Ben o inadini bi kac sefer kendim zorla yedirerek kırdım emzikle kandırdım yedirdim kollarını falan tutaraktan sonra herşeye elini atıo sofrada yiyebileceği şeyleri veriyorum örneğin turp ona büyük dilim kesiyorum ısırıp kopartıo hepsini ağzına doldurmasına izin vermiyorum ağzındakini ya yutacak ya çıkartacak yoksa ağzına götürmesine izin vermiyorum sizede önerim yemek filesi var onlar işe yarıyor ve iştahlı demekki bebeğniz tatmasına izin verin bence kolay gelsin :)Bizimki de kendi yemeye hevesli sofradan biseyleri eline almak istiyo elinden alinca kendini yere atiyo çığlığı basiyo.almayinca da hep tikaniyo kipkirmizi kesiliyo nefes alamaz oluyo.sizde de boyle oluyo mu ben ne yapsam bilemedim zaten kahvaltı olayi yok bizde.ben verince yine çığlık atiyo.yemeyince ustune gitmiyom.
Zorla verme bizde ters tepti. 3 ay abisiyle donusumlu hastalaninca ilac verdim zorla uzun sure.sonra elimden bisey almaz oldu.sert kalin bi havuc vermistim ,aman aman omrumden omur gitti.nefes alamadi zor cikardim agzindaki parcayi.ama filemiz var onu deniyim.cok tesekkur ederim cevabiniz icin ☺Ben o inadini bi kac sefer kendim zorla yedirerek kırdım emzikle kandırdım yedirdim kollarını falan tutaraktan sonra herşeye elini atıo sofrada yiyebileceği şeyleri veriyorum örneğin turp ona büyük dilim kesiyorum ısırıp kopartıo hepsini ağzına doldurmasına izin vermiyorum ağzındakini ya yutacak ya çıkartacak yoksa ağzına götürmesine izin vermiyorum sizede önerim yemek filesi var onlar işe yarıyor ve iştahlı demekki bebeğniz tatmasına izin verin bence kolay gelsin :)
Cok gecmis olsun bizde sizin gibi olduk cok zor.hiriltili balgamli.birden gecmesi mucize olur.o kadar balgam en az 15 gunde temizleniyo.banada vicks falan sur gibi cok sey soylendi yapmadim.kafadan yorum gibi geliyor.her cocuk bir degil.ben ihlamur ve ilik su icirdim bol bol.bide mandalina suyu verdim her gun hâlâ da veriyorum.bunlarin bir yan etkisi yok.saglikli bir cocuk bile icebilir.hiriltisi balgam cikardikca azalir korkmayın ondan.zor olan durum sanirim ignelerle gecmis.intten corek otu yagini arastirin isterseniz.gunde 3 damla rahatlatir dedi aktar.bende o donemde verdim bi kac kez.kendimde kullaniyorum.tabi siz yine de iyice arastirin oyle deneyin alternatif tip onerilerini.coook cok gecmis olsun.Allah sifasini versin bitaneciginizin...Arkadaslar cok acil yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var. Benegim 19 mayis dogumlu 15 gundur bronsitle savasiyoruz. Oksurmekten uyuyamiyordu. 1 er hafat arayla 6 sar igne vuruldu. Bugun son ignelerini oldu. Oksurugu azaldi ama hiriltisi var. Bir arkadasim rakiyi isit sur dedi. Nenem bize yapardi anina duzelirdik dedi. Bir diger arkadasta karabiber zeytin yagini ilit pamuga koy gogsune yerlestir keser dedi. Ilaclardan olduk resmen 15 gundur ventolin kullaniyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. Alternatif tip konusunda onerisi olan varsa denemek istiyorum.
kıyamam ya Allah acil şifalar versin bizde bir haftadır boğaz enfeksiyonundan çekiyoruz sürekli ateşArkadaslar cok acil yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var. Benegim 19 mayis dogumlu 15 gundur bronsitle savasiyoruz. Oksurmekten uyuyamiyordu. 1 er hafat arayla 6 sar igne vuruldu. Bugun son ignelerini oldu. Oksurugu azaldi ama hiriltisi var. Bir arkadasim rakiyi isit sur dedi. Nenem bize yapardi anina duzelirdik dedi. Bir diger arkadasta karabiber zeytin yagini ilit pamuga koy gogsune yerlestir keser dedi. Ilaclardan olduk resmen 15 gundur ventolin kullaniyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. Alternatif tip konusunda onerisi olan varsa denemek istiyorum.
Canım rakıyı bilemiyorum ama diğer karabiberli alternatifi yapma istersen çünkü karabiber felaket yakıyor değdiği yeri bebek dayanabilir mi diye düşündüm ben.Ben de bir yerden kendim için havluya kolonya döküp üzerine karabiberi de döküp sırtıma koymuşluğum var öksürüğü kesmediği gibi bilakis çok feci yakıyor insanıDamla 19 mayis dogumlu 8 aylik olduk.
Allah acil şifalar verir inş. Bi bilgim yok keşke olsa. Başka topiklerede sor istersen daha deneyimli eski annelerin konularına.Ya yokmu hirilti ve balgammli oksuruk icin onerisi olan. Kucakta tasimaktan yoruldum.
Canım yanlis hatirlamadiysam ihlamur verdigini soylemistin benim doktorum ihlamuru haftada 2 defa ver demisti cunku balgam yaparmis bu yuzden ihlamur degilde nane limon versen belki daha iyi bir sonuc alirsin acil sifalar diliyorumYa yokmu hirilti ve balgammli oksuruk icin onerisi olan. Kucakta tasimaktan yoruldum.
Canım şimdi baktım araştırdım elma çayı çok iyi geliyormuş balgamlı öksürüğe bebeklerde...Elmanın kabuklarını soyup dilimleyip kabuklarıyla birlikte kaynayatacakmışsın içine biraz tarçın zencefil ve karanfil atacakmışsın ve içirecekmişsin acil şifa olsun bebeğineYa yokmu hirilti ve balgammli oksuruk icin onerisi olan. Kucakta tasimaktan yoruldum.
- yarım çay bardagı sütü ısıt (el yakmayacak kadar) içine hatmi çiçeğinden 1 tane at süt ılıyıncaya kadar çiçek içinde kalsın sonra çıkar 2-3 yemek kaşıgı kadar içir bebegeYa yokmu hirilti ve balgammli oksuruk icin onerisi olan. Kucakta tasimaktan yoruldum.
Ya yokmu hirilti ve balgammli oksuruk icin onerisi olan. Kucakta tasimaktan yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?