Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar
GÜNAYDINNN CNMMM :) BENDE BENDE DÜN RESMEN ÖLÜ GİBİYDİM BUGÜNDE MECBURİYETTEN AYAKTA DURUYORUM MİDE BULANTISI ÖLDÜRÜYO BENİ NE YESEM ÇIKARTIYORUM 5. AY HEMEB GELSİNNN İSTİYORUM HAYIRLISIYLAGüzel anneler herkese günaydın
Haftasonu yoğun bir mide bulantısı mesaisinin ardından bu sabah daha rahatım inşallah. İlaç haricinde bulantıya neler iyi gelir araştırmam lazım sanırım durum fena
Bi de bu halde işe gelmek ayrı bi işkence oluyor bende de haftasonu baya bi arttı bulantı dr gidince mutlaka sorucam neler iyi gelir diye yoksa perişan oluyorum. Zaman çabuk geçiyor neyseki ama bulantı olmasa çok daha iyi olacakGÜNAYDINNN CNMMM :) BENDE BENDE DÜN RESMEN ÖLÜ GİBİYDİM BUGÜNDE MECBURİYETTEN AYAKTA DURUYORUM MİDE BULANTISI ÖLDÜRÜYO BENİ NE YESEM ÇIKARTIYORUM 5. AY HEMEB GELSİNNN İSTİYORUM HAYIRLISIYLA
Günaydınlarrrr Annelerrr:)
günaydın arkadaşlar.midem bulantılarım çok fena.hele sabah uyanınca.mutlaka bişeyler atıştırmam lazım.bir de sürekli uyku halindeyim.kızımda da böyle olmuştum.siz de durumlar nasıl?
Cnmm valla bnm biraz azaldı sabah kalkınca ağzıma direk meyve veya cubuk kraker atıyorum buarada cnm Yaşını kaçıncı bebiş şehir Sat ve Beklenen doğum tarihini yaz listeye ekliyim seni :)
Yas 29 ilk bebek Sat 03.07.2014 Ankara Beklenen dogum tarihi 17.04.2015Günaydın Arkadaşlar Tablo özelliği yokmuş yeni sitede ama bi türlü hazırlıcam inş. bizimde tablomuz olsun dimi
Şimdi sizden istediklerim:
Beklenen Doğum Tarihi
Cinsiyetlerimizide öğrenince yazarız inş. ogünler nasip olur :)
Haydi Kolay gele
Herkesler artık burda mı
Bende diğer topikte yazmıştım günaydın diye :) Haftasonu çok mide bulantım oldu araştırma yapıyorum neler iyi gelir diye
Bulantıyı hiç sorma bende de var bi de ne yesem bastırmıyor sabah limon yedim o da iyi gelmedi ne yapsam bilemedimgünaydın arkadaşlar.midem bulantılarım çok fena.hele sabah uyanınca.mutlaka bişeyler atıştırmam lazım.bir de sürekli uyku halindeyim.kızımda da böyle olmuştum.siz de durumlar nasıl?