2015 Nisan Anneleri

Henüz bende yok cnm bulantilarim artti sabah karnimda batmalar oluyor sanki adet kani gelmiş gibi oluyor
Benim de bu hafta arttı aslında öncesinde bu kadar yoktu akıntı. Bulantı benim de artmış durumda rahatsızlık veriyor artık bi de ara ara kasıklarıma ağrı giriyor sonra geçiyor çok şükür

Normal cnm endişelenme ilk gebeliğimde akıntı başladıktan sonra mantar olmuştum okdar kaşıntı vardıki dayanamıyordum inş. öyle olmayız çok kötü
İnşallah olmaz canım mantar akıntısı beyaz oluyormuş sanırım öyle okumuştum ama dr gittiğimde sorucam mutlaka aklımda kalmasın

yaş.36
mersin
sat.29 haziran
beklenen tarih 6 nisan
umarım eksik yazmadım

Kızlar akıntısı artan var mı özellikle 6. 7. haftalarda
CNM BNM 1 HAFTA ÖNCESİNDE ÇOK YOĞUNDU VE İDRAR YOLU ENFEKSİYONUM VARDI ONDAN OLUYODU ZATEN İLK KONTROLDE TOZ YAZDI DOKTORUM ONU İÇTİM GEÇTİ GALİBA ŞİMDİ ÇOK AZ SON TAHLİLİMDE DE ÇIKMAMIŞ ŞÜKÜR OLSUN. SEN BAKTIRDIN MI HİÇ İDRARA

Yok yok korkma Allahın izniyle bişey yoktur inşallah ben 7.haftama girdim belkide o yüzden artmış olabilir canım öncesinde yoktu böyle
Inşallah öyledir güzeller, yarın ola hayrola diyelim.
Canm her gebelikte bunlar olicak diye bi şart yokmuş kimisinde bulanti hic olmazmis kimisinde doğuma kadar devam ediyormuş hemen evham yapma içini ferah tut

inşaallah güzel haberlerle bekliyoruz sizi
İnşallah canm benim
Benim de bu hafta arttı aslında öncesinde bu kadar yoktu akıntı. Bulantı benim de artmış durumda rahatsızlık veriyor artık bi de ara ara kasıklarıma ağrı giriyor sonra geçiyor çok şükür
benim hafiften vardi bulantim ama rahatsız çok etmiyordu simdi baya yogunlasti bas dönmeleri de rahatsız ediyor zaten tansiyonum düşüktür benim simdi en ufak ani harekette dengem gidiyor

Baktırdım canım dr tüm tahlilleri istedi orda bişey çıkmadı çok şükür ama sanırım normalmiş bu akıntı o yüzden rahatladım biraz

selam kızlar bugun dr a gıttık kalp atıslarını duyduk cok sukur. elif5541 canım benide ekle listeye sat 3 temmuz yaş 29 istanbul beklenen d.t. 10 nisan 2015 ilk bebeğim tüp bebekle hamıle kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…