu gel dedi..ben kan tahlilini verdikten 1 hafta sonra gel dedi kesin olur.alttan baktırmak zorunda kalmazsın..yinede sen bilirsin..değerlerin yüksek çıkmış bide..
ben dr kan vermeye gidince ve sonuçlar iyi çıkınca dr folik asit iç dedi..yani ben içiyorum kızlarBenimde folikasitim duruyor kullanmaya doktor deyince baslasam diyorum
Hmm 4+6 daha erken ozaman ben en iyisi kan tahlili veriyim yarin en garanti
aaaa tabi dr çağırmış git tabi.. bakalım ne olucak ..haber ver ama merak ederim hayırlısıevet dr cagırdı şimdi cagırdı gitmezsem içim rahat etmez bide keseyı görmedıkce dıs gebelıkten süphelenebiliriz dedı o yuzden endişe ediyorm
aaaa tabi dr çağırmış git tabi.. bakalım ne olucak ..haber ver ama merak ederim hayırlısı
düşünme canım o kadar salı ya az kalmış..hadi bakalım ben cede hamilesin gibi geliyo bana ..öptümbakalım gidip görcezzz herkes normal diyo ama ben düşünmeden duramıyorum hayırlısı artık Allahım ne derse o olcak haber verıırm canm bundan snra burdada takılcam
canım merhaba ben cuma gunu dr gittim deger 770 olmus kese gözukmedı alttanda bakmadı dr.salı gunu yıne gidicem sende durumlar ne acaba? benım sat 27 hazıran
Yaa hanimlar ben hamile kalinca hemen yuzum lekenir gibi oluyor dusukle sonlanan hamileliktede olmustu sizde de oluyor mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende de sivilceler oluştu canım onun haricinde mide bulantım sabahları epey var,karnım sanki patlayacakmış gibi gaz dolu,2 adım yürüsem tıkanıyor,yoruluyorum,belim ağrıyor,kasıklarımda ara ara ağrı oluyor,çok çok terliyorum ateş basıyor bu gebeliğim beni biraz zorlayacak gibi görünüyor ne ikizlerde ne oğlumda ben hiç belirti yaşamadım çok rahattım...