• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
merhaba kızlar, sizinle birlikteliğimiz buraya kadarmış. bu akşam gittiğimiz doktor kontrolünde bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendim, 9 hafta 4 günlükken kaybettik meleğimizi.. iki gün içinde kürtaj olacağım... bebeğimle beraber duygularımın da kalbi durmuş gibi. hatta zaman akmasın istiyorum, şu an şu saniyenin içinde kalayım öylece uzaklara bakayım boş boş.. herşey çok anlamsız, güzel bir bayram tatili geçirmeyi beklerken bu bayrama gözüm yaşlı gireceğim. rabbim kimseye evlat acısı vermesin 2 cmlik haliyle bile dünyayı başıma yıktı. bu da bizim sınavımız, nasip değilmiş diyoruz ama içten içe bir isyan, bir can acısı yok değil. bu arada siz sormadan söyleyeyim en başından beri ne şiddetli bir kasık ağrısı ne kanama hiç sıkıntım yoktu. bugün de gayet mutlu ve umutlu gittim kontrole.. diyeceğim o ki; nasip olmayınca elden hiçbir şey gelmiyor. şimdi kendi elimle vajinadan düşük başlatıcı ilacımı attım, kanamamı bekleyip kürtaja gideceğim.. sizleri tanıdığıma sevindim, 9 aylık yolculuğunuzda allah yardımcınız olsun.. sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah.. hoşçakalın mayıs anneleri...

Off.. cok uzuldum yaa.. Rabbim sabır versin buraya yazan arkadaşlarımın çoğu gibi bende geçirdim aynı süreci. Burdan da çıkacak bişey varki artık bir çok insanın başına geliyor bunlar canım.bu yüzden isyan etme. Tek yapabileceğimiz hayırlı değilmiş bu gebelik benim için demek 8 aylikken bile kaybeden var cunku sağlıklı bir gebelik için dua etmek.. ben öyle kendimi kurtarmistim o boşluktan. Allahım en kisa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin.

Canim ay ne kadar da güzel yazmışsın yerim ben seni, iyi dileklerimiz niyetlerimiz seninle, sizinle, iyiki varsın :)

Vallahi es dost dediğine anlatamiyor da burda anlatıyor insan,canlarım benimmmmmmm :D

Sen de iyi ki varsin kizcem katılıyorum sana aynen :)

Unutmayip yazdığın için çok teşekkür ederim arkadaşım içimi rahatlattin ☺

CANIM ÇOK SEVINDIM ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN, OH OH rahatladım simdi
:-):-)
Günaydın canım, ben bugün öğlen gideceğim. Bakalım ne durumda ? 4+4 iken kese ve minicikliğini görmüştük. Bugün 6 hafta bitti. Normalde pazartesi gel demişti ama bayram olduğu için ben erken davranmak istedim. Tabi birazda heyecandan :)) Ama unutma ki herkesin gebeliği aynı şekilde ilerlemiyor yani sakın kıyaslama yapıp benim ki neden görülmedi duyulmadı deme. Ve kendini boş yere strese sokma lütfen. Ben ilk gittiğimde doktora deli bir sancı ve kasık ağrısıyla gitmiştim ve bu dış gebelik büyük olasılıkla dedi. Sonra başka doktora gittim bu dış gebelik değil sadece geç döllenme dedi ve bu çocuk düşer dedi. Aynı doktor 3 gün sonra keseyi görünce "aa bak ne güzel yerleşmiş" dedi. Hala aynı doktora gidiyorum sabırla bakalım bugün ne diyecek ? Neler oluyor içimde bakalım ? :)) Sen hiç gittin mi doktora ?
Canım baktım dr ne dedi pit pit ları duydun mu
Canim ay ne kadar da güzel yazmışsın yerim ben seni, iyi dileklerimiz niyetlerimiz seninle, sizinle, iyiki varsın :)

Vallahi es dost dediğine anlatamiyor da burda anlatıyor insan,canlarım benimmmmmmm :D

Sen de iyi ki varsin kizcem katılıyorum sana aynen :)

Unutmayip yazdığın için çok teşekkür ederim arkadaşım içimi rahatlattin ☺

CANIM ÇOK SEVINDIM ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN, OH OH rahatladım simdi

dün gittim dr a. bthcg 12 binden 8 bine düşmüş. yani bebeğimi kaybediyorum. dr kendiliğinden düşmesini bekle dedi. bayramda evde beklicem.bayramdan sonra parça kalırsa temizlicek. ağır kanama olursa hiç bekleme doğumevinin aciline git dedi.hiç kanama olmazsa da düşürememiş olursun bayramdan sonra kürtaj yaparız dedi. yani ben aranızdan ayrılıyorum. Allah sizlere bebeğinizi sağlıklı sıhhatlı kucağınıza almayı nasip etsin. ve ne olur birkez içinizden benim için de dua geçirin;bu düşürme süreci sağlıkla bitsin v en kısa zamanda yeniden sağlıklı bi gebelik geçireyim diye... HOŞÇAKALIN...

Allahım sizlere sabır versin arkadaşım ama hepimiz de yaşadık bunları 2 3 defa yaşayan arkadaşlarımız var lütfen kendinizi harap etmeyin.. insallah en yakın zamanda gebelik haberlerinizi yazarsaniz buraya...

Günaydın kızlar .. bugün bel ağrısı ile uyandım. Bu haftalarda normal mi ki..

Bebeğini kaybeden arkadaşlar rabbımden sizlere sabir diliyorum inşaAllah en kısa zamanda hayırl sağlıkli evlatlrınız olur bugün mûbarek arafa günü bol bol dua edelim birbirimize ve yapabilirsek bugvn 1000 tane ihlas okuyalim dualarimızn kabulü için nolur okuyalim arkadaslar insaAllah

Günaydın kızlar .. bugün bel ağrısı ile uyandım. Bu haftalarda normal mi ki..
Evet arkadaşım normal ben 10uncu haftamdayım hala bel ve kasık ağrıs çekyorum fakat ağır hç bişey kaldırma ve ağır işler yapmamaya gayret et olurmu tatlim

Günaydınlar herkese.bebişlerini kaybeden annelerimiz için gercekten cok üzüldüm .İznşallsh Rabbim tez zamanda tekrardan bebişlerini onlara versin birdaha böyle acılar da vermesinbol bol dua edelim şu mübarek günde birbirimize .Ne yazıkki elimizden gelen baska birsey de yok ...

dün gittim dr a. bthcg 12 binden 8 bine düşmüş. yani bebeğimi kaybediyorum. dr kendiliğinden düşmesini bekle dedi. bayramda evde beklicem.bayramdan sonra parça kalırsa temizlicek. ağır kanama olursa hiç bekleme doğumevinin aciline git dedi.hiç kanama olmazsa da düşürememiş olursun bayramdan sonra kürtaj yaparız dedi. yani ben aranızdan ayrılıyorum. Allah sizlere bebeğinizi sağlıklı sıhhatlı kucağınıza almayı nasip etsin. ve ne olur birkez içinizden benim için de dua geçirin;bu düşürme süreci sağlıkla bitsin v en kısa zamanda yeniden sağlıklı bi gebelik geçireyim diye... HOŞÇAKALIN...
bende daha önce 2 tane kaybettim..Allah sabır versin..inşallah en kısa sürede tekrar sağlıklı hamilelik yaşarsın...

Sürekli mide bulantısı olan varmı,akşama kadar hiç kesilmiyor dayanamıyorum artık mafoldum :1: bide kızım var ona yemek yapmak zorundayım,mutfağa girmekten nefret ettim,çok fenayım çok :1: nası dayanılırki geçene kadar :(

Evet arkadaşım normal ben 10uncu haftamdayım hala bel ve kasık ağrıs çekyorum fakat ağır hç bişey kaldırma ve ağır işler yapmamaya gayret et olurmu tatlim

Sağol canım. Valla hiç bişey yapmıyorum hep dinleniyorum. Ama bugün belim fena ağrıyor yanıyor gibi sanki..

Kızlar ya kabızlık problemi yaşayan varmı ne gibi çözüm önerirsiniz
merhaba kızlar, sizinle birlikteliğimiz buraya kadarmış. bu akşam gittiğimiz doktor kontrolünde bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendim, 9 hafta 4 günlükken kaybettik meleğimizi.. iki gün içinde kürtaj olacağım... bebeğimle beraber duygularımın da kalbi durmuş gibi. hatta zaman akmasın istiyorum, şu an şu saniyenin içinde kalayım öylece uzaklara bakayım boş boş.. herşey çok anlamsız, güzel bir bayram tatili geçirmeyi beklerken bu bayrama gözüm yaşlı gireceğim. rabbim kimseye evlat acısı vermesin 2 cmlik haliyle bile dünyayı başıma yıktı. bu da bizim sınavımız, nasip değilmiş diyoruz ama içten içe bir isyan, bir can acısı yok değil. bu arada siz sormadan söyleyeyim en başından beri ne şiddetli bir kasık ağrısı ne kanama hiç sıkıntım yoktu. bugün de gayet mutlu ve umutlu gittim kontrole.. diyeceğim o ki; nasip olmayınca elden hiçbir şey gelmiyor. şimdi kendi elimle vajinadan düşük başlatıcı ilacımı attım, kanamamı bekleyip kürtaja gideceğim.. sizleri tanıdığıma sevindim, 9 aylık yolculuğunuzda allah yardımcınız olsun.. sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah.. hoşçakalın mayıs anneleri...

Gerçekten çok üzüldüm Rabbim inş bundan sonra gönlüne göre verir

meleğini kaybeden arkadaşlara gerçekten çok üzüldüm... Acınızı yaşadım şu an sizi çok iyi anlıyorum.. Allah size sabır versin inşallah en yakın zamanda tekrar meleklerinize kavuşursunuz Allahım yar ve yardımcınız olsun :KK43:

Kızlar ya kabızlık problemi yaşayan varmı ne gibi çözüm önerirsiniz

Gerçekten çok üzüldüm Rabbim inş bundan sonra gönlüne göre verir
Canım bende aynı sorundan yaşadım ama benimki hemoroide çevirdi, doktorumun bana önerdiğı bol su ve kayısı suyu ben bulantılarım olduğu icin yapamadım hemoroid oldum ama sen yapmaya çaliş sonra benim gibi olma zaten ilç önerılmiyo doktor tarafindan benim nacizane önerim bunlar Allah yardîmcımız olsn

Bebeğini kaybeden arkadaşlarım, büyük bir sınavdan geciyorsunuz, RabbiM sabrinizi metanetinizi artirsin, bir sonraki bebeğinizin ömrüne eklesin bunun ömrünü, yavrunuz sizi cennette bekliyor, unutmayın.

Ben sifayi kaptı kızlar, hapsirik öksürük boğaz ağrısı baş ağrısı öf

Günaydın kızlar iki gündür üzülerek okuyorum yazilanlari içim acidi bebeklerini kaybeden sıkıntı çeken annelere allah en kisa zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin insallah ben eşim oğlum hepimiz hastaydik bir türlü yazamadim allah hepimizin evlat larını bagislasin doğmuş dogmamis hepsini inşallah güzel bir gün olsun insallah

Bebeğini kaybeden arkadaşlarım, büyük bir sınavdan geciyorsunuz, RabbiM sabrinizi metanetinizi artirsin, bir sonraki bebeğinizin ömrüne eklesin bunun ömrünü, yavrunuz sizi cennette bekliyor, unutmayın.

Ben sifayi kaptı kızlar, hapsirik öksürük boğaz ağrısı baş ağrısı öf
Ay canım hemen önlemini al ıhlamur bal iç bol limonlu ve bol bol dinlen tek care

Allahım sabır versin sana ve Ailene. Rabbim bir an önce yerini bir bebekle doldursun. Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin diliyorum arkadaşım. Üzme demicem kendini ama fazla dusunmemeye çalış lütfen. .. rabbim yardımcınız olsun...

Back