Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kızımda 20 mayıs doğumlu henüz çıkarmadı acelemiz yok ne kadar geç o kadar iyiMerhaba bende 2015 mayıs annesiyim benim kızım hala diş çıkarmadı sizinkiler cikardimi genelde kaç aylık ken çıkmaya başlıyor
Selam bence doktor kontrolüne gittiğinde bi sor ama diş etlerini diliyle kaşıyo olabilir benimki dişi diliyle anlamaya çalışıyor çünkümerhaba anneler,
20 mayıs doğumlu bir kızım var. bugünden beri dilinin kıvrıldığını fark ediyorum. sizde de oluyor mu? Endişelenmeli miyim? nörolojik olabilir mi?
Selam bizimde aynı oldu daha alt iki diş tam çıkmadan üst iki dişi birden patladı bunlarda sıkıntı çekti ama ateşlenmedi bide azı ve ön köpek dişi şişmiş beyazlamış patlamak üzere ama 1 haftadır ne uyku kaldı ne huzur çocuğumda çok zorlanıoyor ağrıdan başını kaldıramıyor 3 gün 41 dereceye kadar ateşlendi şimdi ateşi geçti ama ağrısı devam ediyor düzenli ağrı kesici şurup ve diş jelini sürüyorum doktor tavsiyesi ile yapacak bişey yok mecburuz bu durumlarda kullanmaya yavrumun gözünün içine baka baka ağrı çekmesine ve benim bişey yapamamam çok kötü geçmiş olsunmrb arkadaslar.. ayni anda üst 2 disi cikiyor kizimin toplam 4 oldu suan uykudan aglayarak uyaniyor.. dogal yöntemi yokmudur care olacak?? cok zorda kalinca uyusturan krem sürüyorum doktorun yazdigi..
Kızlar Günaydın
Ben işe başlamam nedeni ile ek gıdaya başladık ama hiç bir şekilde biberon almıyor sağdığım sütü de içmiyor ne yapsam bilemedim
Tavsiye edeceginiz biberon ucu varmı ?
Bide emziğe başlatsam mı başlasa önereceğiniz emzik var mı kolay alışması açısından.
Sadece memede uyuyor.
O nedenle biberon ve emzik düşünüyorum.
Bilgisi olan beni aydınlatırsa çok mutlu olurum.
Bende onu denedim ama almadınukun kaucuj olanını aldı benim oglusum o zamana kadar 10 farklı biberon ve uc degiştirdim.
Bardak la içme durumu vsrmı ben kahve yanı su bardağı ile içiriyorum içecekleri biberon kabul etmiyor benimde bebeğimKızlar Günaydın
Ben işe başlamam nedeni ile ek gıdaya başladık ama hiç bir şekilde biberon almıyor sağdığım sütü de içmiyor ne yapsam bilemedim
Bide emziğe başlatsam mı başlasa önereceğiniz emzik var mı kolay alışması açısından.
Sadece memede uyuyor.
Medela ve aventin anne memesine benzeyen biberonlari var onlari deneyebilirsinizKızlar Günaydın
Sadece memede uyuyor.
benim kızımda 20 mayıs doğumlu bizimde henüz dişimiz yok yakın zamanda da olacağa benzemiyor. ben her gün çorbasına bi ilave yapıyorum. haftada iki kere kuzu ciğeri diğer günler kıyma. haftada 2 kere balık vermeye başladım. bizimde dişimiz olmadığı halde blander kullanmıyoruz gayet rahat yiyebiliyorlar size de tavsiye ederim. kahvaltıları da 2 haftadır ayrı ayrı vermeye balşadım. hergün değişik içerikli yumurta sarısı ile omlet yapıyoruz. ıspanaklı karnabaharlı vb. zeytin ceviz üstü pekmez bebe bisküvüsü yulaf bunları veriyorum kahvaltıda. meyveyide bazı geceler geç yatıyorsa yatmadan önce muhallebisine katıyorum.Selamlar benim oglumda 18 mayis dogumlu daha disimiz yok doktor 6 aylikken 8.-9. ayi bulur demisti bir kac gundur uykuya gecmekte zorlaniyor gece cok uyanmaya basladi bekliyoruz bakalim
Ek gida konusuna geliyim sabahlari hero babynin tahilli meyveli kasik mamasinin icine yumurta labne ekleyip yediriyorum
Oglen sebze corbasi ufak toplar halinde kiymalar hazirladim corbasina atiyorum her gun atmanin bir sakincasi olur mu?
baligada baslamak gerekiyormus saglik ocaginda soylendi
Ara sira hero babynin kavanoz mamalarindan aliyorum
Bebelac ve milupanin cinde urettigini okuduktan sonra heroyu uygun buldum altini ciziyim de ara sira aliyorum dis olmadigi icin puturlu yiyemiyoruz blender kullaniyorum
Meyveyi bazen yogurduna katiyorum kalan ogunlerde de 120 ile 150 ml arasi mama iciyor
Sizin gunluk rutinleriniz neler?
benim kızımda 20 mayıs doğumlu bizimde henüz dişimiz yok yakın zamanda da olacağa benzemiyor. ben her gün çorbasına bi ilave yapıyorum. haftada iki kere kuzu ciğeri diğer günler kıyma. haftada 2 kere balık vermeye başladım. bizimde dişimiz olmadığı halde blander kullanmıyoruz gayet rahat yiyebiliyorlar size de tavsiye ederim. kahvaltıları da 2 haftadır ayrı ayrı vermeye balşadım. hergün değişik içerikli yumurta sarısı ile omlet yapıyoruz. ıspanaklı karnabaharlı vb. zeytin ceviz üstü pekmez bebe bisküvüsü yulaf bunları veriyorum kahvaltıda. meyveyide bazı geceler geç yatıyorsa yatmadan önce muhallebisine katıyorum.
Merhaba kızlar bu sayfayı hamileyken çok sıkı takip ediodum ama sonra iş oğluşum derken koptum sizden bi konuda yardım istiyorum uyku eğitimi Uygulanan war mı hangi yöntemi kullandı... Oğluşum 5 mayıs doğumlu çok sık uyanıo geceleri ya memede ya ayakta sallayarak uyuyo bırakmak istiorum artık uyku eğitimi wersem diorum yoksa bu uykusuzluk benide onuda mahwedicek ( bu konuda fikri olanlar acil yardım ederse çooook mutlu olurum....
saat başı uyanıp ne yapıyor biraz açıklar mısınız?biz de aynıyız bugun uyku eğitimi, ile ilgili bir seminere katılacağım bakalım anlattıklarını paylaşırım burda da benim beklentim oyle 8 de yatsın sabah 8 de kalksın da değil insan evladı sonuçta huzursuz olur uyanır susar emesi gelir uyanır ama saat başı uynaınca artık bende tahammül de kalmıyor
Kesinlikle bende öyle 12 saat olmasa da 8 saatede tawım sağlıklı gelişimizde için onunda buna ihtiyacı war. Seminerden sonra anlatılanları paylaşırsan çooook mutlu olurum. Şimdiden kolay gelsin tüm uykusuz annelerebiz de aynıyız bugun uyku eğitimi, ile ilgili bir seminere katılacağım bakalım anlattıklarını paylaşırım burda da benim beklentim oyle 8 de yatsın sabah 8 de kalksın da değil insan evladı sonuçta huzursuz olur uyanır susar emesi gelir uyanır ama saat başı uynaınca artık bende tahammül de kalmıyor
Benimki emio yada beşiğini sallamamı beklio hemen geri dalıo ama normal deil böle olması benim içinde onun içindesaat başı uyanıp ne yapıyor biraz açıklar mısınız?
Merhaba, benim kızım 7 aylıktan bu yana emmiyor 7-8 arası gece emiyordu 8'den sonra bıraktı, sağarak vermeye devam ettim ama maalesef sütüm çok ama çok azaldı bir günde 30 cc çıkıyor tek Yapacak bir şey yok artık
Malesef bizde ayni durumdayiz. Hastalandiktan sonra memeyi iyice red etmeye basladi. Tutsa bike 1 dak. Gecmiyor.[/QUO