Arkadaslar cok acil yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var. Benegim 19 mayis dogumlu 15 gundur bronsitle savasiyoruz. Oksurmekten uyuyamiyordu. 1 er hafat arayla 6 sar igne vuruldu. Bugun son ignelerini oldu. Oksurugu azaldi ama hiriltisi var. Bir arkadasim rakiyi isit sur dedi. Nenem bize yapardi anina duzelirdik dedi. Bir diger arkadasta karabiber zeytin yagini ilit pamuga koy gogsune yerlestir keser dedi. Ilaclardan olduk resmen 15 gundur ventolin kullaniyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. Alternatif tip konusunda onerisi olan varsa denemek istiyorum.
sakın ha sakın vicks sürmeyin 2 yaş altı bebeklere kesinlikle önerilmiyor Allah korusun ölüme bile sebep olabilir cünkü viks bebklere ağır geliyor en güzeli tereyağı pekmez ve zeytinyağı karabiber.ben de z.yağı karabiber yapıyorum; ılıktan sıcak z.yağı ve karabiber(o da çok olmayacak) ellerinizle sırtına ve göğsüne msaj yapın ve gazeteyle sarıp sıcak tutun ya da göğsüne ütüyle ısıtılmış havlu (sadece sıcak havlu-tabi yakmayın :) koyabilirsiniz. bir de çay kaşığı ile harnup pekmezi diye duymuştum..Allah şifa versin tüm yavrulara.