- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
Ne güzel 30 kilo almissin ama hepsinden de kurtulmussun haklisinbumutla bakmaliyiz inşa 9 ay sonra meleklerimizi kucagimiza alicazBen ilk hamileligimde 50 kiloydum. Tartıda 80 i görünce bir daha tartiladim. Kaç kiloyla dogurdum bilmiyorum. Sonra çocuk çıktı 3.380 gr :) ama emzirerek 40 günde 20 kilo gitti. Diyetsiz üstelik serbetlerle beslenerek. Diyeceğim o ki; hamileliği bilmem ama emzirirken ciddi kilo veriliyor.
Benim bu konuda da endiselerim vardı. Ya sütüm olmazsa ya çocuk emmezse falan... Doktorum super bi adamdı. Hamileliğin de sürekli çocuğunu emzirdigini hayal dedi. Hic bir sorun yaşamayacaksin dedi. Size de tavsiye ederim. Daha başındayız ama kendimizi olumsuzluk yerine umutla dolduralım. 9 ay sonrada nisan anneleri toplantısı yapalım:)
Kestirmek çözüm olabilir cnm daha doğrusu kiriklarini aldirabilirsinkızlar benım saclarım acayıp dokulmeye basladı tutam tutam.sızde durum nedır? banyodan bır cıkıyorum heryer saccccc. kestrmek ıse yararmı acep.
Ben geçen gün bemiks ve bepanthen ampul, badem yağı aldım evde zeytinyağı da ekleyip 1 saat saçımı sarıp beklettimdökülmesine faydası oldu.kızlar benım saclarım acayıp dokulmeye basladı tutam tutam.sızde durum nedır? banyodan bır cıkıyorum heryer saccccc. kestrmek ıse yararmı acep.
Ben geçen gün bemiks ve bepanthen ampul, badem yağı aldım evde zeytinyağı da ekleyip 1 saat saçımı sarıp beklettimdökülmesine faydası oldu.
Darısı başımızaBen ilk hamileligimde 50 kiloydum. Tartıda 80 i görünce bir daha tartiladim. Kaç kiloyla dogurdum bilmiyorum. Sonra çocuk çıktı 3.380 gr :) ama emzirerek 40 günde 20 kilo gitti. Diyetsiz üstelik serbetlerle beslenerek. Diyeceğim o ki; hamileliği bilmem ama emzirirken ciddi kilo veriliyor.
Benim bu konuda da endiselerim vardı. Ya sütüm olmazsa ya çocuk emmezse falan... Doktorum super bi adamdı. Hamileliğin de sürekli çocuğunu emzirdigini hayal dedi. Hic bir sorun yaşamayacaksin dedi. Size de tavsiye ederim. Daha başındayız ama kendimizi olumsuzluk yerine umutla dolduralım. 9 ay sonrada nisan anneleri toplantısı yapalım:)
Anladım canım şimdilik beni etkilemiyor kokular ama ilerde nolur bilemem. Kırık aldir , kat attir hem model degisince insana iyi geliyor.ben bemixin kokusuna dayanamıyorum. bu halımle hepten dayanamam heralde en ıısı ucundan aldırıp denemek.zaten saclarım cook gur, seyrelır bıraz
9 ayı birlikte geçiririz inşaallah sonrada çocuklar için devam ederizDarısı başımıza9 ay sonraki nisan anneleri toplantısı da güzel fikir.
tesekkr ederim canm saol,hepimizinki hayirli olsun insallah..Amin inşallah,hayırlı olsun bebişin
Amin cnm Amin kötü anılarımız olduğu için öyle endişeleniyoruz iyi düşünelim ki iyi olsun insallahEndiselenmekten hamileliğin keyfini cikaramayanlardanim.ilk baslarda hcg yukselmezse sonra kese olmazsa sonra bebek olusmazsa diye hep dusunup duruyodum.sukur kalp atisini duydum ama simdi de kalp atisi durursa diye korkuyorum.daha onceden yasadigimla alakali.benim ilk hamileligimde 21. Haftada kalp atisi durdu ikincisi de dusuktu.Allah simdiki bebislerimize omur versin ..
amin canm inşallah kucagimiza almayi nasip etsin inşEndiselenmekten hamileliğin keyfini cikaramayanlardanim.ilk baslarda hcg yukselmezse sonra kese olmazsa sonra bebek olusmazsa diye hep dusunup duruyodum.sukur kalp atisini duydum ama simdi de kalp atisi durursa diye korkuyorum.daha onceden yasadigimla alakali.benim ilk hamileligimde 21. Haftada kalp atisi durdu ikincisi de dusuktu.Allah simdiki bebislerimize omur versin ..
İnsallahamin canm inşallah kucagimiza almayi nasip etsin inş