2015 Nisan Anneleri

Kizlar ya bu zaman geçmiyor bi turlu
s

ahh canım siz yine normal yoldan kaldığınız halde zaman geçmiyor birde bizim gibileri düşün tüp bebekle kaldığımız için mafoluyoruz her anını bilerek geçiyor çookk zor durum allah kolaylık versin birde ben şimdi hepten stresteyim kese göründü bebiş görünmedi 5,5 haftalıkken dr 1 hafta daha bekleyelim yoksa kürtaj dedi boş gebelik olabilir dedi de 5 haftalık için eken konuşmadımı nedir ne değildir stress içindeyim hergünüm ayrı bir zehir ya yoksa diye çookk zor çoookk

s

ahh canım siz yine normal yoldan kaldığınız halde zaman geçmiyor birde bizim gibileri düşün tüp bbekle kaldığımız için mafoluyoruz her anını bilerek geçiyor çookk zor durum allah kolaylık versin birde ben şimdi hepten stresteyim kese göründü bebiş görünmedi 5,5 haftalıkken dr 1 hafta daha bekleyelim yoksa kürtaj dedi boş gebelik olabilir dedi de 5 haftalık için eken konuşmadımı nedir ne değildir stress içindeyim hergünüm ayrı bir zehir ya yoksa diye çookk zor çoookk
cok haklısın canm benım ben aslında düşünmüyordum hıc okulum bıtmedı henüz dıye ama rabbım verdı cok sukur aratmadı, ınsallah bebısıde görürsun cnm ben daha kesesını de goremedım bugun gorucem ınsallah oyle umut edıyorum , doktor görmezse hemen aldırma oole burda bırı demıstı bana doktor bos gebelik demıs ama evladını kucagnna almış bayan ıcını ferah tut rabbım nasıp eder ıns

Kızlar göbek kıllarınızı alıyomusunuz ben ergenlikte bi almıştım hala da devam ediyorum hamilelikte zararlı mı acaba bilen varmı ?

Kizlar bende bugün kan verdim tekrar.ilk degerim 306 cikmisti simdi 1120 cikti cok şükür iyi gidiyo.carsamba yine kan sonra ultrason dediler.insallah hepimiz görürüz bebislerimizi

Kızlar göbek kıllarınızı alıyomusunuz ben ergenlikte bi almıştım hala da devam ediyorum hamilelikte zararlı mı acaba bilen varmı ?
canım bende yok tam olarak bilmiyorum ama doktora sor muhakkak bence almasan daha iyi olur. Tabi ne ile alacağına bağlı o ayrı mesele :)

Bir tablodan bahsedilmiş, pozitif olmak adına ben de bilgilerimi vereyim :emir_bebek:

sat: 17 temmuz
1.bebek
tahmini doğum tarihi: 23 nisan 2015

cok haklısın canm benım ben aslında düşünmüyordum hıc okulum bıtmedı henüz dıye ama rabbım verdı cok sukur aratmadı, ınsallah bebısıde görürsun cnm ben daha kesesını de goremedım bugun gorucem ınsallah oyle umut edıyorum , doktor görmezse hemen aldırma oole burda bırı demıstı bana doktor bos gebelik demıs ama evladını kucagnna almış bayan ıcını ferah tut rabbım nasıp eder ıns

aminn canım sende bugünmü görücen harika bhcg 1000 leri geçtimi vajinal yoldan görünüyor rabbim sanada hayırlarla sağlıklarla keseni görmeyi kalp atışını duymayı kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerle dönüceksin içimden bir ses öyle diyor :)

Kizlar bende bugün kan verdim tekrar.ilk degerim 306 cikmisti simdi 1120 cikti cok şükür iyi gidiyo.carsamba yine kan sonra ultrason dediler.insallah hepimiz görürüz bebislerimizi

Hayırlı olsun cnm daha kana ne gerek varki cnm 1000 leri geçmiş sonuçta alttan bakılsa kese bile görülür o kanlar biize ilerde lazım olcak :)

selam bayanlar benm kontrolum diğer salı kalp atışlarını görmüştük inşllh birşeyy olmadan devam ediyorduro_Obu endişeli bekleyiş oldurcek beni.... Neyse sat 18 haziran ama doktorum iki hafta ileri aldı beklenen adet tarihimde belli değildi pcoslu oldjğumdan :) neyse tahmini doğum 8 nisanmış ilk gebeliğim mi bilmiyorum boş gebelik geçirdim daha önce...antepteyim yaşım 31

Kızlar akıntısı artan var mı özellikle 6. 7. haftalarda :KK51:

evet canım benim sarımsı akıntımm oluyoo. sürekli günlük ped kullanıyorum.

Ya ben siz böyle saydıkça korkuyorum ne akıntım var ne bulantım. Bir şey mi oldu ki bebeğime ?
herkeste olacak diye bişey yok merak etme. bende hamile kalmadan önceki 8 aylık dönemde her ay hamileymiş gibi belirtiler yaşadım. ama hamile kaldığım bu ay belirti yaşamadım desem yeridir sadece göğüslerde şişlik ve damarların görünür olması. onun dışında belirtim yoktu. midemde yeni yeni bulanmaya başladı.

X