• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaslar oncelikle bebeklerini kaybeden arkadaslara sabir diliyorum Allah insallah kisa zamanda yuzunuzu yine guldursun...

Aydinlattığin için teşekkürler canım bendede kabızlık var tabiki hamam sauna zararı olabilir fakat yanliş anlaşıldım sanırım sıcak suya oturmaktan ve dus almaktan kastım tabikide çok sıcak su deil ben 2,5 aylik hamileyim ve gebeliım ağrilı geçiyo ama çok sükür bebeım iyi ve bu tür duşlar iyi geliyo

Aydinlattığin için teşekkürler canım bendede kabızlık var tabiki hamam sauna zararı olabilir fakat yanliş anlaşıldım sanırım sıcak suya oturmaktan ve dus almaktan kastım tabikide çok sıcak su deil ben 2,5 aylik hamileyim ve gebeliım ağrilı geçiyo ama çok sükür bebeım iyi ve bu tür duşlar iyi geliyo
Sıcak sularda zararlı canım. Ne kadar ılık olursa o kadar iyi. Yazının devamında yazıyor. Netten okuyabilirsin. Allah korusun sana ve başka anne adaylarina zarar vermemek adına. Bildiğim bir şey olunca paylaşmamak günah. Doktorumda tekrar tekrar söyledi ilk 3 ay sadece çok ılık su ile duş al ve banyo da çok durma. Ağrı oluyorsa ayakları sımsıcak suda bekletince rahatlatıyor. Ama sıcak rahim kaslarını gevşetici özelliği var ve düşük yapma riski var. Tekrar söylüyorum amacım muhalefet olmak değil lütfen yanlış anlama. Çünkü hamileyiz ve her an yanlış anlayabiliyoruz :)

Ank
Sıcak sularda zararlı canım. Ne kadar ılık olursa o kadar iyi. Yazının devamında yazıyor. Netten okuyabilirsin. Allah korusun sana ve başka anne adaylarina zarar vermemek adına. Bildiğim bir şey olunca paylaşmamak günah. Doktorumda tekrar tekrar söyledi ilk 3 ay sadece çok ılık su ile duş al ve banyo da çok durma. Ağrı oluyorsa ayakları sımsıcak suda bekletince rahatlatıyor. Ama sıcak rahim kaslarını gevşetici özelliği var ve düşük yapma riski var. Tekrar söylüyorum amacım muhalefet olmak değil lütfen yanlış anlama. Çünkü hamileyiz ve her an yanlış anlayabiliyoruz :)
Anladim canım herkzin doktoru farklı konusuyor anlaşılan

Ayaklarinin altina sicak su torbasi koyabilirsiniz diye burda bir arkadas fikir vermisti.sende deneyebilirsin canim. Dus her zaman iyi gelir haklisin.kendi banyolarimizda da hicbir zaman hamam sauna kadar cok buhara maruz kalmiyoruz zaten. Ama sicak suya oturmayi cok fazla yapma derim.zaten agrilarinin gecmesine az kalmis.doktor ikinci uc aylik donemimizin cok rahat gececegini soylemisti.

Ayaklarinin altina sicak su torbasi koyabilirsiniz diye burda bir arkadas fikir vermisti.sende deneyebilirsin canim. Dus her zaman iyi gelir haklisin.kendi banyolarimizda da hicbir zaman hamam sauna kadar cok buhara maruz kalmiyoruz zaten. Ama sicak suya oturmayi cok fazla yapma derim.zaten agrilarinin gecmesine az kalmis.doktor ikinci uc aylik donemimizin cok rahat gececegini soylemisti.
İnşaAllah canım

Cümleten hayırlı cumalar ... :KK68:
Allah korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eylesin.
Sabah doktora gittik. bebişimizin kalp atışlarını duyduk, sonsuzz şükürler olsun.:KK71:
Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş. hepimizi..
hayırlı olsun canım. alttan mı duydunuz kalp sesini. ben dün gittim vajinal baktı ama daha çok küçük dedi. kalp atışı yoktu benim :(

Kızlar canım ilk defa birşeyi çok istedi ve o da çiğköfte :( etsizinden yesemmi ne düşünüyosunuz yemelimiyim :( eşim midene dokunur diyo

Doktordan çıktım bebeğim kipirdamaya başlamış masallah kanama alanida gorunmedi allaha Şükür rahatladim hep iyi haberler alalim ins
oyyy maşallah canım ya hadi gözün aydın. alev hanıma mı gittin?

• Beğen
Reactions: mpb
Kızlar canım ilk defa birşeyi çok istedi ve o da çiğköfte :KK43: etsizinden yesemmi ne düşünüyosunuz yemelimiyim :KK43: eşim midene dokunur diyo
Az once ayni duyguyu yasadim ve gittin aldim yedim:KK47::KK47:dayanamadim

ben de yok sadece aç kalırsam az oluyor annesi bu tatlım açlığı sevmiyor kızlar ben çok sevmeye konuşmaya başladım bebişle çok korkuyorum aklım çıkıyor rabbim inşallah umutlarımızı yarı yolda bırakmaz her şey gönlümüzce olsun
Merhaba canim bende de bulanti falan yok endise etme kotu seyler aklina getirme herkeste olmuyormus

Canim bense tiroid hastasiyim 2 senedir hap kullaniyorum..sen hapi yutamiyormusun yoksa yanlismi anladim
yutamıyorum canım yaaa... yanı o hap deıl sadece ben dogum kontrol hapını bıle yutamıodum... mıdemı bulandırıyo hap yutmak bogazmdan gecerken ıcım kalkıyo resmen ... doktor hap yazarken bunun bska tedavısı yokmu dedım zaten mınıcık bır hap dedı. bende muzun ıcıne falan koyup yutarım dedım ama yok yutamıorum.. her seferınde cıkardım hapı. zaten en dusuk dozunu yazmıs bana ama kullanamıyorum acaba bı zararı olur mu :S ??

Back