2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar dayanamadim idrar testi yaptim 8.gun bugun.3,4 dakika sonra bi cizgi vardi ama çook silik.aydinlikta zor gorunuyordu once.durdukca koyulasti..sevinsemmi bilemedim.

Kayınvalidemin yaptığı şeker katılmadan pişirilen doğal üzüm pekmezi kullanmıştım bi dönem. Her sabah aç karna bir yemek kaşığı. İlaç niyetine yani, sofrada tüketmedim. Ama sonra şekerim yükseldi bıraktım. Hamilelikte zaten iki ilaç kullanılıyo sıkça, biri folik asit diğeri demir hapları. Bunlar bebeğin fiziksel ve zihinsel gelişimi için çok önemli. Folik asiti hamilelik planladıktan üç ay önce kullanın diyorlar. Tabii içinde demir ve folik asit bulunan sebzeler, kuruyemişler, krmızı et, vs de tüketebilirsin ama ilaç kadar etkili olur mu bilmem. Bir de demir için bir şey kullanıyorsan bol c vitamini tüketmek demirin vücutta emilimini kolaylaştırırken süt ürünleri etkisini azaltırmış. Yani demir hapı içince portakal falan ye ama bir iki saat süt, yoğurt yeme.
Çok teşekkür ederim canım ya bilmiyorum ki ya aslında ben folio kullanıyordum ama hamile kalamayinca bıraktım acaba yine başlasam mi tüp bebeğe başlamadan önce bende işte nar falan yiyorum çok inşallah faydası olur Kansızlığa

Kızlar birde söylemeyi unuttum bu muayenede Dr um rahim kalp şeklinde dedi :KK43:ben biraz araştırdım ama bebek yatağının daralması anlamına geliyor bir kaç sitede okuduğuma göre,var mı bilgisi olan

Kızlar birde söylemeyi unuttum bu muayenede Dr um rahim kalp şeklinde dedi :KK43:ben biraz araştırdım ama bebek yatağının daralması anlamına geliyor bir kaç sitede okuduğuma göre,var mı bilgisi olan
O nasil oluyomus.bi aciklama yapmadimi drun canim.uzulme lutfen

Oda şaşırdı sende yoktu böyle bir şey dedi,c.tesi kontrolum var tekrar bakicam dedi ilk anlamadım ama dün akşam internetten baktım biraz armut şeklinde olmasi gerekiyormus zaten öyleymis benimde ama kalp şekline dönüşmüş...İnşallah geçicidir,hey Büyük Allahım neleri bilir araştırır olduk

Kalp olmus melegini bekliyodur belki kotu dusunme canim.dua edelim cmrtsiye daha cok var

Kalp olmus melegini bekliyodur belki kotu dusunme canim.dua edelim cmrtsiye daha cok var
İnşallah canım,ama neden oldu bilmiyorum çok duysullastim agliyorum sinirimden genel olarak bu tedaviler vsler iyice psikolojimi bozmuş artık bugün anladım bu güne kadar hiç farkında değildim yiprandigimin birden patladı bugün :KK43:çok dua edin bana nolur bak hamileler in duası gecermis

Kizlarr moralim çok kötü bugün. Kontrole gittik.uuzakta olduğum için başka doktor ilgileniyor ya güya. Doğru düzgün hicbirsey demiyor. Hep brn soruyorum hep ikircikli cevaplar. Çok stresliyim zaten çocukların önünde sınıfta aglayiveriyom bagirdim birkaç kere:KK61:sonra tekrar gözde yaş. .doktor 20 küsür yumurta olmuş dedi baskilayici iğneye basladim.dogru mu gidiyoruz bilmiyorum ki:KK42:bi de alttan muayeneden sonra kasiklarim çok agriyo benim. Yok yok hormonlar dan sanırım ben iyuydim ..Allahım şana sigindim. Herkese k nasip etsin Rabbim.

Kizlarr moralim çok kötü bugün. Kontrole gittik.uuzakta olduğum için başka doktor ilgileniyor ya güya. Doğru düzgün hicbirsey demiyor. Hep brn soruyorum hep ikircikli cevaplar. Çok stresliyim zaten çocukların önünde sınıfta aglayiveriyom bagirdim birkaç kere:KK61:sonra tekrar gözde yaş. .doktor 20 küsür yumurta olmuş dedi baskilayici iğneye basladim.dogru mu gidiyoruz bilmiyorum ki:KK42:bi de alttan muayeneden sonra kasiklarim çok agriyo benim. Yok yok hormonlar dan sanırım ben iyuydim ..Allahım şana sigindim. Herkese k nasip etsin Rabbim.
Bütün tüp doktorları böyle ketum hastayla fazla ilişki kurmuyor gibi geliyor bana ama Doktoruna güvenmen gerek başka çare yok yoksa daha fazla stres olursun. Çok gerildiğinde bunu yapanın aldığın ilaçlar OLDUĞUNU söyle kendine. Muayene sırasında yumurtalara baskı oluyor ağrın da o yüzdendir diye düşünüyorum. 20 yumurta iyi bir rakam onların Arasında bebişin var sakin olmaya çalış herşey çok güzel olacak biraz sabır :KK69:

arkadaşlar merhaba emrio gelişimi hakkında bilgisi olan varmı biri 1. kaliteye yakın dedi diğeri 3 dedi. bugun toplantıktan sonra 3 gun ve hala transver gunu beklıyıuz 2 yumurta kaldı

X