canlarim gunaydinn suan yoldayim ilk kontrolume gidiyorum ins keseyi goruruz . birqzdan doktorda olcam kanda vercem. dua edin bana ne olur.. cok korkuyorum
Yardiminiz Icin tesekkur ederim bugun hic yok cok sukur azcik leke bile olmadi. Bir de midem bulanmaya basladi hcg degerim artti sanirim. Pzt ancak gorunur dedi doktor 6 . Hafta dolmus bir gun gecmis olacak. Daha erken gitsem yine bisey goremezmis. Bu ara hcg degerimi 15.000 tahmin ediyorum bebisi pazartesi gorebilir miyim o zman 50.000 civari olur kalp atisi gorunur mu bu degerlerde. Cok heyecanli hafta.
Normalde 6. haftada kese görünüyormuş 7.-8. haftalarda kalp atışı duyulabiliyormuş tabi hcg değerine göre değişir inşallah hepimiz en yakın zamanda keseyi görür kalp atışını da duyarız :)
canlarim gunaydinn suan yoldayim ilk kontrolume gidiyorum ins keseyi goruruz . birqzdan doktorda olcam kanda vercem. dua edin bana ne olur.. cok korkuyorum
kızlar günaydın.. bugün duanıza çok ihtiyacım var.. az önce kan verdim.. inşallah yükselmiştir değerim.. çok korkuyorum.. 2 tane kaybım var, ümidim az.. sabah kalktım baya bi ağladım.. korkuyorum..
mide bulantım yüzünden çok erken test yaptırdım. ilk kızımdada aynısı oldu çünkü bazı vücutlar beta hcgye cok duyarlı oluyor. bazı vüvut tepki bile vermiyor.
Evet canım 2 yaş olacak aralarında inşallah:) kızımı 10 sene bekledim sayısız tedaviler gördüm ama o kendiliğinden geldi 3.tüp bebeğe gideceğimiz ay bu minnakım süpriz yumurtam çok istiyordum zaten:)
mide bulantım yüzünden çok erken test yaptırdım. ilk kızımdada aynısı oldu çünkü bazı vücutlar beta hcgye cok duyarlı oluyor. bazı vüvut tepki bile vermiyor.