2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
beta hcg 27 mayısta 62 idi bugün 1210 olmuş folik asit 16 ama ben korkuyorum bu defa çok

Normalde 6. haftada kese görünüyormuş 7.-8. haftalarda kalp atışı duyulabiliyormuş tabi hcg değerine göre değişir inşallah hepimiz en yakın zamanda keseyi görür kalp atışını da duyarız :)

canlarim gunaydinn suan yoldayim ilk kontrolume gidiyorum ins keseyi goruruz . birqzdan doktorda olcam kanda vercem. dua edin bana ne olur.. cok korkuyorum

bende bu gün kan verdim ve ruh halim çok kötü tüm belirtilerim kayboldu sanki yine aynı olumsuz şeyleri yaşıycam gibi geliyor

Kızlar Allah yardımcınız olsun inşallah hepiniz güzel sonuçlarla dönersiniz:)

Kızlar Günaydın ....

Mide bulantısı başlayan oldu mu?
mide bulantım yüzünden çok erken test yaptırdım. ilk kızımdada aynısı oldu çünkü bazı vücutlar beta hcgye cok duyarlı oluyor. bazı vüvut tepki bile vermiyor.

senin kuzuşun daha da küçükmüş. arada az olması en güzeli bence.
Evet canım 2 yaş olacak aralarında inşallah:) kızımı 10 sene bekledim sayısız tedaviler gördüm ama o kendiliğinden geldi 3.tüp bebeğe gideceğimiz ay bu minnakım süpriz yumurtam çok istiyordum zaten:)

mide bulantım yüzünden çok erken test yaptırdım. ilk kızımdada aynısı oldu çünkü bazı vücutlar beta hcgye cok duyarlı oluyor. bazı vüvut tepki bile vermiyor.
Ya bende yeni başladı. ... heryer yumurta kokuyor sanki

evet benimde sonuc 162.2 ciktı. benim duzensizlik var. sat 31 temmuzdu. en son 34.gun adet olmustum. bu deger sizce nasil sonuclar. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…