Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nasılsın? Çok şükür ne güzel artıyor değerlerin :)483 cikmis sonucum iyi mi ki
İyim tatlim arada sancim oluyo ama.sukur evet guzel cikti sonucum :)Canım nasılsın? Çok şükür ne güzel artıyor değerlerin :)
İyiyim bende estrofeme başladım :)artık geri sayım başladı :)haftaya salı transfer insallah bir aksilik çıkmazsa :)İyim tatlim arada sancim oluyo ama.sukur evet guzel cikti sonucum :)
Sen nasilsin
Ooo cok guzelmis :)İyiyim bende estrofeme başladım :)artık geri sayım başladı :)haftaya salı transfer insallah bir aksilik çıkmazsa :)
İnşallah canım aminOoo cok guzelmis :)
Hadi hayirlisi bi aksilik cikmiycak insallah
Çok teşekkür ederim canım ya bilmiyorum ki ya aslında ben folio kullanıyordum ama hamile kalamayinca bıraktım acaba yine başlasam mi tüp bebeğe başlamadan önce bende işte nar falan yiyorum çok inşallah faydası olur KansızlığaKayınvalidemin yaptığı şeker katılmadan pişirilen doğal üzüm pekmezi kullanmıştım bi dönem. Her sabah aç karna bir yemek kaşığı. İlaç niyetine yani, sofrada tüketmedim. Ama sonra şekerim yükseldi bıraktım. Hamilelikte zaten iki ilaç kullanılıyo sıkça, biri folik asit diğeri demir hapları. Bunlar bebeğin fiziksel ve zihinsel gelişimi için çok önemli. Folik asiti hamilelik planladıktan üç ay önce kullanın diyorlar. Tabii içinde demir ve folik asit bulunan sebzeler, kuruyemişler, krmızı et, vs de tüketebilirsin ama ilaç kadar etkili olur mu bilmem. Bir de demir için bir şey kullanıyorsan bol c vitamini tüketmek demirin vücutta emilimini kolaylaştırırken süt ürünleri etkisini azaltırmış. Yani demir hapı içince portakal falan ye ama bir iki saat süt, yoğurt yeme.
Çok iyi bence o bebek Dünya'ya gelmeye karar vermiş artık hiç bir şey için endişelenme her şey çok güzel olacak483 cikmis sonucum iyi mi ki
Amin canim cok sagol. Gelsin artik cok ozledik biz onu :)Çok iyi bence o bebek Dünya'ya gelmeye karar vermiş artık hiç bir şey için endişelenme her şey çok güzel olacak
O nasil oluyomus.bi aciklama yapmadimi drun canim.uzulme lutfenKızlar birde söylemeyi unuttum bu muayenede Dr um rahim kalp şeklinde dedi ben biraz araştırdım ama bebek yatağının daralması anlamına geliyor bir kaç sitede okuduğuma göre,var mı bilgisi olan
İnşallah canım,ama neden oldu bilmiyorum çok duysullastim agliyorum sinirimden genel olarak bu tedaviler vsler iyice psikolojimi bozmuş artık bugün anladım bu güne kadar hiç farkında değildim yiprandigimin birden patladı bugün çok dua edin bana nolur bak hamileler in duası gecermisKalp olmus melegini bekliyodur belki kotu dusunme canim.dua edelim cmrtsiye daha cok var
cok güzel canim maşallah Rabbim tamamina erdirsin483 cikmis sonucum iyi mi ki
Bütün tüp doktorları böyle ketum hastayla fazla ilişki kurmuyor gibi geliyor bana ama Doktoruna güvenmen gerek başka çare yok yoksa daha fazla stres olursun. Çok gerildiğinde bunu yapanın aldığın ilaçlar OLDUĞUNU söyle kendine. Muayene sırasında yumurtalara baskı oluyor ağrın da o yüzdendir diye düşünüyorum. 20 yumurta iyi bir rakam onların Arasında bebişin var sakin olmaya çalış herşey çok güzel olacak biraz sabırKizlarr moralim çok kötü bugün. Kontrole gittik.uuzakta olduğum için başka doktor ilgileniyor ya güya. Doğru düzgün hicbirsey demiyor. Hep brn soruyorum hep ikircikli cevaplar. Çok stresliyim zaten çocukların önünde sınıfta aglayiveriyom bagirdim birkaç keresonra tekrar gözde yaş. .doktor 20 küsür yumurta olmuş dedi baskilayici iğneye basladim.dogru mu gidiyoruz bilmiyorum kibi de alttan muayeneden sonra kasiklarim çok agriyo benim. Yok yok hormonlar dan sanırım ben iyuydim ..Allahım şana sigindim. Herkese k nasip etsin Rabbim.