• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar gunaydinn. Ben ilk gunlerde cok guzel besleniyordum. Sut kefir cebiz meyve falan gunluk yiyip iciyordum. Ama bugunlerde bu saydiklarim aklima geldikce migdem bulaniyor. Iyi beslenemiyorum bu yuzden korkuyorum.ilk uc ay bebek annenin depolarini kullaniyormus ya bende tahribat olacak diye korkuyorum. Saclari az az dokulmeye baslayan var mi

Günaydın güzel annecikler.Dün baş ağrısıyla yattım ewde ağrı kesıcı vardı fakat içime sinmedi içemedim.Hangi ağrı kesici kullanmam gerek bilen varmı ya da Dr un önerdığı kullanabilecegımız agrı kesiciler varmı

Günaydın güzel annecikler.Dün baş ağrısıyla yattım ewde ağrı kesıcı vardı fakat içime sinmedi içemedim.Hangi ağrı kesici kullanmam gerek bilen varmı ya da Dr un önerdığı kullanabilecegımız agrı kesiciler varmı
Minoseti kullanabiliyorsun diye biliyorum

Kizlarrr gnaydin hepinize biz sabahlati hep erken kalkiyoriz normalde biraksalar oglene kadar uyuyan ben 20gundur 7:30 6:60 en gec 8de uyaniyorum

Günaydın :) bnde minoset kullanabilirsin diye biliyorum başedilmez agrılar için

Cumartesiye Fatih ünüversitesi şirinevler Jülide hanıma randevu aldık bakalım.Hayırlısı

ah o göbek olayı hungur hungur agladım bgun 7 haftalıgım 71 kılodan 7 haftada 76 ya cıktım goren 5 aylık sanıcak aglayıp duruyorm esımde saolsn alay konusu ettı gobegın yok dıolar ama onde gıden bı gobegm oldu asermeler yuzune :KK43:( doguma kadar ne olr bılemem vucudum orantılı bırtek gobegım cıktı cok mutusuzummmmmm :KK43:((((((((((
kızlar ya bende açmaya başladım kotların düğmelerini ama daha belli olması için erken değilmii

Karnınız belli olmaya basladı mı??? bnmki erken belli oldu gibi geliyor bana :KK51:

ay benim de karnım belli oluyo. 68 kilodan 70 kiloya cıktım. ama abarttık bence biraz. cunku karın cıkabilir ama kilo almamamz lazım daha 11. haftadayım ben. bakalım nolcak. pantolanuma giriyorum ama göbegim sıgmıyo.. :)

kızlar ya bende açmaya başladım kotların düğmelerini ama daha belli olması için erken değilmii

daha bencede cok erken ya. bende üzülüyom valla. millet ilk 4 ay hiç kilo almadan geciriyo.. ben 2 kilo aldım. pantolonlara sıgıyorum ama göbek sıkıyo, düğme acıyorum.. :)

daha bencede cok erken ya. bende üzülüyom valla. millet ilk 4 ay hiç kilo almadan geciriyo.. ben 2 kilo aldım. pantolonlara sıgıyorum ama göbek sıkıyo, düğme acıyorum.. :)
ben bi kilo verdimmmm ama şişkinlik oluyo galiba düğme rahatsız ediyo

Kizlar gunaydinn. Ben ilk gunlerde cok guzel besleniyordum. Sut kefir cebiz meyve falan gunluk yiyip iciyordum. Ama bugunlerde bu saydiklarim aklima geldikce migdem bulaniyor. Iyi beslenemiyorum bu yuzden korkuyorum.ilk uc ay bebek annenin depolarini kullaniyormus ya bende tahribat olacak diye korkuyorum. Saclari az az dokulmeye baslayan var mi

canım hamileleikte sanki sac pek dökülmez. aksine hormonların gazıyla kullandıgımız folik ve vitaminler nedeniyle gürleşir. güzelleşir. cosar.. ama dogumdan sonra dökülmeler cok olur diye duyuyorum. diş ve bel sorunları da dogumdan sonra baslıyormus..

Back