Harikaaaa :):) Ne güzel ya işte, daha bi kaç ay emzirirsin merak etme, ne güzel arasının az olması birbirlerine can yoldaşı oyun arkadaşı olurlar, senin adına çok sevindimm :):):)
Şimdi belki erken diyorsun ama ilerde iyi ki olmuş diyeceksin bence. Ben artık kaza falan olmassa arayı baya acacak gibiyim. Ama olursa hiç hayır demem :))
Ben de senin gibi ilk öğrendiğimde şok olmuştum 3 gün sersem gibi gezdim şimdi iki minik oğlum var ve iyiki olmuş diyorum 4 yaştan fazla arası olanlar artık kardeş değilmiş gibi geliyo bana Aralarında 23 ay var ve yavaş yavaş oynamaya da başladılar biri gelse yardım ederim dese hiç düşünmem 3. İçin üç arkadaş gibi büyürler ama bakacak manevi gücüm yok senin adına çok sevindim hayırlı olsun inşallah daha 9 ayın var merak etme hemen gelmiyolar
Ayyy cok guzel bisey bence hayirli olsun canim
Hepiniz cok sagolun kizlar, icimi rahatlattiniz biraz. insallah dediginiz gibi olur. Zamanlamasi baya zorlayack yalniz. Tam doktorayi bitirmek uzereydim, deneylerimi tamamlayip tezime baslamam gerek. Bir de daha seneye turkiye'ye mi donucez burda mi kalicaz belli degil. Annemi cagirsam, ucak biletiydi vs derken bir suru para. Anlicaniz Allah'a sigindim. Henuz hic bir plan yapamiyorum, insallah su bir iki ay icinde hersey cozulur. Turkiye'de evimiz de yok ki hic olmazsa donelim desek. Artik Rabbim bize guc kuvvet versin insallah. Kizlar akliniza gelirse dua edin bizim icin, bu aralar en cok dua'ya ihtiyacimiz var