2015 Nisan Anneleri

kızlar gebelıkte tırouıtı dahılıyemı takıp edıyo ılac dozunu fılan kadın dogum dr umu ayarlıyo?

kızlar benide ekleyın yaş 25 manisa ilk bebişim sat 27 haziran dogum tarihi 07.05.2015

Merhaba arkadaşlar ben de 29 yaşındayım sanırım ve inşallah ben de sizlerdenim. İki kere kimyasal gebelik yaşadım 2 ay arayla 1.5 yıl önce.daha sonra da türlü tahlil ve testlere rağmen sorun bulunamadı bekle deyip durdu doktorlar eşim için de gerekli her şey yapıldı. 13 ağustosta adet olmam gerekiyordu akşam saat 5 olmasına rağmen olmayınca evde ta 5 ay önceden kalan gebelik testim vardı söz vermiştim gecikmeden yapmak yok diye.Hafta sonu denize gitçektik en iyisi yapayım da negatif olduğunu görünce beklentim biter adet olurum denize rahat girerim dedim.Ama yapar yapmaz ikinci çizgiyi gördüm tabi şok oldum.Hemen eczaneye koşup 2 test daha aldım onlar da pozitif çıkınca gidip kan verdim 135 çıktı. Henüz gecikmem yoktu ama değer düşük geldi bana cuma sabahı testi tekrarladım 302 çıktı.1 ay önceden bugün için iyi bir doktora randevu almıştım çocuğumuz olmuyor diye.Bugün ona gidecektim ama aradılar ameliyatı çıkmış yarın 6 buçukta gelin dediler.Ne yapsam bilmiyorum gidip kan testi versem mi.... strese girmeden sabırla beklesem mii... Yoksa doktor yaptırsaydın da hcg değerini bilseydik der miii... Kafam karışık...Korkudan hala sevinemedim habere. Bir emin olabilsem dünyalar benim olacak

ayyy kıyamam ya

ayyy kıyamam hep böyle bu gıcık doktorlar kendilerine hiç bakmazlar:)

Cnnm çok sevindim bak hamissin iste artik üzme kendini ve doktora CIK artik yeme kendini

canım benim haydi hayırlısı olsun o kadar çok sevindim ki inan ki çok mutlu oldum unutmam senle aynı gidiyorduk tüp bebişti dime seninkide ben hala beklemedeyim bende haberler pek iyi değildi ama 5,5 haftalıkken ultrasona girmiştim kesenin içinde embriyo görünmedi kese 9,5mm di senin kaç mm olmuş duydun sesini ayy yarabbim ne güzel bir duygu çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözlerim bile doldu sevinçten canım benim

kızlar gebelıkte tırouıtı dahılıyemı takıp edıyo ılac dozunu fılan kadın dogum dr umu ayarlıyo?
benimkini hem endokrin hem de kadın doğumcu kontrol edecekmiş her ay değerlere bakılacakmış. ilaç dozunu endokrin uzmanı belirleyecek.
bu arada geçmiş olsun.

Reactions: nix
Canm sıkma canını bak ben 8. Haftamın içindeyim ne Miğde bulantısı ,ne kasık ağrısı ne birşey.sadece göğüslerimde hafif sızlama var o kadar.çok takmamak lazım bünyeye göre değişir o
Anladım canım , Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

canım Allah razı olsunçok güzel bir duyguydu Rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini evet tüp bebekti benim de valla hiç mm söylemedi sıkıntı yok dedi sadece 15 gün sonra tekrar gel dedi resminde de henüz anlamıyorum mm falan sen adet olmadın değilmi inşaallah geç döllendiği için görünmemiştir

canım değerin düşük değil bence gayet güzel bir kez daha bthcg yaptır bakalım katlanıyor mu değerin emin olmak için değer 1500 lere gelmeden kese göremiyor Dr.lar çünkü bildiğim kadarıyla.Rabbim gönlünün muradını versin.:)hayırlı olsun şimdiden bence bebiş var

canım değerin düşük değil bence gayet güzel bir kez daha bthcg yaptır bakalım katlanıyor mu değerin emin olmak için değer 1500 lere gelmeden kese göremiyor Dr.lar çünkü bildiğim kadarıyla.Rabbim gönlünün muradını versin.:)hayırlı olsun şimdiden bence bebiş var

yok 5 temmuzda 2 embriyo yerleştirmişlerdi 1 tanesi yok oldu 1 tane tuttu kese gördük ama embriyo yoktu dr 1 hafta daha bekleyelim dedi 5 temmuzdan hesaplayınca 5,5 haftalık hamileydim birde mm ye görede hesapladım ondada 5,5 haftalık çıkıyordum dr gittiğimde geçen hafta perşembeydi.sen tam kaç haftalık oldun temmuzun kaçında yerleştirdiler senin bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…