- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sKizlar ya bu zaman geçmiyor bi turlu
cok haklısın canm benım ben aslında düşünmüyordum hıc okulum bıtmedı henüz dıye ama rabbım verdı cok sukur aratmadı, ınsallah bebısıde görürsun cnm ben daha kesesını de goremedım bugun gorucem ınsallah oyle umut edıyorum , doktor görmezse hemen aldırma oole burda bırı demıstı bana doktor bos gebelik demıs ama evladını kucagnna almış bayan ıcını ferah tut rabbım nasıp eder ınss
ahh canım siz yine normal yoldan kaldığınız halde zaman geçmiyor birde bizim gibileri düşün tüp bbekle kaldığımız için mafoluyoruz her anını bilerek geçiyor çookk zor durum allah kolaylık versin birde ben şimdi hepten stresteyim kese göründü bebiş görünmedi 5,5 haftalıkken dr 1 hafta daha bekleyelim yoksa kürtaj dedi boş gebelik olabilir dedi de 5 haftalık için eken konuşmadımı nedir ne değildir stress içindeyim hergünüm ayrı bir zehir ya yoksa diye çookk zor çoookk
Kizlar ya bu zaman geçmiyor bi turlu
canım bende yok tam olarak bilmiyorum ama doktora sor muhakkak bence almasan daha iyi olur. Tabi ne ile alacağına bağlı o ayrı mesele :)Kızlar göbek kıllarınızı alıyomusunuz ben ergenlikte bi almıştım hala da devam ediyorum hamilelikte zararlı mı acaba bilen varmı ?
maşallah canımm.:)Kizlar bende bugün kan verdim tekrar.ilk degerim 306 cikmisti simdi 1120 cikti cok şükür iyi gidiyo.carsamba yine kan sonra ultrason dediler.insallah hepimiz görürüz bebislerimizi
canım bende yok tam olarak bilmiyorum ama doktora sor muhakkak bence almasan daha iyi olur. Tabi ne ile alacağına bağlı o ayrı mesele :)
canım ağdayı kesin sor çünkü içeriği olsun uygulanışı olsun normalde zor bebiş varken daha tehlikeli olabilir.Ağda ile alıyorum cnm sormak lazım ama
canım ağdayı kesin sor çünkü içeriği olsun uygulanışı olsun normalde zor bebiş varken daha tehlikeli olabilir.
cok haklısın canm benım ben aslında düşünmüyordum hıc okulum bıtmedı henüz dıye ama rabbım verdı cok sukur aratmadı, ınsallah bebısıde görürsun cnm ben daha kesesını de goremedım bugun gorucem ınsallah oyle umut edıyorum , doktor görmezse hemen aldırma oole burda bırı demıstı bana doktor bos gebelik demıs ama evladını kucagnna almış bayan ıcını ferah tut rabbım nasıp eder ıns
3 te canım birazdan çıkıcam yola bakalım hayılrlısıSaat kaçta cnm randevun
Kizlar bende bugün kan verdim tekrar.ilk degerim 306 cikmisti simdi 1120 cikti cok şükür iyi gidiyo.carsamba yine kan sonra ultrason dediler.insallah hepimiz görürüz bebislerimizi
3 te canım birazdan çıkıcam yola bakalım hayılrlısı
Kızlar akıntısı artan var mı özellikle 6. 7. haftalarda
herkeste olacak diye bişey yok merak etme. bende hamile kalmadan önceki 8 aylık dönemde her ay hamileymiş gibi belirtiler yaşadım. ama hamile kaldığım bu ay belirti yaşamadım desem yeridir sadece göğüslerde şişlik ve damarların görünür olması. onun dışında belirtim yoktu. midemde yeni yeni bulanmaya başladı.Ya ben siz böyle saydıkça korkuyorum ne akıntım var ne bulantım. Bir şey mi oldu ki bebeğime ?