Benim oglumda 3.300 dogdu sezeryanla ayni seyleri yasadik cigerinde su kaldigi icin hizli nefes aliyordu 5 gece kuvozde yatti dediginiz gibi kilo ile bir alakasi yok durumunGeçmiş olsun.Bebeğinin yaşadıkları sezeryan müdahale olmasından dolayı.Normal doğum sürecinde Bebek doğum kanalından geçerken sıkışma ile ciğerlerindeki suyu atar.Sezeryan müdahalelerde Bebek bu olması gereken sıkışmayı yaşamadığı için ciğerlerindeki suyu atamaz.Yenidoğan solunum sorunu sezeryan bebeklerin çok yaşadığı bir problem.Yani bebeğin 4.200 değil 3.200 de doğsa aynı sorunu yaşardı muhtemelen.
evet veriyorum ama güneş artık pek yok güneşlenme yok yaniUmarım korkulcak bir durum yoktur içinizi ferah tutun d vitaminini düzenli veriyor ve güneşli havalarda öğlen güneşlendiriyormusunuz? D vitamini eksikliği de aşırı terleme sebebi olabiliyor.
Selam arkadaşım... Benim kızım da 1 mayıs doğumlu ama Henuz dişi çıkmadı herhangi bir belirtide yok..Slm arkadaslar kizim bu ayin 22 de 6 aylik olcak ve bugun fark ettim disi cikiyor :) sizlerin bebislerin disleri tam yüze ne zaman sürede cikti?
Ben dolaba koyuyorum. Bakıcı biberonü cezveye koyup yanına azcık sıcak su koyuyor su kaynayinca süt te ılımıs oluuorArkadaşlar herkese merhaba.Sizin ve bebeklerinizin iyi olmasına sevindim.Bende yarin ise basliyicam.Tempolu günler bizi bekliyor.Gece yatmadan süt sagip bırakayim diyorum.Doğalgaz yaniyo dolaba koysam sonra sabah eşim 1 saat önce disari çıkarıp verse sorun olurmu acaba.Süt bırakıp ise giden arkadaşlar siz nasıl yapiyonuz yardımcı olursanız sevinirim.Tesekkurler....
Vakti olmayan anneler mesajımı atlayabilirsiniz içeriğinde bebeklerimizle ilgili bir bilgi yok.
Yanlış anlamayın niyetim tartışmak değil ancak bazı konularda çok emin konuşuyorsunuz. Eğer uzmansanız diyecek bir sözüm yok mutlaka araştırmış ve bilerek konuşuyorsunuzdur. Ama değilseniz bilmediğiniz bir konu hakkında önce araştırma yapabilirsiniz.
Bende uzman değilim tabiki ama başıma gelip de araştırdığım için en azından bir fikrim var
Burda kilodan bahsedilmemiş fakat bize doktorların söylediği kilolu erkek bebeğin sezeryanla doğumundan kaynaklı bir sorun olduğuydu.
tsk ederim cvbin icin. bende bugun görünce cok heycanlandim acaba baska arkadaslarda cikan varmi??Selam arkadaşım... Benim kızım da 1 mayıs doğumlu ama Henuz dişi çıkmadı herhangi bir belirtide yok..
Canım oglum nerdeyse 1 aydır emmemek iiçin direniyor gece cığlık atmalar huysuzluk hat safhada bugün farkettim ki dişler şişmiş ama daha cıkmadılar cıksada oglum rahatlasatsk ederim cvbin icin. bende bugun görünce cok heycanlandim acaba baska arkadaslarda cikan varmi??
Dün tarhana içirttiç yarım cay bardagı kadar ama bugun sevmedi tuz ve salca koymamıştım salça koysam sorun olurmu kiBenim kızımda 22 Nisan doğumlu 6 ay sadece anne sütü verdim.. Oğlum çok kilolu bir bebekti oda sadece anne sütü almıştı 6 aylıkken 11 kiloydu.. Kızım ise 7.400gr bazen ayda 250gram aldı hep cılız gidiyor.. Ama doktor önemli değil az da alsa kilo sadece sütünü ver dedi..Herkes oğlandaki sütün bunda yok bu kız zayıf bıdı bıdı birton laf söylüyorlar.. Tabi insan sinirleniyor ama sağlıklı olsun yeter.. Şimdi ise kızımın beslenmesine geleyim sizlere de fikir olur hem yeni başladık bizde ama tecrübeli anneyim nede olsa 2. Çocuk hersey 1. çocuğa göre çok daha rahat.. Annemin bir lafı vardır:" Annemin ilki olacağıma dağda gezen tilki olsam daha iyi" dermiş bebek:) şimdi gelelim menüye gün içinde 2 çay bardağı(max doktor tavsiyesi)+anne sütü şeklinde ama ne yapsam zorla sadece 3 kaşık yedirebiliyorum.. kahvaltı: yarım yumurta sarısı,1çk pekmez,peynir,tereyağ,1çk irmik,ceviz sulandırmak için elma Yada üzüm suyu.. Kendim günlük sütten yoğurt mayalıyorum 2 gün en fazla tutuyorum.. Çorba kabak,pirinç,arpacık soğan,havuç,patates,pırasa içine de koyun butu atıyorum, un ve yumurta ile de çorbaya terbiye yapıyorum.. Çorba malzemeleri evde yoksa içine kattığım malzeme azalıyor.. Sadece et ve terbiyeli de yapıyorum.. Koyun eti yerine 4 kez çekilmiş sinirsiz kıyma da koyabiliyorum.. Malzeme ne varsa onunla.. Muz,armut püresi veriyorum.. Ben bunları yapıyorum, şimdilik iştahı yok sürekli bişiler deniyorum zevkini bulabilmek için yavaş yavaş alışacaklar inşallah.. Sizlerinkini de duymak isterim ne farklı öğrenirsek kardır birbirimizden..
ins canim ciksinda oglusun rahat etsin.. bizde hic belirti yoktu agzinin akmasi disinda.. diliyle damaklariyla ugrasiyordu birde 1-2 defa herhalde cok kasinmis olacakki bi sinirle elini agzina götürüp aglamistiCanım oglum nerdeyse 1 aydır emmemek iiçin direniyor gece cığlık atmalar huysuzluk hat safhada bugün farkettim ki dişler şişmiş ama daha cıkmadılar cıksada oglum rahatlasa
ben koyuyorum canim az bisey salca ve az bi tuz gayette güzel yiyor dene istersenDün tarhana içirttiç yarım cay bardagı kadar ama bugun sevmedi tuz ve salca koymamıştım salça koysam sorun olurmu ki
tsk ederim cvbin icin. bende bugun görünce cok heycanlandim acaba baska arkadaslarda cikan varmi??
Siz gerçekten okudunuz mu yada okuduklarınızdan anladığınız bu mu oldu?Paylaştığınız belgeler dediklerimi destekliyor.
Siz gerçekten okudunuz mu yada okuduklarınızdan anladığınız bu mu oldu?
Pes diyorum artık. Kadınlar kulübünde en nefret ettiğim şeydi birebir diyaloğa girmek ama şimdi ben yaptım yapıyorum. Karşıdakinin eğitimini kültürünü yaşam tarzını bilgisini (kendim de dahil )bilmeden birşey anlatmaya çalışmak ne kadar doğru olabilirki.
Amacım sadece bebeklerinin kilosuna üzülen annelere örnekle moral vermekti konu nerden nereye geldi. Vaktini aldığım anneler kusura bakmayın lütfen .
Bundan sonra sessiz bir takipçiniz olarak kalmak sinir sistemim açısından en sağlıklısı olacaktır.
Allaha emanet olun
Benim kızım 4 aydan beri 1 buçuk saatte bir ya da saatte bir kalkıyor. Önceden iki saatte bir kalkardi. Şimdi kisaldi. En uzun uyuduğu 2 buçuk saat.Mrhba annisler bn hazran annesym..bebklerinizn uykusu dzene grdimi bu ayda.1ay snra nasl olck m.edym bninki saatbasi kalkioo 1 ay snrada ise baslcm nasil olck blmem
Benim kızım 4 aydan beri 1 buçuk saatte bir ya da saatte bir kalkıyor. Önceden iki saatte bir kalkardi. Şimdi kisaldi. En uzun uyuduğu 2 buçuk saat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?