- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim doktor birsey demedi ama kardeşimin ki dokunma demiş ben kokusundan yaklasamadim bile biraz sonra allah kabul ederse bizimki gelecek kaynanamin başına kaldıKizlar ete dokunan varmi aranızda cigere kesinlikle dokunulmuyor onu biliyorum ama etten emin değilim
Benim 5.haftada başladı feci şekilde artarak devam ediyor,kaçıncıya haftaya kadar devam eder bilmiyorum,yataklara düşürdü artık beni.İlk hamileliğimdede 7 8 haftadan sonra başlamıştı sanırım,azalarak 4. Aya kadar devam etti.Bi önerisi olan yokmu bulantı için,bayramdan sonra koşa koşa doktora gidicem yalvarıcam yakarıcam artık bi ilaç versinde yeterki hafiflesünKizlar hamilelik gecirenler mide bulantisi 8. Hafta ile 14. Hafta arasinda oluyo diyolar dogrumu 8. Haftada baslar genelde diolar
Allah yardımcımız olsun bulantı için bişey kullanıyormusunbende bu hafta 8. haftadayım başımın ağrısı iki katı arttı.. 4. haftadan bu yana baş ağrım ve mide bulantım hiç geçmedi..
başıma buzlu bez sardım hiç işe yaramadı
hepinize iyi bayramlar kızlar
Aslınds mikrop açısından dokunulmasa daha iyi,dokunursanda ellerini çok iyi yıkaman lazım öyle duymuştum,ciğer konusunu hiç bilmiyorumKizlar ete dokunan varmi aranızda cigere kesinlikle dokunulmuyor onu biliyorum ama etten emin değilim
İdrar tahlili kan tahlili isteniyor genelde,kan uyuşmazlığı olanlar için vs.Bencede yapılsa iyi olur çünkü idrar yollarında enfeksiyon olur,demir eksikliği kansızlık olur.Doktoruna hatırlat istersen.Kan tahlilleri aile hekimliğinde yapılıyor zatenkızlar aklıma bir şey takıldı. ben doktora gittiğimde hiç tahlil yapmadı. size yaptırdı mı hamile kaldıktan sonra?
Allah yardımcımız olsun bulantı için bişey kullanıyormusun
Bende bunları yiyorum bazen dediğin gibi kısa süreli bende korkudan kullanamadım canım,bildiğim bi emedur vardı,bide burda premesis diye bi ilaç ismi gördüm bulantı için,kafama görede alamadım,doktora gidince sorucam artık serum verdirenler varmış iyi geliyormu bilmiyorum bende hastanelik hale geliyorum ara sırasağol cnm.. hiçbirşey kullanmıyorum yan etkisi olur diye güvenemiyorum.
çubuk kraker, mandalina, yoğurt, ekşi elma yiyorum biraz anlık geçiriyor.. sen bir şey alıyormusun
İyi bayramlar canım,hoşgeldin.Nasılsın :)Iyi bayramlar canlarim
Bende bunları yiyorum bazen dediğin gibi kısa süreli bende korkudan kullanamadım canım,bildiğim bi emedur vardı,bide burda premesis diye bi ilaç ismi gördüm bulantı için,kafama görede alamadım,doktora gidince sorucam artık serum verdirenler varmış iyi geliyormu bilmiyorum bende hastanelik hale geliyorum ara sıra
Serumu kilo kaybın olursa veriyorlar canım. Ablam çok kilo kaybından dolayı 3 gün boyunca serum verdiler. Bir ara geçti bulantısı şimdi yine aynı. Yanı bulanacak mide ler kolay değil hcg seviyeleri arttıkça devam edecek :) ben de yok o kadar ama ilk hamileliğim de sabah oluyor du şimdi akşamleri sadece 1 kez kustum. Bulaniyor sa bir tavsiye benden Kızılcık kompostosu çok iyi geliyor. Bicak gibi kesiyor bulantıyi bilginiz olsunBende bunları yiyorum bazen dediğin gibi kısa süreli bende korkudan kullanamadım canım,bildiğim bi emedur vardı,bide burda premesis diye bi ilaç ismi gördüm bulantı için,kafama görede alamadım,doktora gidince sorucam artık serum verdirenler varmış iyi geliyormu bilmiyorum bende hastanelik hale geliyorum ara sıra
Bnde yiyemiyorum yedimmi midem bulaniyo uc kilo verdim kusmadigim halde bni bas agrisi bitirdiSerumu kilo kaybın olursa veriyorlar canım. Ablam çok kilo kaybından dolayı 3 gün boyunca serum verdiler. Bir ara geçti bulantısı şimdi yine aynı. Yanı bulanacak mide ler kolay değil hcg seviyeleri arttıkça devam edecek :) ben de yok o kadar ama ilk hamileliğim de sabah oluyor du şimdi akşamleri sadece 1 kez kustum. Bulaniyor sa bir tavsiye benden Kızılcık kompostosu çok iyi geliyor. Bicak gibi kesiyor bulantıyi bilginiz olsun
bu gelin çayları mah.denmi memlekettenmi? :)
özel muayenehaneye gidiyorum bakırköyde serhat sakız.
Iyiyim canım benim sen nasılsın, yorgunluk bitkinlikkkİyi bayramlar canım,hoşgeldin.Nasılsın :)