• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaslar cok acil yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var. Benegim 19 mayis dogumlu 15 gundur bronsitle savasiyoruz. Oksurmekten uyuyamiyordu. 1 er hafat arayla 6 sar igne vuruldu. Bugun son ignelerini oldu. Oksurugu azaldi ama hiriltisi var. Bir arkadasim rakiyi isit sur dedi. Nenem bize yapardi anina duzelirdik dedi. Bir diger arkadasta karabiber zeytin yagini ilit pamuga koy gogsune yerlestir keser dedi. Ilaclardan olduk resmen 15 gundur ventolin kullaniyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. Alternatif tip konusunda onerisi olan varsa denemek istiyorum.

sakın ha sakın vicks sürmeyin 2 yaş altı bebeklere kesinlikle önerilmiyor Allah korusun ölüme bile sebep olabilir cünkü viks bebklere ağır geliyor en güzeli tereyağı pekmez ve zeytinyağı karabiber.ben de z.yağı karabiber yapıyorum; ılıktan sıcak z.yağı ve karabiber(o da çok olmayacak) ellerinizle sırtına ve göğsüne msaj yapın ve gazeteyle sarıp sıcak tutun ya da göğsüne ütüyle ısıtılmış havlu (sadece sıcak havlu-tabi yakmayın :) koyabilirsiniz. bir de çay kaşığı ile harnup pekmezi diye duymuştum..Allah şifa versin tüm yavrulara.

mrb arkadaslar.. ayni anda üst 2 disi cikiyor kizimin toplam 4 oldu suan uykudan aglayarak uyaniyor.. dogal yöntemi yokmudur care olacak?? cok zorda kalinca uyusturan krem sürüyorum doktorun yazdigi..

Sizde ne tur alerjiler vardi.nasil dikkat ettiniz.benim ilk oglum da yumurtaya asiri tepki veriyo du bu da oyle sanirim 2 gun ust uste çeyrek yumurta sarisi verdim 1 hafta teni hassaslasti kizarikliklar oldu.
Iyi gunler hanımefendi en son gittiğimiz Dr inek sütü alerjisi olmadığını söyledi alerjik reflü ve alerjik egzama dediler suan isyanlardayim bu zamana kadar kıza yapmadiklari test kalmadı sırf alerjisi var diye emzirmeyi bıraktım çünkü alerji diyeti yapınca kesildi zaten çok çok azdı

merhaba anneler.benim kızım 8,5 aylık ve malesef artık emmiyo.sütüm oldugu halde asla emmek istemiyo .aslında 15 gündür böyle ama ozaman en azından uykudayken emiyodu. şimdi onuda emmiyo.uykusunda kucagıma alıyorum memeye dudakları değdiği an kendini geri atıyo.inanılır gibi değil uykusunda bile anlıyo ve istemiyo. cok uzuluyorum.suan sağarak veriyorum ama böyle nekadar devam edebilirim bilmiyorum.sizde durumlar nasıl?bebeği emmeği kendi istegiyle bırakan varmı?

merhaba anneler.benim kızım 8,5 aylık ve malesef artık emmiyo.sütüm oldugu halde asla emmek istemiyo .aslında 15 gündür böyle ama ozaman en azından uykudayken emiyodu. şimdi onuda emmiyo.uykusunda kucagıma alıyorum memeye dudakları değdiği an kendini geri atıyo.inanılır gibi değil uykusunda bile anlıyo ve istemiyo. cok uzuluyorum.suan sağarak veriyorum ama böyle nekadar devam edebilirim bilmiyorum.sizde durumlar nasıl?bebeği emmeği kendi istegiyle bırakan varmı?
Canim bizim dis cikartma evresinde ayni sorunlar olmuştu ciktiktan bir kac gun sonra normale dondu eminim seninkide normale donecek

Bebeği kendi kendine uyuyanlar var mı aranızda? Bizimki ya emerek yada ayakta sallayarak uyuyor. Birde hala benimle yatıyor bebeklerinizin odasını ayıran var mı?

Bebeği kendi kendine uyuyanlar var mı aranızda? Bizimki ya emerek yada ayakta sallayarak uyuyor. Birde hala benimle yatıyor bebeklerinizin odasını ayıran var mı?
Benim kızım değişik dün gece kendi kendine battaniyesini yüzüne süre süre uyudu bazen kucakta bazen ayakta sallayarak uyuyor. gündüzleri kendi yatağında geceleri benim yanımda uyuyor.

Merhaba, benim kızım 7 aylıktan bu yana emmiyor 7-8 arası gece emiyordu 8'den sonra bıraktı, sağarak vermeye devam ettim ama maalesef sütüm çok ama çok azaldı bir günde 30 cc çıkıyor tek :( Yapacak bir şey yok artık

anneler merhaba,
kahvaltıyı nasıl verisyorsunuz? ben bütün yedireceklerimi karıştırıyorum bulamaç halinde veriyorum. tek tek verenler var mı? ne kadar yiyor bulamaç halinde olunca 1 çay bardağı kadar yiyor kilo problemimiz olduğu için bu şekilde vermeye devam ettim ama sanırım artık tek tek vermeye geçmem gerekiyor. Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Malesef bizde ayni durumdayiz. Hastalandiktan sonra memeyi iyice red etmeye basladi. Tutsa bike 1 dak. Gecmiyor.

4 bucuk aylikken uyku egitimi vermistim
Suan 7 ay 3 haftalik oglum ve kendi kendine uyuyor. Gunduzleri oynarken. Uyku saatini kendi belirliyor. Aksamlarida uyku saatinde yatagina yatiriyorum. Hala disimiz yok. Ins dis cikarma evresinde duzenimiz degismez

anneler merhaba,
kahvaltıyı nasıl verisyorsunuz? ben bütün yedireceklerimi karıştırıyorum bulamaç halinde veriyorum. tek tek verenler var mı? ne kadar yiyor bulamaç halinde olunca 1 çay bardağı kadar yiyor kilo problemimiz olduğu için bu şekilde vermeye devam ettim ama sanırım artık tek tek vermeye geçmem gerekiyor. Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Sebze meyvede hic sikintim yok cunku cesit bol ama kahvalti konusunda benimde bilgiye ihtiyacim var
Hic bulamac vermedim. Vermeyide dusunmuyorum. Hepsinin tadini ayri ayri alsin.
1 gun yumurta, tereyag
2.gun peynir(kendim yapiyorum), pekmez

Yanlarinada elma armut mandalina cam rendede. Baska ne verebilirm
Sizce cici bebe vermeli miyim. Verirsem evde yapacagim.
Dr zeytin dedi ama tuzsuz bulamadim. Sicak sudada kaynattim ama cok tuzlu diye vermedim
Ev receli dedi. Ayva yapacagim
Hafta 1 bal verebilirsin dedi ama 1 yasina kadar vermem herlade

Arkadaslar cok acil yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var. Benegim 19 mayis dogumlu 15 gundur bronsitle savasiyoruz. Oksurmekten uyuyamiyordu. 1 er hafat arayla 6 sar igne vuruldu. Bugun son ignelerini oldu. Oksurugu azaldi ama hiriltisi var. Bir arkadasim rakiyi isit sur dedi. Nenem bize yapardi anina duzelirdik dedi. Bir diger arkadasta karabiber zeytin yagini ilit pamuga koy gogsune yerlestir keser dedi. Ilaclardan olduk resmen 15 gundur ventolin kullaniyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. Alternatif tip konusunda onerisi olan varsa denemek istiyorum.
Merhaba benim bebeğim dede hırıltılı öksürük vardı ıhlamur verdim pekmezle karabiberi karıştrdm verdim birde keçi sütünü tavsiye ederim o kesti oğlumun öksürüğünü yarıyarıya suyla karıştırıp verdim benim bebeğim 8.5 aylık.ilk defa yazıyorum umarım anlaşılabilir olmuştur.

Merhaba bende 2015 mayıs annesiyim benim kızım hala diş çıkarmadı sizinkiler cikardimi genelde kaç aylık ken çıkmaya başlıyor

Merhaba bende 2015 mayıs annesiyim benim kızım hala diş çıkarmadı sizinkiler cikardimi genelde kaç aylık ken çıkmaya başlıyor
Merhaba hoşgeldin..

Benim bebegimde 1 mayıs doğumlu 6. ayın içinde alttan süt dişlerini çıkardı simdide üstten ön dişleri çıkıyor..

Kızlar elifeva elifeva dan haber var mi doğum yaptığı bayadır takip edemiyorum si neler yapiyosun uz bebisler nasıl benim kızım çok hareketli disimiz yok henüz ve gece uykusu saat başı kalkıyor napicgimi şaşırdım hemde nasıl ağlayarak kalkıyor sizde durumlar neler

Hoş bulduk sağol canım benim kizimda 23 mayista dogdu peki doğumdan sonra adet oldunuz mu Ben hala olmadım gercekten piskolojik bir durum.bazen bidah mı hamileymiş gibi durum oluyo

Hoş bulduk sağol canım benim kizimda 23 mayista dogdu peki doğumdan sonra adet oldunuz mu Ben hala olmadım gercekten piskolojik bir durum.bazen bidah mı hamileymiş gibi durum oluyo
Bebeğim 7 aylıkken ben regl oldum ama daha sonra tam duzenli olmadı çünkü halen emziriyorum.. Ben normal doğum yaptım..
Sen regl olursun ilerleyen zamanlarda..

Back