2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

lekelenme için jel kullanan oldu mu arkadaşlar. progestan bende çok kötü yan etki yaptı. dr jel verdi onun yerine

Kızlar ben geldimmmmmm :)
Bugün ise gittim annenin yorulmaya hakkı yokmuş gerçekten. Yemek hazırladım toparladım şimdi de oğlumun ödevlerini yapıyoruz. Çok sinirliyim her tarafım ağrıyor arada kasık agrim oluyor. Çok korkuyorum. Sakın bana yat dinlen demeyin. Yatacak vaktim yok. Kocacim sağolsun maç izlemeye gitti çok sinirliyim coooooòoooooook

Canım kesinlikle emzirebilirsin. Ablam oğlu 10 aylıkken kızını kucağına aldı. Doğuma kadar emzirdi doğumdan sonra da ikisini birlikte emzirdi. Hiçbir sorun olmaz. Doktorların bazıları böyle söyler bazıları emzirebilirsin der. Eğer kanama düşük tehlikesi falan yoksa emzirebilirsin ben emzirmeyi devam edeceğim.

istanbulda yaşayan arkadaşlar hangi semttesiniz? hengi dr.a gidiyorsunuz?

Ben de iİstanbul'dayım. Beylikdüzü'nde... İlk doğumumu Özel Nisa Hastanesi Asiye Uzun'da normal doğum olarak yaptım. Fakat hastane çok kalabalık doktor yoğun. Doğum anı ve sonrası ilgiden memnun kalmadım. Bu kez ablamın da doktoru olan Fatma Kasapoğlu'na gitmeyi planlıyorum henüz hiç gitmedim. Kendisi Bağcılar Medicine Hospital'da.

12tlye muayene çok uygunmuş :)

Allah hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin ve sağlklı bebişlerimiz olsun inşallahhh.
Ben 31-05-2015 te bekliyorum bebeğimi bu tarihlere yakın bebek bekleyen var mı acaba?

Ben varım :) Ama Haziran ayına sarkma durumu da söz konusu olabilir tabi bizimkilerin

Y-Dilara, beni de listeye eklersen sevinirim.

ogretmen1 yaş 26 şehir İstanbul SAT 21.08.2014 BDT 28.05.2015

Hanımlaaar, şimdiden nazlanmalar başlamış :) durun ya hu adamları daha şimdiden bezdirmeyin sonra daha çok ihtiyacınız olacak. Göbüşünüz kocaman olduğunda hemen yoruluvereceksiniz iş miş yapamayacaksınız sonra belki ödeminiz olacak yürüyemeyeceksiniz bile. Yapmayın etmeyin adamlarınızı pimpiriklerinizle nazlarınızla bezdirmeyin :)

Bu arada aranızda aşeren var mı?

Ben varım :) Ama Haziran ayına sarkma durumu da söz konusu olabilir tabi bizimkilerin[/QUOTE]
Evet inşallah tam zamanında olur hepimizinki :) bişey merak ediyorum mide bulantıların başladı mı senin, bide idrar testinde çift çizgiyi gördün mü

Saol canim imkanim var ama korkudan gidemiyorum.. Cok korkuyorum.. Agladim baya.. Doktorun yapacagi bisey de yok.. İgne hap ne varsa kullaniyorum zaten.. Hakkimizda hayirlisi..
Canim benim allahım korusun. Sakın kötü şeyler düşünme. Bebeğin seninle merak etme. Dualarım seninle. Doktora git lütfen ama korkma kötü birsey soylemeyecek. Şöyle düşün erken müdahale hayat kurtarır. Lütfen doktora git...

Ben varım :) Ama Haziran ayına sarkma durumu da söz konusu olabilir tabi bizimkilerin
Evet inşallah tam zamanında olur hepimizinki :) bişey merak ediyorum mide bulantıların başladı mı senin, bide idrar testinde çift çizgiyi gördün mü[/QUOTE]

Bulantı çok hafif var. Arada boş öğürmeler var - afedersin- Ben aslında perşembe günü yaptığımda çok silik bir çizgi gördüm ve anladım hamile olduğumu. Kızıma hamile kaldığımda doktorda keseyi falan gördüğümüz halde çizgi net çıkmamıştı :)
Cumartesi günü de kan tahlili yaptırdım. B-HCG 421 çıktı. Henüz doktora falan da gitmedim.
Sende durumlar nasıl? Bulantın falan var mı? Sen tam çizgiyi görebildin mi?

Saol canim imkanim var ama korkudan gidemiyorum.. Cok korkuyorum.. Agladim baya.. Doktorun yapacagi bisey de yok.. İgne hap ne varsa kullaniyorum zaten.. Hakkimizda hayirlisi..
Geçmiş olsun canım bol boş dinlen ve iyi düşün. Biliyorum zor ama bebiş hepsini hissedermiş iyi düşün elinden geleni de yapıyosundur. Bunlardan sonra yine olursa Allah tan diyerek tevekkül edicez. Söylemesi kolay biliyorum Allah yardımcın olsun ama lekelenmesi olan biri olarak seni anlıyorum. Ben de ilk defa birine zarar gelecek diye bu kadarkorkuyorum. Rabbim şifa sağlık versin sana. Bir de asr süresi nazar duası ve yunus peygamberim duasını okumanı tavsiye ederim

Vallahi naz yapmıyorum. :) hatta hamilelik sürecini gözüme sokmayın hasta değilim hamileyim diyenlerdenim. Ilk hamileliğim de koca karnimla cam silmisligim var. Ama bunda düşük tehlikem var geçen hafta raporluydum. Şimdi rapor bitti ya düşük tehlikem de bitti sanıyor kocam. Anlatamıyorum. Inan sabah 7 deen akşam 6 ya kadar isteyim. Popom yeri görmedi daha. Sinirden kaç saattir agliyorum.

Geçmiş olsun çalışan bir anne adayı olarak anlıyorum seni. Hele ki bir de çocuklusun Allah güç kuvvet versin. Annelikhep fedakarlık gerektiriyor işte çok zor gerçekten. Ayrıca bütün hamile arkadaşlarım ilk 3 ayın sonraki zamanlardan çok daha zor olduğunu söylüyor
Sanki hastayım. Hep halsizlik. Ayakları hemen ağrıyor. Sürekli düşük korkusu. Iş stresi. Ev stresi. Ev işi. Yemek yiyememe. Sürekli bulantı. Kustum kusucam korkusu. Şimdide sudan tiksinme başladı. Ilk trimester geçsin ha gayret :)

Ağlama canım ağlama. Karnındakine de yazık önündeki yavruna da. Sabırlı olmaya çalış. Biliyorum çok zor ama :) Bu adamlar hep aynı canım. Ben de 9 aylıkken perde asmıştım. Hatta bir kere de düşmüştüm bacağım morarmıştı. Aslında biraz naz da iyidir de işte fazla naz da aşık usandırıyor. Nerde oturuyorsun İstanbul'daysan oğlunun dersini ben yaptırıvereyim :)

Evet inşallah tam zamanında olur hepimizinki :) bişey merak ediyorum mide bulantıların başladı mı senin, bide idrar testinde çift çizgiyi gördün mü

Bulantı çok hafif var. Arada boş öğürmeler var - afedersin- Ben aslında perşembe günü yaptığımda çok silik bir çizgi gördüm ve anladım hamile olduğumu. Kızıma hamile kaldığımda doktorda keseyi falan gördüğümüz halde çizgi net çıkmamıştı :)
Cumartesi günü de kan tahlili yaptırdım. B-HCG 421 çıktı. Henüz doktora falan da gitmedim.
Sende durumlar nasıl? Bulantın falan var mı? Sen tam çizgiyi görebildin mi?[/QUOTE]
Benimde aynen seninki gibi bulantım baş dönmem çok hafif ama haftaya başlar diyolar bulantım, göğsümde fazlasıyla hassasiyet var ben Çarşamba günü idrar testi yaptım çift çizgiyi göremedim Perşembe günü kan testi yaptım 145 çıktı ama çok erken öğrendim ben :)

Evet canım . Ben annemi anladigimi sanıyordum ilk çocuktan sonra ama şimdi daha iyi anladım. .. cennet boşuna annelerin ayakları altında değil. Bu günlerde geçecek :) ikinci trimester bekle bize geliyoruz

Evet de baya vardı kız, ama pismis ne bilim, randevumda bir dahaki ay ohooooo
Yok canım bişey olmaz içini ferah tut,öyle düşünürsen bir ay geçmek bilmez valla ama bidahaki sefere çiğinide pişmişinide yeme :) dolapta bi torba maydanoz atmaya kıyamadım çokta severim salatalarda falan,o gün bu gündür duruyor sonunda çöpü boylayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…