Doğru diyorsun mecbur sabredicez artık en azından midem bulandıkça bebişim iyi diyorum bu da bişey napalım artık :)Günaydın cnm buraya taşındık :) cnm ne iyi gelir bende bilmiyorum valla artık 4 aya kadar sabretcez bebişlerimiz için
Doğru diyorsun mecbur sabredicez artık en azından midem bulandıkça bebişim iyi diyorum bu da bişey napalım artık :)
Bendr geldim bat 13 temmuz olmadim kan verdim sanirim 1aylik haftaya gidicem.doktora 2.bebisim birincisi 1 yasinda su anda ins saglikli bi sekilde atlatiriz
Yaş:30Aynen cnm bilgilerini yaz listeye ekliyim seni de
Benim ilk başından beri vardı ama gitgide artıyor inşallah kusmaya varmaz ondan korkuyorum işyerinde zor olur vallaBenimde mide bulantim basladi 6 haftaya kadar yoktu
inşaallah canım ya takmamaya çalışıyorum ama[/QUOTE
sevvalk canım bugün kontrolün vardı kaçta gidiceksin
Maşallah senin bebişin aynen fasulye gibi çıkmış kız mı acaba gönlünden geçen ne bilmem ama bana öyle geldiTeyzeleri bu da benim miniğim burda 7+0 dık sizde atın sizin miniklerinizi görelim Burda pıt pıtlarını duymuştuk :) Maaşallah demeyi unutmayın
Maşallah senin bebişin aynen fasulye gibi çıkmış kız mı acaba gönlünden geçen ne bilmem ama bana öyle geldi
Yas:24Günaydın Arkadaşlar Tablo özelliği yokmuş yeni sitede ama bi türlü hazırlıcam inş. bizimde tablomuz olsun dimi
Şimdi sizden istediklerim:
Beklenen Doğum Tarihi
Cinsiyetlerimizide öğrenince yazarız inş. ogünler nasip olur :)
Haydi Kolay gele
maşallah Rabbim nazarlardan saklasin bugün bizde doktora gidiyoruz inş meleğini gorucem bugünTeyzeleri bu da benim miniğim burda 7+0 dık sizde atın sizin miniklerinizi görelim Burda pıt pıtlarını duymuştuk :) Maaşallah demeyi unutmayın
İnşallah alırsın hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallahSaol cnm bilmiyorum valla cnm sadece istediğim sağlıklı olması ilk bebeğim kızdı kaybettim yeterki kucağıma sağlıklıca alim tek tesellim bu :)
Maşallah kuzuya maşallah nazar değmesin ben de bu hafta duyucam Allah nasip ederse :)Teyzeleri bu da benim miniğim burda 7+0 dık sizde atın sizin miniklerinizi görelim Burda pıt pıtlarını duymuştuk :) Maaşallah demeyi unutmayın
Yas:24
İlk bebeğim
İstanbul
10 temmuz2014
17 nisan 2015
Eskiden yapilmis olan bi tablonun kodlarini alabilirsin canm gelişmiş duzenlede vardır yada birde oradan bak istersen
maşallah Rabbim nazarlardan saklasin bugün bizde doktora gidiyoruz inş meleğini gorucem bugün
Yas:24
İlk bebeğim
İstanbul
10 temmuz2014
17 nisan 2015
Eskiden yapilmis olan bi tablonun kodlarini alabilirsin canm gelişmiş duzenlede vardır yada birde oradan bak istersen
maşallah Rabbim nazarlardan saklasin bugün bizde doktora gidiyoruz inş meleğini gorucem bugün
hemen haber veririz teyzeleri inşallah bugün bi gorunelimde doktor amcasinaİnş. cnmm haber verirsin bizede