• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yutamıyorum canım yaaa... yanı o hap deıl sadece ben dogum kontrol hapını bıle yutamıodum... mıdemı bulandırıyo hap yutmak bogazmdan gecerken ıcım kalkıyo resmen ... doktor hap yazarken bunun bska tedavısı yokmu dedım zaten mınıcık bır hap dedı. bende muzun ıcıne falan koyup yutarım dedım ama yok yutamıorum.. her seferınde cıkardım hapı. zaten en dusuk dozunu yazmıs bana ama kullanamıyorum acaba bı zararı olur mu :S ??
Canim korkutmak istemem ama bebgin zekasini etkikeyen bir rahatsizlik bu ve Allah korusun gerizekalilik yapabiliyor suda ez istiyorsan suyla yut sabah ac karna ic ama

Kızlar canım ilk defa birşeyi çok istedi ve o da çiğköfte :KK43: etsizinden yesemmi ne düşünüyosunuz yemelimiyim :KK43: eşim midene dokunur diyo
Etsizden bişi olmaz az bişi ye ne olcak canım benim yemezsen catlarsin azcık ye :)

Bayram temizliğinden nefret ediyorum:KK62: bu arada nasıl kipirdamaya başlamış görebildin mo sen? Ayyy ne güzel. Darısı hepimizin başına :):KK72:

Bayram temizliğinden nefret ediyorum:KK62: bu arada nasıl kipirdamaya başlamış görebildin mo sen? Ayyy ne güzel. Darısı hepimizin başına :):KK72:
Bana mi sordun canim kayiyordu kesenin icinde doktor gösterdi biraz dha büyüyünce dsha zevkli oluyor bakmasi allahım herkese nasip etsin

Bu arada ikili test icin gun verdi ama biz yaptirmayacagiz

Bana mi sordun canim kayiyordu kesenin icinde doktor gösterdi biraz dha büyüyünce dsha zevkli oluyor bakmasi allahım herkese nasip etsin
Aaa benimde ikinci gebeligim Bu kadar sık gitmedim doktora yani bu zamanlarda girmemiştim hiç ben de bayram sonu gidicem göreyim bende nasıl oynuyor :) yüce Yaradan im nasıl yaratıyor... hisleniyorm :) küçücük şey oynuyor. Çok şeker ya :) allahim herkesin hamileliğini sağlıklı bir şekilde 40. Haftada doğum yapmayı nasip etsin....

Bu arada ikili test icin gun verdi ama biz yaptirmayacagiz
Ne zamana gün verdi 2 gün var aramızda? Neden yaptırmayacaksin canım. Önemli bir test ikili ve üçlü test. Ikili test normalse üçlü testo yaptırmıyor doktorlar.

hayırlı olsun canım. alttan mı duydunuz kalp sesini. ben dün gittim vajinal baktı ama daha çok küçük dedi. kalp atışı yoktu benim :KK43:

yok canım karından duyduk. Ama doktor dedi ki daha yeni atmaya başlamış başka ultrasonda göremezdin cihaz çok iyi ondan görebildik dedi.(4boyutlu ultrason cihazlarından) üzülme canım, sen de görürsün inş. :)

Kızlar canım ilk defa birşeyi çok istedi ve o da çiğköfte :KK43: etsizinden yesemmi ne düşünüyosunuz yemelimiyim :KK43: eşim midene dokunur diyo

valla etsizinden neredeyse iki günde bir yiyorum.canım sadece çiğköfte çekiyo :kk77:
içinde çiğ et olmadığı için zararsızdır diye düşünüyorum. :KK64:

Yeni nesil aşerme de değişti arkidiş toptan çiğköfte aşeriyoz:KK53:

Neden yaptirmiyorsunuz cnm?
Canım doktora dedim yaptirmasak nolur eğer saglikli sagliksiz bu benim bebegim aldirmam diyorsan bencede yaptirma dedi. ilkin de yaptirmistik şükür sorun çıkmadı genetik olarakta sorunumuz yok yaptırıp strese girmeyecegim ne gelirse Allah'tan
Aaa benimde ikinci gebeligim Bu kadar sık gitmedim doktora yani bu zamanlarda girmemiştim hiç ben de bayram sonu gidicem göreyim bende nasıl oynuyor :) yüce Yaradan im nasıl yaratıyor... hisleniyorm :) küçücük şey oynuyor. Çok şeker ya :) allahim herkesin hamileliğini sağlıklı bir şekilde 40. Haftada doğum yapmayı nasip etsin....
benim 4. Dusuk oldugu icin ilk aylar daha sık gidiyorum kizimda da gormustum cok hos ya. Ultrason iyi degildi aslinda ama yinede sectik. Kalp atisini duyunca rahatladim zaten.
Ne zamana gün verdi 2 gün var aramızda? Neden yaptırmayacaksin canım. Önemli bir test ikili ve üçlü test. Ikili test normalse üçlü testo yaptırmıyor doktorlar.
22 eylül e gun verdi yukardaki sebepten yaptirmiycam

Canım doktora dedim yaptirmasak nolur eğer saglikli sagliksiz bu benim bebegim aldirmam diyorsan bencede yaptirma dedi. ilkin de yaptirmistik şükür sorun çıkmadı genetik olarakta sorunumuz yok yaptırıp strese girmeyecegim ne gelirse Allah'tan

benim 4. Dusuk oldugu icin ilk aylar daha sık gidiyorum kizimda da gormustum cok hos ya. Ultrason iyi degildi aslinda ama yinede sectik. Kalp atisini duyunca rahatladim zaten.

Ben pek güvenmiyorum bu testlere esasen. Çünkü ablama down sendromlu olacak dedi bütün doktorlar. Hatta araştırma hastanesine yönlendirdiler. Amniyosentez istediler ablamda yaptirmadi nasıl olsa aldirmiycam dedi. Ama sağlıklı bir yeğenim oldu şükürler olsun ;) ama ben allah korusun ama öyle bir şey varsa da bilmek isterim kendimi hazırlamak adına. Aslında senin dediğin de doğru. Birde oğlumu düşünüyorum bir şey olsa oldurecekmiyim onu Hayır asla. Iste öyle birşey ne kadar kokusunu içimë cekmesemde o benim ve aldirma gibi birsey düşünemem. ..

yok canım karından duyduk. Ama doktor dedi ki daha yeni atmaya başlamış başka ultrasonda göremezdin cihaz çok iyi ondan görebildik dedi.(4boyutlu ultrason cihazlarından) üzülme canım, sen de görürsün inş. :)

valla etsizinden neredeyse iki günde bir yiyorum.canım sadece çiğköfte çekiyo :kk77:
içinde çiğ et olmadığı için zararsızdır diye düşünüyorum. :KK64:

Yeni nesil aşerme de değişti arkidiş toptan çiğköfte aşeriyoz:KK53:
Kesinliklee yerine başka birşey doldurmuyor napalım :)

Aslında bende istemiyorum ama bakalım :(
Peki kızlar hazır konu açılmışken şeker yüklemesi için ne düşünüyorsunuz?

benimde 25 ekim icin doktorum gun verdi ikili test için. özel hastaneye gidiyorum zaten muayeneye baya para ödüyoruz. ikili testi devlet hastanesınde yaptırmak ıstıyorum doktorumda olur yaptır sonuclara bakalım dedı. özelde sonuc aynı gun cıkıyor. devlet hastanesınde kac gunde cıkıyor test ona gore testi yaptırıp 25 ekimde randevuma gitmek istiyorum. bilgisi olan varmı devlette ikili test sonucu kac gunde cıkıyor.

Aslında bende istemiyorum ama bakalım :KK43:
Canan Karatay var hiç denk geldi mi bilmiyorum ama tv de. Kendisi doktor. Geçen bu şeker yuklemesıni sordu bir bayan ve kesinlikle yaptırmayı dedi. Çok zararı varmış. Bilmiyorum ama yine de doktorun her dediğini yapanlardanim. Ama ilk hamileliğimde benden istememis ti doktorum. Bu doktorlarin bir dedikleri öbürünü tutsun artıkEn Büyük KK

Aslında bende istemiyorum ama bakalım :KK43:
seker yuklemesi icin her doktor bişeyler diyo yaptırmak istemiyorum aslında ama hem anne hem baba tarafımda seker hastalıgı var. ck kararsızım.

Back