- 14 Nisan 2010
- 306
- 260
- 133
saat başı uyanıp ne yapıyor biraz açıklar mısınız?
saat başı uyanıp ne yapıyor biraz açıklar mısınız?
Böyle bir yazı okumuştum daha mnce belki yararı olur birde gündüz çok uyutuyorlarsa gece uyumaz çalışıyorsanız takip edinMerhaba kızlar bu sayfayı hamileyken çok sıkı takip ediodum ama sonra iş oğluşum derken koptum sizden bi konuda yardım istiyorum uyku eğitimi Uygulanan war mı hangi yöntemi kullandı... Oğluşum 5 mayıs doğumlu çok sık uyanıo geceleri ya memede ya ayakta sallayarak uyuyo bırakmak istiorum artık uyku eğitimi wersem diorum yoksa bu uykusuzluk benide onuda mahwedicek( bu konuda fikri olanlar acil yardım ederse çooook mutlu olurum....
Benim de tamamen bitti sütüm ne yazık kiartık bizimkide hiç emmiyo.bende sagarak vermeye başladım ama sütümde iyice azaldı günde toplam 120ml ancak cıkıyo.sanırım artık sağmayıda bırakıcam. peki siz beslenmeyi nasıl yapıyosunuz.ek gıda tamamda günde kaç ml devam sütü veriyosunuz?
Allah kolaylık versin canım biz diş çıkartırken böyleyiz saat başı kalkıpoturuyorq ama gündüz inat edip uyutmuyorum öyle olunca gece güzel uyuyo en azından ilk 4 saat rahat ediyorum birde herobaby'nin rezeneli 8 tahıllı kaşıkmaması var gece için onu veriyorum ama ben doğar doğmaz uyku eğitimi verdim gün içinde gündüz bi 20 dk bi yarımsaat 2 defa uyur fazla uyutmuyorum yoksa gece dkka başı kalkıp oyun istiyor birde çalışıyorsanız sizi özlüyordur onunla kalitelizaman geçirin uyumadan önce oyun oynayın gündüz uyumamasını sağlayın birde böyle deneyin derim gece uykusu çocuk içinde çok önemli birde doktora danışın tabi beni yönlendiren hep aile hekimim oldu sağolsun bütün dediklerini uyguladım şimdi rahatım diş sorunu yada hastalığı yoksa çok şükür darısı size olsun Rabbşm kolaylık versin inşallah@ozlem_90 @AgustosBasagI teşekkürler kızlar ilginizi için, dün gece uyku eğitimi denememde 4. gündü we seminerde bahsedilenleri aşağı yukarı aynılarını uyguladım yook bebğim sanki daha çok uyanmaya başladı, normalde ok ağlamayana bebeğim bağırarak ağlamaya başladı dün gece sağolsun eşimle neler neler denedik nette izlediğimiz wideolara istinaden ama yok.... sanırım bebeğim henüz hazır değil uyku eğitimine pes ettim....
amin canım bende ilk fırsatta doktora danışmayı planlıyorum. hiç mama wermedim kaşık mamasınıda sorucam ilk doğduğunda anneme uydum sallamak kolay geldi şimdi perişanım... En iyisini doğduğu günden itibaren eğitim wererek sen yapmışsın .. allahım yardımcım olsunAllah kolaylık versin canım biz diş çıkartırken böyleyiz saat başı kalkıpoturuyorq ama gündüz inat edip uyutmuyorum öyle olunca gece güzel uyuyo en azından ilk 4 saat rahat ediyorum birde herobaby'nin rezeneli 8 tahıllı kaşıkmaması var gece için onu veriyorum ama ben doğar doğmaz uyku eğitimi verdim gün içinde gündüz bi 20 dk bi yarımsaat 2 defa uyur fazla uyutmuyorum yoksa gece dkka başı kalkıp oyun istiyor birde çalışıyorsanız sizi özlüyordur onunla kalitelizaman geçirin uyumadan önce oyun oynayın gündüz uyumamasını sağlayın birde böyle deneyin derim gece uykusu çocuk içinde çok önemli birde doktora danışın tabi beni yönlendiren hep aile hekimim oldu sağolsun bütün dediklerini uyguladım şimdi rahatım diş sorunu yada hastalığı yoksa çok şükür darısı size olsun Rabbşm kolaylık versin inşallah
Geçmiş olsun canım...Bu arada bebegi emekleyen oldumu bizimki cok istekli ama bi turlu beceremiyr.
Maşallah ona benim kuzum da 5 mayıs doğumlu hep ayakta olsun tay tay yapsın. Dr emeklemeden yürür dio sanırım bazı bebekler böle oluomuşGeçmiş olsun canım...
Benim bebeğim 1 mayıs doğumlu halen emeklemiyor.. Oturduğu yerden kendi etrafında dönüyor ama ellerinin üzerine eğilip bir türlü emeklemiyor...
Ayakta durmayı çok seviyor.. Elinden tutup yürütüyorum çok hevesleniyor.. Sanırım 1 yada 2 aya kadar emeklemeden yürür:)
Doğum gününe 3 ay kaldı.. Maşallah bebeklerimiz hızla büyüyor
selam canım cok sukur yaptım dogum normal dogum beklerken hastanede suyum geldı dogumhaneye alındıgımda suyun kırlı dedıler bebek kakasını yapmıs acil sezeryana alındım cok sukur kızımda bende sag saglım kurtuldukKızlarelifeva dan haber var mi doğum yaptığı bayadır takip edemiyorum si neler yapiyosun uz bebisler nasıl benim kızım çok hareketli disimiz yok henüz ve gece uykusu saat başı kalkıyor napicgimi şaşırdım hemde nasıl ağlayarak kalkıyor sizde durumlar neler
Bizimkide oyle ama baba varsa beni aramiyorda baskasinda tanisa bile kesinlikle gitmiyor. Benim yanimda bike baskasinin kucaginda durmuyor. Ananesi geldi 10 gun kaldi ona alissada sonradan yinede ona gitmiyor kucagindayken agliyor..Benim oğluşum da emekliyor ayağa kalkmaya çalışıyor düşüyor hep ya birde bu aralar bana çok düştü babasına bile gitmiyor hep üstümde başkadı alınca kıyamet kopuyor gece uykusuzgündüz üstümde çok yoruldum valla sizde de var mı böyle bir durum
canım çok sevindim Allah birinin alırken birini verdi uzun ömürlü hayırlı evlat olur inşallahselam canım cok sukur yaptım dogum normal dogum beklerken hastanede suyum geldı dogumhaneye alındıgımda suyun kırlı dedıler bebek kakasını yapmıs acil sezeryana alındım cok sukur kızımda bende sag saglım kurtulduk
amin canım cumlemızınkı ınsallah sukurler olsun rabbıme kaybımdan sonra cok bekletmedı kızımı saglıklı bı sekılde verdıcanım çok sevindim Allah birinin alırken birini verdi uzun ömürlü hayırlı evlat olur inşallah
benim kızımda emelkiyor. 7 bucuk aylıkken tam anlamıyla emeklemeye başladı.tüm evi dolaşıyo :) koltuga duvara heryere tutunarak tırmanıp kendi ayağa kalkıyo.koltuk kenarında sıralıyo.hatta son zamanlarda kendine fazla güveni geldi elini bırakıp yürümeye çalıştı tabi yere düştü ağladı.cok dikkatlı olmak lazım.Bu arada bebegi emekleyen oldumu bizimki cok istekli ama bi turlu beceremiyr.
Canm bizimki de aynen oyle kendi etrafinda donuyr oturark surukluyr kendini bide arka arka gidiyr ama ileri gidemiyr. Olsun ins direk yururler.Geçmiş olsun canım...
Benim bebeğim 1 mayıs doğumlu halen emeklemiyor.. Oturduğu yerden kendi etrafında dönüyor ama ellerinin üzerine eğilip bir türlü emeklemiyor...
Ayakta durmayı çok seviyor.. Elinden tutup yürütüyorum çok hevesleniyor.. Sanırım 1 yada 2 aya kadar emeklemeden yürür:)
Doğum gününe 3 ay kaldı.. Maşallah bebeklerimiz hızla büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?