Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar, sizinle birlikteliğimiz buraya kadarmış. bu akşam gittiğimiz doktor kontrolünde bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendim, 9 hafta 4 günlükken kaybettik meleğimizi.. iki gün içinde kürtaj olacağım... bebeğimle beraber duygularımın da kalbi durmuş gibi. hatta zaman akmasın istiyorum, şu an şu saniyenin içinde kalayım öylece uzaklara bakayım boş boş.. herşey çok anlamsız, güzel bir bayram tatili geçirmeyi beklerken bu bayrama gözüm yaşlı gireceğim. rabbim kimseye evlat acısı vermesin 2 cmlik haliyle bile dünyayı başıma yıktı. bu da bizim sınavımız, nasip değilmiş diyoruz ama içten içe bir isyan, bir can acısı yok değil. bu arada siz sormadan söyleyeyim en başından beri ne şiddetli bir kasık ağrısı ne kanama hiç sıkıntım yoktu. bugün de gayet mutlu ve umutlu gittim kontrole.. diyeceğim o ki; nasip olmayınca elden hiçbir şey gelmiyor. şimdi kendi elimle vajinadan düşük başlatıcı ilacımı attım, kanamamı bekleyip kürtaja gideceğim.. sizleri tanıdığıma sevindim, 9 aylık yolculuğunuzda allah yardımcınız olsun.. sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah.. hoşçakalın mayıs anneleri...
Canim ay ne kadar da güzel yazmışsın yerim ben seni, iyi dileklerimiz niyetlerimiz seninle, sizinle, iyiki varsın :)
Vallahi es dost dediğine anlatamiyor da burda anlatıyor insan,canlarım benimmmmmmm
Sen de iyi ki varsin kizcem katılıyorum sana aynen :)
Unutmayip yazdığın için çok teşekkür ederim arkadaşım içimi rahatlattin ☺
CANIM ÇOK SEVINDIM ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN, OH OH rahatladım simdi
Canım baktım dr ne dedi pit pit ları duydun muGünaydın canım, ben bugün öğlen gideceğim. Bakalım ne durumda ? 4+4 iken kese ve minicikliğini görmüştük. Bugün 6 hafta bitti. Normalde pazartesi gel demişti ama bayram olduğu için ben erken davranmak istedim. Tabi birazda heyecandan :)) Ama unutma ki herkesin gebeliği aynı şekilde ilerlemiyor yani sakın kıyaslama yapıp benim ki neden görülmedi duyulmadı deme. Ve kendini boş yere strese sokma lütfen. Ben ilk gittiğimde doktora deli bir sancı ve kasık ağrısıyla gitmiştim ve bu dış gebelik büyük olasılıkla dedi. Sonra başka doktora gittim bu dış gebelik değil sadece geç döllenme dedi ve bu çocuk düşer dedi. Aynı doktor 3 gün sonra keseyi görünce "aa bak ne güzel yerleşmiş" dedi. Hala aynı doktora gidiyorum sabırla bakalım bugün ne diyecek ? Neler oluyor içimde bakalım ? :)) Sen hiç gittin mi doktora ?
Canim ay ne kadar da güzel yazmışsın yerim ben seni, iyi dileklerimiz niyetlerimiz seninle, sizinle, iyiki varsın :)
Vallahi es dost dediğine anlatamiyor da burda anlatıyor insan,canlarım benimmmmmmm
Sen de iyi ki varsin kizcem katılıyorum sana aynen :)
Unutmayip yazdığın için çok teşekkür ederim arkadaşım içimi rahatlattin ☺
CANIM ÇOK SEVINDIM ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN, OH OH rahatladım simdi
dün gittim dr a. bthcg 12 binden 8 bine düşmüş. yani bebeğimi kaybediyorum. dr kendiliğinden düşmesini bekle dedi. bayramda evde beklicem.bayramdan sonra parça kalırsa temizlicek. ağır kanama olursa hiç bekleme doğumevinin aciline git dedi.hiç kanama olmazsa da düşürememiş olursun bayramdan sonra kürtaj yaparız dedi. yani ben aranızdan ayrılıyorum. Allah sizlere bebeğinizi sağlıklı sıhhatlı kucağınıza almayı nasip etsin. ve ne olur birkez içinizden benim için de dua geçirin;bu düşürme süreci sağlıkla bitsin v en kısa zamanda yeniden sağlıklı bi gebelik geçireyim diye... HOŞÇAKALIN...
Evet arkadaşım normal ben 10uncu haftamdayım hala bel ve kasık ağrıs çekyorum fakat ağır hç bişey kaldırma ve ağır işler yapmamaya gayret et olurmu tatlimGünaydın kızlar .. bugün bel ağrısı ile uyandım. Bu haftalarda normal mi ki..
bende daha önce 2 tane kaybettim..Allah sabır versin..inşallah en kısa sürede tekrar sağlıklı hamilelik yaşarsın...dün gittim dr a. bthcg 12 binden 8 bine düşmüş. yani bebeğimi kaybediyorum. dr kendiliğinden düşmesini bekle dedi. bayramda evde beklicem.bayramdan sonra parça kalırsa temizlicek. ağır kanama olursa hiç bekleme doğumevinin aciline git dedi.hiç kanama olmazsa da düşürememiş olursun bayramdan sonra kürtaj yaparız dedi. yani ben aranızdan ayrılıyorum. Allah sizlere bebeğinizi sağlıklı sıhhatlı kucağınıza almayı nasip etsin. ve ne olur birkez içinizden benim için de dua geçirin;bu düşürme süreci sağlıkla bitsin v en kısa zamanda yeniden sağlıklı bi gebelik geçireyim diye... HOŞÇAKALIN...
Evet arkadaşım normal ben 10uncu haftamdayım hala bel ve kasık ağrıs çekyorum fakat ağır hç bişey kaldırma ve ağır işler yapmamaya gayret et olurmu tatlim
Sen gönlünü ferah tut canım bebişin geliştiiği icin bunlar normal iyi düşün iyi olsunSağol canım. Valla hiç bişey yapmıyorum hep dinleniyorum. Ama bugün belim fena ağrıyor yanıyor gibi sanki..
merhaba kızlar, sizinle birlikteliğimiz buraya kadarmış. bu akşam gittiğimiz doktor kontrolünde bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendim, 9 hafta 4 günlükken kaybettik meleğimizi.. iki gün içinde kürtaj olacağım... bebeğimle beraber duygularımın da kalbi durmuş gibi. hatta zaman akmasın istiyorum, şu an şu saniyenin içinde kalayım öylece uzaklara bakayım boş boş.. herşey çok anlamsız, güzel bir bayram tatili geçirmeyi beklerken bu bayrama gözüm yaşlı gireceğim. rabbim kimseye evlat acısı vermesin 2 cmlik haliyle bile dünyayı başıma yıktı. bu da bizim sınavımız, nasip değilmiş diyoruz ama içten içe bir isyan, bir can acısı yok değil. bu arada siz sormadan söyleyeyim en başından beri ne şiddetli bir kasık ağrısı ne kanama hiç sıkıntım yoktu. bugün de gayet mutlu ve umutlu gittim kontrole.. diyeceğim o ki; nasip olmayınca elden hiçbir şey gelmiyor. şimdi kendi elimle vajinadan düşük başlatıcı ilacımı attım, kanamamı bekleyip kürtaja gideceğim.. sizleri tanıdığıma sevindim, 9 aylık yolculuğunuzda allah yardımcınız olsun.. sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah.. hoşçakalın mayıs anneleri...
Canım bende aynı sorundan yaşadım ama benimki hemoroide çevirdi, doktorumun bana önerdiğı bol su ve kayısı suyu ben bulantılarım olduğu icin yapamadım hemoroid oldum ama sen yapmaya çaliş sonra benim gibi olma zaten ilç önerılmiyo doktor tarafindan benim nacizane önerim bunlar Allah yardîmcımız olsnKızlar ya kabızlık problemi yaşayan varmı ne gibi çözüm önerirsiniz
Gerçekten çok üzüldüm Rabbim inş bundan sonra gönlüne göre verir
Ay canım hemen önlemini al ıhlamur bal iç bol limonlu ve bol bol dinlen tek careBebeğini kaybeden arkadaşlarım, büyük bir sınavdan geciyorsunuz, RabbiM sabrinizi metanetinizi artirsin, bir sonraki bebeğinizin ömrüne eklesin bunun ömrünü, yavrunuz sizi cennette bekliyor, unutmayın.
Ben sifayi kaptı kızlar, hapsirik öksürük boğaz ağrısı baş ağrısı öf
Allahım sabır versin sana ve Ailene. Rabbim bir an önce yerini bir bebekle doldursun. Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin diliyorum arkadaşım. Üzme demicem kendini ama fazla dusunmemeye çalış lütfen. .. rabbim yardımcınız olsun...dün gittim dr a. bthcg 12 binden 8 bine düşmüş. yani bebeğimi kaybediyorum. dr kendiliğinden düşmesini bekle dedi. bayramda evde beklicem.bayramdan sonra parça kalırsa temizlicek. ağır kanama olursa hiç bekleme doğumevinin aciline git dedi.hiç kanama olmazsa da düşürememiş olursun bayramdan sonra kürtaj yaparız dedi. yani ben aranızdan ayrılıyorum. Allah sizlere bebeğinizi sağlıklı sıhhatlı kucağınıza almayı nasip etsin. ve ne olur birkez içinizden benim için de dua geçirin;bu düşürme süreci sağlıkla bitsin v en kısa zamanda yeniden sağlıklı bi gebelik geçireyim diye... HOŞÇAKALIN...