Kızlar herkese selamlar tüm annelerin ve Bebislerinin keyfi yerindedir inşallah,
Kuzuların dogumgunleri yaklaşıyor neler planlıyorsunuz, ben öyle bi hediye almak istiyorum ki büyüyünce de ilk yaş hediyesi olarak hatirlasin, ama bulamadım bi türlü
Merhaba kızlar aylar oldu foruma girmeyeli. Biz 10 aylik olduk çok şükür ama hiç geçmeyen bir illete tutulduk. Alerjik reflü:'( Varmi aranizda bebeğinde reflü olan?
Merhaba hanimlar, ben Pelin. Haziran annelerindenim. Kızımın diş buğdayı sebebiyle ona kıyafet hazirlarken bu işten zevk aldığımı farkettim ve bu işi yapmaya karar verdim. ne mi yapiyorum? tütü tasarliyorum, keceden badi ve bandana yapiyorum. keçeden hediyelik süs gibi seyler de yapmayi düşünüyorum.
kızım için yaptigim tütü seti: https://www.instagram.com/p/BCsjWQiIUKk/
sipariş alıyorum, mesajla ulasabilirsiniz :)
Baya ara vermistim buraya bugün bi gireyim dedim hamile arkadaşları tebrik ederim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin insallah. Kızım 26 mayis dogumlu çok aşırı hareketli 6 aylık emekledi 6.5 aylık tutunup kalkmaya başladı. Şu 1 haftadır da birkaç adım atıp düşüyor. 10. ayı doldurmadan yuruyecek sanırım :)
Merhaba hanimlar, ben Pelin. Haziran annelerindenim. Kızımın diş buğdayı sebebiyle ona kıyafet hazirlarken bu işten zevk aldığımı farkettim ve bu işi yapmaya karar verdim. ne mi yapiyorum? tütü tasarliyorum, keceden badi ve bandana yapiyorum. keçeden hediyelik süs gibi seyler de yapmayi düşünüyorum.
kızım için yaptigim tütü seti: https://www.instagram.com/p/BCsjWQiIUKk/
sipariş alıyorum, mesajla ulasabilirsiniz :)
Merhaba canim
Benimkinin bdt 1 haziran oldugu icin mayisada haziranada yaziyordum
Hatirladim seni
Yeni isin hayirli bol kazancli olsun
Eline saglik cok guzel olmus
Benim oglusum var ama kizim olur ve sen hala yapmaya devam edersen seve seve
Merhaba canim
Benimkinin bdt 1 haziran oldugu icin mayisada haziranada yaziyordum
Hatirladim seni
Yeni isin hayirli bol kazancli olsun
Eline saglik cok guzel olmus
Benim oglusum var ama kizim olur ve sen hala yapmaya devam edersen seve seve
Günaydın kızlar çok okuyamadim ama ikinci bebisi bekleyenler var galiba. Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıklıca alırsınız ins kucaginiza. Biz oğlumla 10 ay 10 günlük olduk. Hepinizi öpüyorum. Sevgiler. :-*
Mrb anneler, 4 martta 10. Ay bitti bizim. Kızım hiç kilo almamış tüm ay boyunca. Sadece uzamış. Çok hareketli emekliyor durmuyor. Mama sandalyesinde sallanıyor, kucaktayken zıplıyor. Zaptedemiyoruz. Tabi ki gezicek keşfedicek ama bu gidişle kilo vermeye başlicak. Size sorum, ben kızıma gün içinde enerji versin diye ne yedireyim cevizden başka? Aklıma gelmiyor.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız biz kizimla buyuyoruz yavaş yavaş emekleme tutunup kalkma derken şimdi tek elimizde tutup yürümeyi öğrendi maşallah çabuk buyuyorlar Rabbim eksikliklerini göstermesin evin neşesi oldular sizler de ne var ne yok sohbet devam etmesi çok güzel bir sey inşallah bundan sonradaha ssık girmeye calisacagim
Günaydın kızlar çok okuyamadim ama ikinci bebisi bekleyenler var galiba. Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıklıca alırsınız ins kucaginiza. Biz oğlumla 10 ay 10 günlük olduk. Hepinizi öpüyorum. Sevgiler. :-*
bizde seni öpüyoruz...benim oğlanda bu gün 10 aylık oldu halen daha geri geri emekliyo..geri vitesde kalmış araba gibi..
daha adet olmadım ki olsam hamile kalmayak için çalışacam..
Mrb anneler, 4 martta 10. Ay bitti bizim. Kızım hiç kilo almamış tüm ay boyunca. Sadece uzamış. Çok hareketli emekliyor durmuyor. Mama sandalyesinde sallanıyor, kucaktayken zıplıyor. Zaptedemiyoruz. Tabi ki gezicek keşfedicek ama bu gidişle kilo vermeye başlicak. Size sorum, ben kızıma gün içinde enerji versin diye ne yedireyim cevizden başka? Aklıma gelmiyor.
Ben tahin pekmeze başladım bir çay kaşığı ama alerjik olduğu için dikkatli olman lazım çok az kaşığın ucuyla dene yavaş yavaş bir çay kaşığı ver biz 10,5 aylığız bu arada Bir de avokada kilo aldırıyor enerji veriyor onu da tavsiye ederim
cocugum kilo almiyor diyen anneler stress yapmayin.. cocuk bu illa kilo alcak diye bisey yok büyüyorlar artik kilo alimlari kesinlikle yavaslar boydan fark edersiniz.. :) kilolu olmak cokta hos bisey degil bence :S saglikli olsunlar yeterli ..
benim kizim 9 bucuk aylik artik her yere tutunarak kalkiyor ve yavas yavas yürüyor tutunarak cok degisik bisey .. cokta hevesli yürümeye tek eliyle tutunca yavas adimlarla yürüyor.. havalarda artik güzellesiyor yürümeyede tam basladilarmi tam yemelik olurlar :)) disarlarda el ele gezme vakitleri yaklasiyor
Forumu bırakmaya neden olan çok bilmiş ve akıl verip, kötülemekten başka bir şey yapmayan bir kaç tipti bence. Sanırım onlar artık geri çekildi. Ama onlarla birlikte, burada bilgi paylaşan, sorularına cevap arayan annelerde el etek çekti. Tabi bebişlerde büyüdü, sorumluluklar arttı. Ama yine de paylaşacak çok şey var.
Benim oğlumun en son 8,5 ay ölçüleri 78 cm ve 10,9 kg dı. Anne sütü aylardır almıyor. Ama altı ay azda olsa aldı. Ben kendi tercihimle 8,5 aya kadar mama ile gelsem de, sonrasında inek sütüne başladım. Ek gıdaya da 4 aylıkken başlamıştım zaten. Benim minnoşum artık her şey yiyor.
Özellikle kuzu ciğeri çok faydalıymış. Onu da vermeye çalışıyorum. Benim minnoşun sürünmek ya da tutunarak kalkmak gibi bir çabası yok hala :) Umarım yavaş yavaş toparlanırız yine.