2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm arkadaslar kizim bu ayin 22 de 6 aylik olcak ve bugun fark ettim disi cikiyor :) sizlerin bebislerin disleri tam yüze ne zaman sürede cikti?

Benim oglumda 3.300 dogdu sezeryanla ayni seyleri yasadik cigerinde su kaldigi icin hizli nefes aliyordu 5 gece kuvozde yatti dediginiz gibi kilo ile bir alakasi yok durumun

Umarım korkulcak bir durum yoktur içinizi ferah tutun d vitaminini düzenli veriyor ve güneşli havalarda öğlen güneşlendiriyormusunuz? D vitamini eksikliği de aşırı terleme sebebi olabiliyor.
evet veriyorum ama güneş artık pek yok güneşlenme yok yani

Slm arkadaslar kizim bu ayin 22 de 6 aylik olcak ve bugun fark ettim disi cikiyor :) sizlerin bebislerin disleri tam yüze ne zaman sürede cikti?
Selam arkadaşım... Benim kızım da 1 mayıs doğumlu ama Henuz dişi çıkmadı herhangi bir belirtide yok..

Ben dolaba koyuyorum. Bakıcı biberonü cezveye koyup yanına azcık sıcak su koyuyor su kaynayinca süt te ılımıs oluuor

Paylaştığınız belgeler dediklerimi destekliyor.

tsk ederim cvbin icin. bende bugun görünce cok heycanlandim acaba baska arkadaslarda cikan varmi??
Canım oglum nerdeyse 1 aydır emmemek iiçin direniyor gece cığlık atmalar huysuzluk hat safhada bugün farkettim ki dişler şişmiş ama daha cıkmadılar cıksada oglum rahatlasa

Dün tarhana içirttiç yarım cay bardagı kadar ama bugun sevmedi tuz ve salca koymamıştım salça koysam sorun olurmu ki

Canım oglum nerdeyse 1 aydır emmemek iiçin direniyor gece cığlık atmalar huysuzluk hat safhada bugün farkettim ki dişler şişmiş ama daha cıkmadılar cıksada oglum rahatlasa
ins canim ciksinda oglusun rahat etsin.. bizde hic belirti yoktu agzinin akmasi disinda.. diliyle damaklariyla ugrasiyordu birde 1-2 defa herhalde cok kasinmis olacakki bi sinirle elini agzina götürüp aglamisti

Dün tarhana içirttiç yarım cay bardagı kadar ama bugun sevmedi tuz ve salca koymamıştım salça koysam sorun olurmu ki
ben koyuyorum canim az bisey salca ve az bi tuz gayette güzel yiyor dene istersen

tsk ederim cvbin icin. bende bugun görünce cok heycanlandim acaba baska arkadaslarda cikan varmi??

Bizim 1 ekim'de çıktı ilk dişimiz 4,5 aylıkken. İkincisi 17 ekim'de çıktı. İlki bayağı büyüdü ikincisi ufak hemen çıkmıyor yani. İlk dişi görmek heyecanlı oluyor gerçekten :)

Paylaştığınız belgeler dediklerimi destekliyor.
Siz gerçekten okudunuz mu yada okuduklarınızdan anladığınız bu mu oldu?
Pes diyorum artık. Kadınlar kulübünde en nefret ettiğim şeydi birebir diyaloğa girmek ama şimdi ben yaptım yapıyorum. Karşıdakinin eğitimini kültürünü yaşam tarzını bilgisini (kendim de dahil )bilmeden birşey anlatmaya çalışmak ne kadar doğru olabilirki.
Amacım sadece bebeklerinin kilosuna üzülen annelere örnekle moral vermekti konu nerden nereye geldi. Vaktini aldığım anneler kusura bakmayın lütfen .
Bundan sonra sessiz bir takipçiniz olarak kalmak sinir sistemim açısından en sağlıklısı olacaktır.
Allaha emanet olun

Tatlım gerilme sık oluyo böyle şeyler ya yanlış anlıyoruz ya duygusal gitgeller yaşıyoruz yazdıklarında problem yok kişilere takılma genel bak senin gibi görüşlere ihtiyaç var yazmaya devam öpüldün çok

slm kızlar:) şimdi aklıma geldi de ben emzirme ödeneğini almadım şu süt parası dedikleri şeyi. bebeğimde 6 aylk oldu hala alabilirmiyim bilginiz varmı? nasıl alcam?

Mrhba annisler bn hazran annesym..bebklerinizn uykusu dzene grdimi bu ayda.1ay snra nasl olck m.edym bninki saatbasi kalkioo 1 ay snrada ise baslcm nasil olck blmem

Mrhba annisler bn hazran annesym..bebklerinizn uykusu dzene grdimi bu ayda.1ay snra nasl olck m.edym bninki saatbasi kalkioo 1 ay snrada ise baslcm nasil olck blmem
Benim kızım 4 aydan beri 1 buçuk saatte bir ya da saatte bir kalkıyor. Önceden iki saatte bir kalkardi. Şimdi kisaldi. En uzun uyuduğu 2 buçuk saat.

Benim kızımın iki alt dişi çıktı kızlar 5. Ayını doldurduğunda biri bir hafta sonra da diğeri öncesinde de bol salya ve kaşıntı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…