- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
hmm yarın belki kese görünür o zaman bi ihtimal teşekkür ederim çokHerkese hayırlı akşamlar inşallah sağlık ve sıhhatli bir hamilelik olsun herkese kese 5, 6 haftada kalp atışı 8.haftada galiba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm yarın belki kese görünür o zaman bi ihtimal teşekkür ederim çokHerkese hayırlı akşamlar inşallah sağlık ve sıhhatli bir hamilelik olsun herkese kese 5, 6 haftada kalp atışı 8.haftada galiba...
aynı görünüyoruz ben de yarın doktora gidicem inşallah görürüzYarın doktora gidiyorum inşallah kese görünür.
Bu arada bebeğini düşüren arkadasa cok üzüldüm. Rabbim sabır versin
İnşallah :) İstanbul'da mısın?aynı görünüyoruz ben de yarın doktora gidicem inşallah görürüz
hmm yarın belki kese görünür o zaman bi ihtimal teşekkür ederim çok
aynı görünüyoruz ben de yarın doktora gidicem inşallah görürüz
evet, sen?İnşallah :) İstanbul'da mısın?
ben de yarın gidicem cuma günü 5+0 iken gittiğide 5,42 mm lik bişi gördü kese muhtemelen dedi...
normalde haftaya çağırdı ama ben de yarın gidicem inşallahh
hoşgeldin aramızaaaaSelam arkadaşlar. ...
Ben de bir Mayıs annesi olarak Aranıza katıldım :) henüz elimizde görüntü yok ama olsun... hepimize allah sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayi nasip etsin...
Silik degil canim gayet net ben de dun 2 test yaptim ayni boyleydi ve kan testine gittim hcg 188 cikti hic belli olmycak kadar silik olanlar var bu gayet iyi yani, ben de böylece katilmis oldum araniza Allah bebislerimizi sagsalim kucagimiza almamizi nasip etsin :)Kızlar yine test silik gibi 2 gün sonra yapıldı üst ki 2 test adet gecikmesi 3 gün alttaki adet gününden 1 gün sonra idi bugun kan tahlili yaptırıcm dua edilin lütfen....
günaydın latteecim artık minik mucizeler bizi mide kazıntısı ve sık idrarla güne erken başlatıyor:) tabi 18 aylık oğluşla zatrn uykuyu unutmuştukda:))Günaydın kızlar iyi haftalar hepinize bebişlerinizle:)
Günaydın herkeseGünaydın kızlar iyi haftalar hepinize bebişlerinizle:)
Hayırlı olsun canım bebeğinSilik degil canim gayet net ben de dun 2 test yaptim ayni boyleydi ve kan testine gittim hcg 188 cikti hic belli olmycak kadar silik olanlar var bu gayet iyi yani, ben de böylece katilmis oldum araniza Allah bebislerimizi sagsalim kucagimiza almamizi nasip etsin :)
hlşgeldin canım hayırlı olsun gebeliğin.Silik degil canim gayet net ben de dun 2 test yaptim ayni boyleydi ve kan testine gittim hcg 188 cikti hic belli olmycak kadar silik olanlar var bu gayet iyi yani, ben de böylece katilmis oldum araniza Allah bebislerimizi sagsalim kucagimiza almamizi nasip etsin :)
Günaydın canım kolay gelsin sana .en iyisini yapmışın işi garantile ondan sonra eklersinGünaydın kızlar bir pazartesi daha iş başındayımHepinize güzel bir hafta diliyorum ben henüz takvim eklemedim doktora gidip keseyi görim öle ekliyim diyorum.
GünaydınGünaydın kızlar iyi haftalar hepinize bebişlerinizle:)
Hayırlı haberlerle gelin inşallahBizde biraz sonra ilk doktor randevumuza gidcez bakalım keseyi görecekmiyiz değerler nasıl çıkacak...herkese sağlık sıhhat ve iyi haftalar.