Harikaaaa :):) Ne güzel ya işte, daha bi kaç ay emzirirsin merak etme, ne güzel arasının az olması birbirlerine can yoldaşı oyun arkadaşı olurlar, senin adına çok sevindimm :):):)
Şimdi belki erken diyorsun ama ilerde iyi ki olmuş diyeceksin bence. Ben artık kaza falan olmassa arayı baya acacak gibiyim. Ama olursa hiç hayır demem :))
Ben de senin gibi ilk öğrendiğimde şok olmuştum 3 gün sersem gibi gezdim şimdi iki minik oğlum var ve iyiki olmuş diyorum 4 yaştan fazla arası olanlar artık kardeş değilmiş gibi geliyo bana Aralarında 23 ay var ve yavaş yavaş oynamaya da başladılar biri gelse yardım ederim dese hiç düşünmem 3. İçin üç arkadaş gibi büyürler ama bakacak manevi gücüm yok senin adına çok sevindim hayırlı olsun inşallah daha 9 ayın var merak etme hemen gelmiyolar
Ayyy cok guzel bisey bence hayirli olsun canim
Canim, Alah hayirli kilsin insallah. Ben de yeni igrendim, Rabbjm ikimize de kolaylik versin. Sen nerdeydin? Ben de yurt disindayim daselam kızlar kızım 19 mayıs doğumlu ve hamile olduğumu bugün öğrendim. ne yapacağımı bilmiyorum gurbetteyim sevindem mi üzülem mi bilemedim .kızım 4 sene sonra oldu buda olmaz diye rahattım ama Rabbimde n gelen birşey
Ne güzel ya, inan ben de çok istiyorum seneye artık inşallah :)selam kızlar kızım 19 mayıs doğumlu ve hamile olduğumu bugün öğrendim. ne yapacağımı bilmiyorum gurbetteyim sevindem mi üzülem mi bilemedim .kızım 4 sene sonra oldu buda olmaz diye rahattım ama Rabbimde n gelen birşey
sağol canım. darsı tüm isteyene:) bizde istemiyorduk ama Rabbim nasip etti kolaylığını da verir inşallahOoo 2 arkadastan hamilelik haberi gelmis
Hayirli olsun kizlar, Rabbim saglikla dogurmayi nasip etsin
Benim oglumda 9 aylik
Kardes simdilik hiicc düşünmüyoruz
En az 2 yasina kadar emzirmek istiyorum hemde buyusun biraz.ondan sonra insallah
Ne güzel ya, inan ben de çok i
sağol canım Allah razı olsun senin kide hayırlu mübarek olsun. bende zonguldak ereğlideyimCanim, Alah hayirli kilsin insallah. Ben de yeni igrendim, Rabbjm ikimize de kolaylik versin. Sen nerdeydin? Ben de yurt disindayim da
kızlar bugün doktora gittim 5. buçuk haftalık hamileyim doktor emzirmeyi yavaş yavaş kes dedi ama benim kızım biberonla mama filan almıyo ne yapmalıyım biberon pek tutmuyor. inek sütü mü vermeliyim kafam çok karışık bilgisi olanlar cevaplarınızı bekliyorum
Ne güzel ya, inan ben de çok istiyorum seneye artık inşallah :)
Merhaba canım :):) 21 kilo verdim 5 kaldı tek :) Ben de vermeden hamile kalmak istemiyorum :):) Benim de 2. de limitim 10 kilo :):) Hehehehe :)selam verebildin mi hamilelik kilolarınıben onları vermeden ikinciyi doğurmayacam ve ikinci de ahdettim maximum 15 kilo alıcam
canım zaten bebek 10 ayın içinde doktor bir ay içinde bıraktır dedi. ama sorun benim kızım biberon almıyor nasıl olacak hiç bilmiyorummerhaba google dan tandem emzirme diye aratın bir de facebookta emziren anneler grubu var adminlerinden özlem şahin hamile iken de emzirmiş riskli bir gebeliğiniz yok ise hamile iken de emzirebiliyorsunuz
ben ilk hamilelikte 65 ile hamile kaldim 75 ile doğuma girdim. şimdi 67 kiloyum yine hamileyim bende vermek istiyorudum ama olmadı:)senin planladığın gibi olmyor herşey onu anladım:)Merhaba canım :):) 21 kilo verdim 5 kaldı tek :) Ben de vermeden hamile kalmak istemiyorum :):) Benim de 2. de limitim 10 kilo :):) Hehehehe :)
Sen ne durumdasın??
Hayırlı olsun canım Alah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :) bende istiyorum aslında ama eşim erken diye istemiyor ben yaş aralığı az olup birbiriyle öpk samimi olan kardeşleri gördüköe imreniyorum hep otelde vs bakıyorum anne baba baş başa güzel vakit geçiriyor yaş aralığı az olan kardeşler beraber çok güzel eğleniyorlar tebrik ederim bir yıl daha zorlanırsın en fazla sonra güzel eğlenceli günler seni bekliyor :) benim sütüm 4-5 aylıkken kesildi üzüntüyle ama bebeğimi ek gıdaya erkn başlattım herobaby kullandım mama artık kullanmıyoruz inek sütüne geçtim baya oldu doktorlar pek önermesede ben ve oğlum mutluyuz şekersiz bisküvisiz az sulandırıp içine doğal zeytinyağı damlatıyorum doktor tavsiyesi ile kabız olmasın diye sabahları kahvaltı yapıyoruz ara öğünde elma muz pekmez veriyorum rondodan çekip pütürlü pek yemiyor öğlen çorba içer az içerse uykusunda süt veririm öğlen 100ml kadar sonra uyanınca akşamda yaptığım her yemeğin içine oğlum iöin yrım havuç 1 küçük patate atarım yemeğin suyu ile ezerim iyice ya da rondodan geçiririm veririm yanında 2 kaşık kadar ev yapımı yoğurtla veriyorum gecede sabaha kadar süt içiyor canı nasıl isterse bazen 750 ml bazen 500ml biraz çocukların isteğine bırakmamak gerekiyor aslında yoksa çok zekiler dediklerini yaptırıyorlar o yüzden ben yemezse zorluyorum zorladığım halde yemiyorsa mecbur kalınca yiyor aynı yemeği bide dışarı çıkarsak güzel havalarda kaşık maması veriyorum arada kolay gelsin size yavaş yavaş alıştırın en fazla 3 gün direniyorlar sonra alışıyorlar :)kızlar bugün doktora gittim 5. buçuk haftalık hamileyim doktor emzirmeyi yavaş yavaş kes dedi ama benim kızım biberonla mama filan almıyo ne yapmalıyım biberon pek tutmuyor. inek sütü mü vermeliyim kafam çok karışık bilgisi olanlar cevaplarınızı bekliyorum
sagol canım Allah razı olsun.valla bende yaş aralığı az olsun diyordum en az iki sene ama Rabbim nasip etti daha erken oldu.kardeş gibisi yok biz beş kardeşiz aramızda hep bir yaş var .geçen sene abimi ve annemi trafik kazasında kaybettim. çok zor oldu rabbimde bana bunu armağan etti. tek sıkıntım yanlız zor olacak ama Rabbim var o yardım eder inş.dün aventin biberounu aldım onu da kabul etmedi ama bugün saat 10 dan beri emzirmedim sabah kahvaltı ikindi yoğurt akşam çorba yatarkende senin gibi süt verip sulandıracam dua edin . Rabbin en kısa zamanda seninde gönlüne göre versinHayırlı olsun canım Alah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :) bende istiyorum aslında ama eşim erken diye istemiyor ben yaş aralığı az olup birbiriyle öpk samimi olan kardeşleri gördüköe imreniyorum hep otelde vs bakıyorum anne baba baş başa güzel vakit geçiriyor yaş aralığı az olan kardeşler beraber çok güzel eğleniyorlar tebrik ederim bir yıl daha zorlanırsın en fazla sonra güzel eğlenceli günler seni bekliyor :) benim sütüm 4-5 aylıkken kesildi üzüntüyle ama bebeğimi ek gıdaya erkn başlattım herobaby kullandım mama artık kullanmıyoruz inek sütüne geçtim baya oldu doktorlar pek önermesede ben ve oğlum mutluyuz şekersiz bisküvisiz az sulandırıp içine doğal zeytinyağı damlatıyorum doktor tavsiyesi ile kabız olmasın diye sabahları kahvaltı yapıyoruz ara öğünde elma muz pekmez veriyorum rondodan çekip pütürlü pek yemiyor öğlen çorba içer az içerse uykusunda süt veririm öğlen 100ml kadar sonra uyanınca akşamda yaptığım her yemeğin içine oğlum iöin yrım havuç 1 küçük patate atarım yemeğin suyu ile ezerim iyice ya da rondodan geçiririm veririm yanında 2 kaşık kadar ev yapımı yoğurtla veriyorum gecede sabaha kadar süt içiyor canı nasıl isterse bazen 750 ml bazen 500ml biraz çocukların isteğine bırakmamak gerekiyor aslında yoksa çok zekiler dediklerini yaptırıyorlar o yüzden ben yemezse zorluyorum zorladığım halde yemiyorsa mecbur kalınca yiyor aynı yemeği bide dışarı çıkarsak güzel havalarda kaşık maması veriyorum arada kolay gelsin size yavaş yavaş alıştırın en fazla 3 gün direniyorlar sonra alışıyorlar :)
sağol canım Allah razı olsunSelamlar oglum 9.5 aylik oldu gecen hafta one dogru emeklemeye basladi 2 aydir geri geri dolasiyorducirkin olmaya basladi bi kac gundur cok numaraci isini biliyo kereta
Daha disimiz cikmadi biraz istahsizlik basladi bekliyoruz bakalim 2.yi bekleyenler varmis hayirli ugurlu olsun insallah saglikla dogsunlar
Kaza olmadikca en az 3 sene dusunmuyoruz maddi manevi zor olur bizim icin
Merhaba canım :):) 21 kilo verdim 5 kaldı tek :) Ben de vermeden hamile kalmak istemiyorum :):) Benim de 2. de limitim 10 kilo :):) Hehehehe :)
Sen ne durumdasın??
büyük bebeğiniz 10 aylık fakat 5 haftalık hamilesiniz benim demek istediğim 5 haftalık hamileliğinizde herhangi bir risk yok ise emziermeye devam edebileceğiniz bir de 10 aylık bebek bu saatten sonra biberona alışmaz eğer kesecekseniz mmeyi bardak deneyin bir kaç gune alışıyorlar bardağa ben çorbalarını yoğurdunu falan hep bardakla veriyorum işe başlayacağım zaman her tür biberonu aldım mumkun değil kabul etmedi , sağdığım sütü de bardakla verdiler ihtiyaç oluncacanım zaten bebek 10 ayın içinde doktor bir ay içinde bıraktır dedi. ama sorun benim kızım biberon almıyor nasıl olacak hiç bilmiyorum
Evet ya doğumgününü ben de cok düşünür oldum. Pinterest.te cok değişik foto cekim fikirleri var. Bi de cake smash olayı hani pastayı yiyolar. Ben bu ikisine odaklandım. Bi de zaman kapsülü fikri var. Her yıl yapılabilir. Müthiş olur. Şaşalı bi kutlama düşünmüyorum. Buyusun arkadas edinsin o zaman kutlarız. Şimdi konu komşuyu eve toplamayı düşünmüyorum. Yasıt sayılır bi kaç arkadasım var. Yeterli. Aklıma gelenler bunlar.Kızlar herkese selamlar tüm annelerin ve Bebislerinin keyfi yerindedir inşallah,
Kuzuların dogumgunleri yaklaşıyor neler planlıyorsunuz, ben öyle bi hediye almak istiyorum ki büyüyünce de ilk yaş hediyesi olarak hatirlasin, ama bulamadım bi türlü
Başın sağolsun canım üzüldüm çok Rabbim yardımcın olsun sıkıntı yaşamadanda güzel günlere erişilmez ama insan myle birşeyki her duruma ayak uyduruyor bebeğin yokken nasıldı bebeğin olunca nasıl bi hareketlilik geldi hayatınıza ama alıştın şimdi normal geliyor Rabbim nasip ederse sağ sağlim bu bebeğinide kucağına aldın mı bı durumada alışırsın hiç korkma anneler her işe yetişir az biraz sıkıntı yaşarsınız sonra herkesten çok rahat edersin hiç kokma bencesagol canım Allah razı olsun.valla bende yaş aralığı az olsun diyordum en az iki sene ama Rabbim nasip etti daha erken oldu.kardeş gibisi yok biz beş kardeşiz aramızda hep bir yaş var .geçen sene abimi ve annemi trafik kazasında kaybettim. çok zor oldu rabbimde bana bunu armağan etti. tek sıkıntım yanlız zor olacak ama Rabbim var o yardım eder inş.dün aventin biberounu aldım onu da kabul etmedi ama bugün saat 10 dan beri emzirmedim sabah kahvaltı ikindi yoğurt akşam çorba yatarkende senin gibi süt verip sulandıracam dua edin . Rabbin en kısa zamanda seninde gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?