- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Amin canm çok sevindim dua edinde meleğim bugün göstersin kendin i annecigine teyzelericanım benim hatırladığın için çok sevindim biraz önce geldik doktordan hamdolsun duydum sesini darısı inşaallah senin başına dua ediyorum sana
Bende de bi hayli arttı kremsi hafif sarı gibi o yüzden sorayım dedimCnm bende dün farkettim kremsi şekilde gelmişti bu haftalardan sonra başlıyoz heralde akıntılara
Aynen ben de yarın gidicem perşembeden bu yana geçmiyor vakit yaa... Hayırlı haberlerle dön inşallah. Bizimle de paylaşmayı unutma.İnşallah bugün gidicem doktora çok heycanliyim saatler geçmek bilmiyor
Yok yok korkma Allahın izniyle bişey yoktur inşallah ben 7.haftama girdim belkide o yüzden artmış olabilir canım öncesinde yoktu böyleYa ben siz böyle saydıkça korkuyorum ne akıntım var ne bulantım. Bir şey mi oldu ki bebeğime ?
Canm her gebelikte bunlar olicak diye bi şart yokmuş kimisinde bulanti hic olmazmis kimisinde doğuma kadar devam ediyormuş hemen evham yapma içini ferah tutYa ben siz böyle saydıkça korkuyorum ne akıntım var ne bulantım. Bir şey mi oldu ki bebeğime ?
Bende de bi hayli arttı kremsi hafif sarı gibi o yüzden sorayım dedim
inşaallah güzel haberlerle bekliyoruz siziAmin canm çok sevindim dua edinde meleğim bugün göstersin kendin i annecigine teyzeleri
Benim de bu hafta arttı aslında öncesinde bu kadar yoktu akıntı. Bulantı benim de artmış durumda rahatsızlık veriyor artık bi de ara ara kasıklarıma ağrı giriyor sonra geçiyor çok şükürHenüz bende yok cnm bulantilarim artti sabah karnimda batmalar oluyor sanki adet kani gelmiş gibi oluyor
İnşallah olmaz canım mantar akıntısı beyaz oluyormuş sanırım öyle okumuştum ama dr gittiğimde sorucam mutlaka aklımda kalmasınNormal cnm endişelenme ilk gebeliğimde akıntı başladıktan sonra mantar olmuştum okdar kaşıntı vardıki dayanamıyordum inş. öyle olmayız çok kötü
İnşallah cnm insallh bakalim bu sefer doktorumuzu da degistrdik bu nasip olucak bakalimAynen ben de yarın gidicem perşembeden bu yana geçmiyor vakit yaa... Hayırlı haberlerle dön inşallah. Bizimle de paylaşmayı unutma.
CNM BNM 1 HAFTA ÖNCESİNDE ÇOK YOĞUNDU VE İDRAR YOLU ENFEKSİYONUM VARDI ONDAN OLUYODU ZATEN İLK KONTROLDE TOZ YAZDI DOKTORUM ONU İÇTİM GEÇTİ GALİBA ŞİMDİ ÇOK AZ SON TAHLİLİMDE DE ÇIKMAMIŞ ŞÜKÜR OLSUN. SEN BAKTIRDIN MI HİÇ İDRARAKızlar akıntısı artan var mı özellikle 6. 7. haftalarda
Inşallah öyledir güzeller, yarın ola hayrola diyelim.Yok yok korkma Allahın izniyle bişey yoktur inşallah ben 7.haftama girdim belkide o yüzden artmış olabilir canım öncesinde yoktu böyle
Canm her gebelikte bunlar olicak diye bi şart yokmuş kimisinde bulanti hic olmazmis kimisinde doğuma kadar devam ediyormuş hemen evham yapma içini ferah tut
İnşallah olmaz canım mantar akıntısı beyaz oluyormuş sanırım öyle okumuştum ama dr gittiğimde sorucam mutlaka aklımda kalmasın
yaş.36
mersin
sat.29 haziran
beklenen tarih 6 nisan
umarım eksik yazmadım
İnşallah canm beniminşaallah güzel haberlerle bekliyoruz sizi
benim hafiften vardi bulantim ama rahatsız çok etmiyordu simdi baya yogunlasti bas dönmeleri de rahatsız ediyor zaten tansiyonum düşüktür benim simdi en ufak ani harekette dengem gidiyorBenim de bu hafta arttı aslında öncesinde bu kadar yoktu akıntı. Bulantı benim de artmış durumda rahatsızlık veriyor artık bi de ara ara kasıklarıma ağrı giriyor sonra geçiyor çok şükür
Baktırdım canım dr tüm tahlilleri istedi orda bişey çıkmadı çok şükür ama sanırım normalmiş bu akıntı o yüzden rahatladım birazCNM BNM 1 HAFTA ÖNCESİNDE ÇOK YOĞUNDU VE İDRAR YOLU ENFEKSİYONUM VARDI ONDAN OLUYODU ZATEN İLK KONTROLDE TOZ YAZDI DOKTORUM ONU İÇTİM GEÇTİ GALİBA ŞİMDİ ÇOK AZ SON TAHLİLİMDE DE ÇIKMAMIŞ ŞÜKÜR OLSUN. SEN BAKTIRDIN MI HİÇ İDRARA
ilk bebeğimKaçıncı bebiş cnm