• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
iyi akşamlar arkadaşlar...bu gün doktora gittik,satım 19 ağustostu ama bebek daha küçük görülüyor(1 hafta)6+3 günlük çıkıyor gebeliğim ultrasona göre, keseyi gördük yolluk kesesinide gördük ama kalp atışı duyamadık sizce normal mi geç duyan yada bu kadarlıkken kalp atışını duyamayan oldu mu?

ben 8+1de duydum. 9.hafataya kadar normal.. korkma:) insallah 2 hafta sonra duyarsın. ayy nasıl pıt pıt der..

Kızlar bişey sorucam,bu sorum gözden kaçmasın lütfen :) doktorunuz toxoplazma testi istedimi sizlerden?çiğ et ve sebzelerden geçen bi virüsmüş bu,bende kadınlar kulübünde öğrendim.Önemli bişey bence.Ben bikaç test yaptırdım ama doktor kağıtta toxoplazmayı işaretlememiş,birazda araştırınca yapılması gerektiğini düşünüyorum.Yakınlarda doktora gidicek arkadaşlar sorabilirmi

bence cok önemli bir durum toxo.. cunku antepli bir arkadasım bebegini toxo'dan kaybetti. çiğ köfte falan tabi onların kültüründe cok yeniyo ya.. maddi durumları iyi ama işte virus dinlemiyoo. bi de kızamık öemli..

Be

Akropol hastanesi Bülent Bey doktorum. İlk hamileliğimde de Bülent Bey'e gitmiştim. Memnun kaldığım için başka doktor düşünmedim hiç. Yine oraya gideceğim. Orada içime sinmeyen tek ve en önemli şey yenidoğan ünitesinin olmaması. :KK43:
kızlar hastane ve yeni dogan ünitesi önemli bir sey tabi.. ama bülent bey cok iyi bir doktor gercekten. ankara doktorlarının cogunu biliyorum. ben bayındır hastanesinde calişyorum. o yüzden kendi hastanemde yapıcam.

Kızlar şimdi biz hafta ay hesabına göre 2 ay mı oluyoruz ben şöyle biliyorum;
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

canım hamileleikte sanki sac pek dökülmez. aksine hormonların gazıyla kullandıgımız folik ve vitaminler nedeniyle gürleşir. güzelleşir. cosar.. ama dogumdan sonra dökülmeler cok olur diye duyuyorum. diş ve bel sorunları da dogumdan sonra baslıyormus..

Sagol canim mebsim degisimi o helde dokulme nedeni diyip gececegim

Günaydın güzel annecikler.Dün baş ağrısıyla yattım ewde ağrı kesıcı vardı fakat içime sinmedi içemedim.Hangi ağrı kesici kullanmam gerek bilen varmı ya da Dr un önerdığı kullanabilecegımız agrı kesiciler varmı
Canim çooook agrin oluyorsa dayanamiyorsan minoset veriyorlar sadece. Ama doktoruna danışmadan ilaç alma kesinlikle.

canım hem karındaan hemde vajinal baktı henüz yok dedi doktor..

Olabilir canım 8 e kadar yolu var bir dahakine vaginal a gerek kalmadan duyarsn inşallah :)

Kizlar benim cok fazla akintim var icime biseyler dustu sarimtrak ve cok hafif kahveli boyle olan varmı
Sarı akıntı bekledimi koyulaşıyor iç çamaşırda bana doktorum hamilelik boyunca olabileceğini söyledi. İdrar yanması ve kasık ağrısı yoksa bol suyla zararı yok dedi. Ama kahverengi direk akıyor diyorsan dr a sorman lazım canım

Canim çooook agrin oluyorsa dayanamiyorsan minoset veriyorlar sadece. Ama doktoruna danışmadan ilaç alma kesinlikle.

kızlar minoset ve parol kullanabiliyoruz. ama plus olanları değil bildiğim kadarı ile.. sade olanlarını kullanabiliyoruz.

Canım Dr a mail bıraktım cevabını bekliyom ona göre dendiği agrı kesiciyi ewde hazır edecegım ..teşekkür ederim sanada

dün gece bel ağrısından uyuyamadım yaaa. Bi ara gitmişim onda da rüya gordum. Çmasırıma kan gelmıstı:( çok korktum sabaha kadar tuvalatede de gidemedim. Nolcak bu bel ağrısı ya. ayakta dıkılınce baslıodu da sımdı arttı sankı. :(

dün gece bel ağrısından uyuyamadım yaaa. Bi ara gitmişim onda da rüya gordum. Çmasırıma kan gelmıstı:KK43: çok korktum sabaha kadar tuvalatede de gidemedim. Nolcak bu bel ağrısı ya. ayakta dıkılınce baslıodu da sımdı arttı sankı. :KK43:

Seninle gunlerimiz ayni gibi. Benimfe inceden agrim oluyor derin derin nefes aliyorum biraz rahatliyorum. Sende deneyebilirsin. Kan gelmesi gibi seyleri cikart aklindan bence. Bilinc altina yerlesmis ruyana girmis.su zamana kadar gelmediyse hersey yolunda demektir. Bosu bosuna uzmeyelim bebisleri dimi.

Ayyy duydun mu canim bende c.tesi gidicem ama cok sabirsizlaniyorum cokta korkuyorum ya duyamazsam bebeime bsey olmussa diye :-(
Bende senin gibiyim düşündükçe daha çok stres yapıyorum ama aklımdan da çıkmıyor sürekli bir şey olmaz inşallah diye dua ediyorum :cry:

Bende senin gibiyim düşündükçe daha çok stres yapıyorum ama aklımdan da çıkmıyor sürekli bir şey olmaz inşallah diye dua ediyorum :cry:
Elimde degil stres yapmak istemiyorum ama oluyo bi duysaydim bebeim war kalp atislari war diye cok rahatlicam senin sat tarihin ne hayatim

Back