Oyy maşallah nasılda büyümüş:) az sonra bende kontrole gidicem bakalım 7+4 üm inş B'nde görürüm miniğimi:)Teyzeleri bu da benim miniğim burda 7+0 dık sizde atın sizin miniklerinizi görelim Burda pıt pıtlarını duymuştuk :) Maaşallah demeyi unutmayın
Kızlar akıntısı artan var mı özellikle 6. 7. haftalarda
Alla alla diğer forumlardaki tablolar duruyor hala yeniboldugu için bulunur canim acelesi yok zaten bunaltma sen kendiniCnm yok olmuyo Kazene de sordum oda bilmiyormuş tablo yapmayı gelişmiş düzenle diye birşeyde yok ki
Oyy maşallah nasılda büyümüş:) az sonra bende kontrole gidicem bakalım 7+4 üm inş B'nde görürüm miniğimi:)
Canim listemiz daha olusturulmadi bütün nisan anneleri bilgilerini veriyor sen ver senide eklesin elifcimKIZLARRR YENİ TOPİĞİMİZ HAYIRLI OLSUNNNN AMA LSİTEDE BİZ NEDEN YOKUZ Kİ?
KIZLARRR YENİ TOPİĞİMİZ HAYIRLI OLSUNNNN AMA LSİTEDE BİZ NEDEN YOKUZ Kİ?
Alla alla diğer forumlardaki tablolar duruyor hala yeniboldugu için bulunur canim acelesi yok zaten bunaltma sen kendini
Henüz bende yok cnm bulantilarim artti sabah karnimda batmalar oluyor sanki adet kani gelmiş gibi oluyorKızlar akıntısı artan var mı özellikle 6. 7. haftalarda
Massallah ona pıt pıt :)Teyzeleri bu da benim miniğim burda 7+0 dık sizde atın sizin miniklerinizi görelim Burda pıt pıtlarını duymuştuk :) Maaşallah demeyi unutmayın
Al benden de kuzum ya eski hali güzeldi herşey ini biliyorduk simdi herşey muammaÖylede cnm hiç sevmedim sitenin bu halini eski hali daha güzeldi
İnş canm tabi:)İnş. cnm resmini istiyorum mercimeğin :)
28 YAŞINDAYIM İKİNCİ BEBEĞİM AMA İLKİMİ KAYBETTİM 1. SAYILIR GALİBA. ÇORUM, SAT 1 TEMMUZ BEKLENEN DOĞUM TARİHİM 08/04/2014Saol cnm
Cnm bilgilerini yaz ekliyim
Beklenen Doğum Tarihi
Maşallah ne güzel görünüyor annesi , bize de nasip olsun pirinç tanemizi görmek inşallah.Teyzeleri bu da benim miniğim burda 7+0 dık sizde atın sizin miniklerinizi görelim Burda pıt pıtlarını duymuştuk :) Maaşallah demeyi unutmayın
Al benden de kuzum ya eski hali güzeldi herşey ini biliyorduk simdi herşey muamma
İnşallah bugün gidicem doktora çok heycanliyim saatler geçmek bilmiyorMaşallah ne güzel görünüyor annesi , bize de nasip olsun pirinç tanemizi görmek inşallah.
Maşallah ne güzel görünüyor annesi , bize de nasip olsun pirinç tanemizi görmek inşallah.
Ya ben siz böyle saydıkça korkuyorum ne akıntım var ne bulantım. Bir şey mi oldu ki bebeğime ?Kızlar akıntısı artan var mı özellikle 6. 7. haftalarda