mide bulantısı başlamadı ama az yorulunca çok ağrıyo alt karnım. bi hassasiyet oluşuyo. bide ben de lekelenme de varya korkuyorumbiraz fazla yurudugumde hemen agrı olusuyo kızlar mide bulantısı yasayan varmı
Canm hic takma kafana. Maydonoz cok miktarda yenirse ve cig sadece rahim ici kasilmalari az miktarda artiyor ama dusuk tehliken yoksa hic etkisi olmuyormus ben doktora danismistim.. icin rahat olsun[/QUOTE
Dr. Saglikli dedi canım çiğ yemedim evet rabbim emanet
ege 37018014 .!.:Ay canım benim ya bende dört gündür kestim hem kadınvarım adı. hem de iki tane çocuk doktorumuz kes dedi kasılma yaratıp düşük tehlikesi olusturabilirmis yavrum zaten bi akşamları emiyordu yatarken devam sutu de almıyor o konuda kendimi kötü hissediyorum
istanbulda yaşayan arkadaşlar hangi semttesiniz? hengi dr.a gidiyorsunuz?
Sante plus diye bi hastane var zeytinburnunda doğum fiyatları çok uygun dikkatimi çekti,muayenede 12 tl bana baya uzak ama merakımdan gidip görmek istedim,temiz bi yerede benziyor,başka bi tercihim daha özel istanbul tıp merkezi,doktorunda ilgili olması önemli bende arayıştayım,sen nereye gidiyorsun canım?İlk kontrole aceleyle semt polikliniğine gittim ama memnun kalmadım
Allah hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin ve sağlklı bebişlerimiz olsun inşallahhh.
Ben 31-05-2015 te bekliyorum bebeğimi bu tarihlere yakın bebek bekleyen var mı acaba?
Canim benim allahım korusun. Sakın kötü şeyler düşünme. Bebeğin seninle merak etme. Dualarım seninle. Doktora git lütfen ama korkma kötü birsey soylemeyecek. Şöyle düşün erken müdahale hayat kurtarır. Lütfen doktora git...Saol canim imkanim var ama korkudan gidemiyorum.. Cok korkuyorum.. Agladim baya.. Doktorun yapacagi bisey de yok.. İgne hap ne varsa kullaniyorum zaten.. Hakkimizda hayirlisi..
n kullanmadım ama lekelenmem olduğunu söyleyince Arkadaşım vajinal olanını kullan demiştilekelenme için jel kullanan oldu mu arkadaşlar. progestan bende çok kötü yan etki yaptı. dr jel verdi onun yerine
Evet inşallah tam zamanında olur hepimizinki :) bişey merak ediyorum mide bulantıların başladı mı senin, bide idrar testinde çift çizgiyi gördün mü[/QUOTE]Ben varım :) Ama Haziran ayına sarkma durumu da söz konusu olabilir tabi bizimkilerin
Geçmiş olsun canım bol boş dinlen ve iyi düşün. Biliyorum zor ama bebiş hepsini hissedermiş iyi düşün elinden geleni de yapıyosundur. Bunlardan sonra yine olursa Allah tan diyerek tevekkül edicez. Söylemesi kolay biliyorum Allah yardımcın olsun ama lekelenmesi olan biri olarak seni anlıyorum. Ben de ilk defa birine zarar gelecek diye bu kadarkorkuyorum. Rabbim şifa sağlık versin sana. Bir de asr süresi nazar duası ve yunus peygamberim duasını okumanı tavsiye ederimSaol canim imkanim var ama korkudan gidemiyorum.. Cok korkuyorum.. Agladim baya.. Doktorun yapacagi bisey de yok.. İgne hap ne varsa kullaniyorum zaten.. Hakkimizda hayirlisi..
Vallahi naz yapmıyorum. :) hatta hamilelik sürecini gözüme sokmayın hasta değilim hamileyim diyenlerdenim. Ilk hamileliğim de koca karnimla cam silmisligim var. Ama bunda düşük tehlikem var geçen hafta raporluydum. Şimdi rapor bitti ya düşük tehlikem de bitti sanıyor kocam. Anlatamıyorum. Inan sabah 7 deen akşam 6 ya kadar isteyim. Popom yeri görmedi daha. Sinirden kaç saattir agliyorum.Hanımlaaar, şimdiden nazlanmalar başlamış :) durun ya hu adamları daha şimdiden bezdirmeyin sonra daha çok ihtiyacınız olacak. Göbüşünüz kocaman olduğunda hemen yoruluvereceksiniz iş miş yapamayacaksınız sonra belki ödeminiz olacak yürüyemeyeceksiniz bile. Yapmayın etmeyin adamlarınızı pimpiriklerinizle nazlarınızla bezdirmeyin :)
Bu arada aranızda aşeren var mı?
Geçmiş olsun çalışan bir anne adayı olarak anlıyorum seni. Hele ki bir de çocuklusun Allah güç kuvvet versin. Annelikhep fedakarlık gerektiriyor işte çok zor gerçekten. Ayrıca bütün hamile arkadaşlarım ilk 3 ayın sonraki zamanlardan çok daha zor olduğunu söylüyorKızlar ben geldimmmmmm :)
Bugün ise gittim annenin yorulmaya hakkı yokmuş gerçekten. Yemek hazırladım toparladım şimdi de oğlumun ödevlerini yapıyoruz. Çok sinirliyim her tarafım ağrıyor arada kasık agrim oluyor. Çok korkuyorum. Sakın bana yat dinlen demeyin. Yatacak vaktim yok. Kocacim sağolsun maç izlemeye gitti çok sinirliyim coooooòoooooook
Vallahi naz yapmıyorum. :) hatta hamilelik sürecini gözüme sokmayın hasta değilim hamileyim diyenlerdenim. Ilk hamileliğim de koca karnimla cam silmisligim var. Ama bunda düşük tehlikem var geçen hafta raporluydum. Şimdi rapor bitti ya düşük tehlikem de bitti sanıyor kocam. Anlatamıyorum. Inan sabah 7 deen akşam 6 ya kadar isteyim. Popom yeri görmedi daha. Sinirden kaç saattir agliyorum.
Benim 5.hafta bittiğinde başladı bulantılar son 3 gündürde iyice arttı,herşeyden midem bulanıyor,bak takvimin olmuş hayırlı olsun :)biraz fazla yurudugumde hemen agrı olusuyo kızlar mide bulantısı yasayan varmı
lekelenme siz de ne kadar sürmüştü ve dr ne demişti?Be
n kullanmadım ama lekelenmem olduğunu söyleyince Arkadaşım vajinal olanını kullan demişti
Evet inşallah tam zamanında olur hepimizinki :) bişey merak ediyorum mide bulantıların başladı mı senin, bide idrar testinde çift çizgiyi gördün mü
Evet canım . Ben annemi anladigimi sanıyordum ilk çocuktan sonra ama şimdi daha iyi anladım. .. cennet boşuna annelerin ayakları altında değil. Bu günlerde geçecek :) ikinci trimester bekle bize geliyoruzGeçmiş olsun çalışan bir anne adayı olarak anlıyorum seni. Hele ki bir de çocuklusun Allah güç kuvvet versin. Annelikhep fedakarlık gerektiriyor işte çok zor gerçekten. Ayrıca bütün hamile arkadaşlarım ilk 3 ayın sonraki zamanlardan çok daha zor olduğunu söylüyor
Sanki hastayım. Hep halsizlik. Ayakları hemen ağrıyor. Sürekli düşük korkusu. Iş stresi. Ev stresi. Ev işi. Yemek yiyememe. Sürekli bulantı. Kustum kusucam korkusu. Şimdide sudan tiksinme başladı. Ilk trimester geçsin ha gayret :)
Yok canım bişey olmaz içini ferah tut,öyle düşünürsen bir ay geçmek bilmez valla ama bidahaki sefere çiğinide pişmişinide yeme :) dolapta bi torba maydanoz atmaya kıyamadım çokta severim salatalarda falan,o gün bu gündür duruyor sonunda çöpü boylayacak :)Evet de baya vardı kız, ama pismis ne bilim, randevumda bir dahaki ay ohooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?