2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar gunaydin :) kan vermeye geldim bugun ikinci test.
Canlarim okudum uzuldum ama dualarim sizinle bebisler tutunsun hic birakmasin sizi rabbim acisini yasatmasin.

Gözün Aydın canım inşallah pozitif çıkmıştır diye diye açtım bugün veeee çok sevindim darısı bütün bekleyenlerin başına... Bir ara belirtilerini yazar mısın sevgiler

saol cnm çok teşekkür ederim ama inş ilerleyen günlerde değerlerim artar.

bende hiç bir belirti yoktu cnm. ilk tup bebek denememde transferden sonraki gunden kan testi yaptırdıgım gune kadar devamlı pembe kanama ve kahve lekelenmelerim oldu ve sonuc ne yazık ki negatif çıkmıştı (12 gun boyunca evde devamlı yattım)

bu seferkinde hiç bir belirti, kanama, ağrı, sızı hiç biseyim olmadı. sadece normal renkte akıntım olmuştu. hani ayaklarımızı üşütürüzde gelir ya onun gibi. birde bu sefer ben sadece beş gün dinlendim sonrasında işe gitmem gerekiyordu. işim masabaşıydı ama cok yoğundu. sadece kalçadan vurulduğum iğne yerlerim ağrıyordu o kadar cnm.

Allah herkese nasip etsin inşallah. bizlerinde değerleri katlana katlana gitsin hayırlısıyla.

hep bi bekleme aşamasındayız. opuydu, transferdi, sonrasıydı şimdide değerlerin yükselmesini beklemek. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaslar dun transfer oldumm .derin nefes alinca veya esneyince karnimiz siserya o durumlrda karnimda agri ve batna oluyo. Sizde boyle bir durum olmusmuydu.yoksa siskinligimdenmi kaynakllaniyorki. Resmen nefes almaya korkmaya basladim :-)

=))) Günaydın. Transferim 26 Mart'ta oldu. Sonucum 10 Nisan'da...
Beklemek çok zor, sürekli bir şeylerle oyalanmaya çalışıyorum. Bu kadar erken belirti beklemek saçma biliyorum ama insan kendine hakim olamıyor işte, bir yerim farklı ağrısın, bir işaret göreyim istiyor. :KK51:"Bana bakın sıkı tutunun, yoksa terliği yersiniz," diye anne tehditleri savuruyorum. Belki işe yarar. :KK53:
canim bebislere simdiden terlik merlik die tehttidler savurma annesi bak sonra gelmekten vazgeçerler fln Allah muhafaza:stop::KK35::KK35::KK35:transfeer surecinde hepimiz belirti ariyoruz ama inan ki canim 4 kez transfer oldum hep psikolojik oluo o belirtiler ,daha once onemsemedigimiz belirtileri agrilari hep transferden bilioruz
6 ila 7. günlerde belirti vermeye baslioo:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Kızlar hepimize günaydın. Bugün benim normalde kese randevum vardı. Ama bebişim dün beni terketmeye karar verdi. Dün Öğlen kanamam başladı. 15 dk içinde doktorumdaydık. Bir tane kese görünüyor. Ama kalp atışlarını dinlemek için çok erken yaşıyor mu yaşamıyor mu bilemiyoruz. 5 gün progestan iğne kullanıp cuma günü tekrar gideceğim. Kanamam çok yoğun, normalde adetimde bile bu kadar olmaz. Kan sulandırıcı ilaçları kestik. Çok korkuyorum ya giderse diye. Benim için de dua edin olur mu?
canim yaaa uzme bizleri kanama cogu kişi de meydana gelio inşallah geçici bir kanamadır güzel havadislerini bildir inşallah bebeğin seninledir yat kalkma fazla kendine dikkat et canim

Kızlar Günaydın dün aksam 5 gibi kanamam basladi :KK43: o ara Kayinvalidem lerle disarda yemekteydik lavaboya gittiğimde kanamayla karsilastim göz Yaşları kendiliginden akmaya başladı. Direk hastsneye gittik cok şükür bebeğim iyiydi kalbi atiyordu ve gunude 6+3 olmuş gunude tuttu. Ama kanama odagi bebegin biraz ilerisi dedi inşallah bisey olmaz diyip 1 tane progesteron igne yapıldı. Ve ortalama 1 bucuk saat sonrada kanama kesildi. Ama ben çoook korkuyorum tekrar olur diye. Cok büyük bir aci.
hayyyy yaaa:KK43:kanama odagi cogu arkadaşta olusuo önemli olan kesede olmasin geçer Allah in izniyle
dikkat et kendini fazla yorma

Canım ben transfer oldum test tarıhım dokuz nısan ekleyebılırsın
tmm canim ekliorum

Arkadaslar dun transfer oldumm .derin nefes alinca veya esneyince karnimiz siserya o durumlrda karnimda agri ve batna oluyo. Sizde boyle bir durum olmusmuydu.yoksa siskinligimdenmi kaynakllaniyorki. Resmen nefes almaya korkmaya basladim :-)
hadi son rounddasin artik canim sonucunda da meleğine kavuşursun insallahhhhhhh

merhabalar bu gün tedaviye başlıyorum şişli memorilde ilk tüp bebek denemem neler yaşayacağımı nelerle karşılacağım bilmiyorum rabbim yardımcım olsun inş.en kısa sürede güzel habeler alırız bendeki tek sorun pko

merhabalar bu gün tedaviye başlıyorum şişli memorilde ilk tüp bebek denemem neler yaşayacağımı nelerle karşılacağım bilmiyorum rabbim yardımcım olsun inş.en kısa sürede güzel habeler alırız bendeki tek sorun pko
tedavin hayirli olsun canim sormak istediğin her konuda yardimci oluruz inşallah

tedavin hayirli olsun canim sormak istediğin her konuda yardimci oluruz inşallah
tşk ederim canım daha yolun en başındayım bugün iğnelere başlıyacağım perşembe ilk randevum olacak biraz moral olarak düşüğüm inş herşey yolunda gider yumurta rezervi çok iğneyi düşük dozdan başlatıyorlar pko olduğum için çok yumurta oluşurmuş bu da ohss riski kaçınılmaz olurmuş bilmiyorum herşeyin hayırlısı daha yumurta oluşacak toplanacak döllenecekmi kaliteli olucakmı olmayacakmı bir sürü soru işareti var kafamda buda beni biraz etkiliyor kısmet artık

tşk ederim canım daha yolun en başındayım bugün iğnelere başlıyacağım perşembe ilk randevum olacak biraz moral olarak düşüğüm inş herşey yolunda gider yumurta rezervi çok iğneyi düşük dozdan başlatıyorlar pko olduğum için çok yumurta oluşurmuş bu da ohss riski kaçınılmaz olurmuş bilmiyorum herşeyin hayırlısı daha yumurta oluşacak toplanacak döllenecekmi kaliteli olucakmı olmayacakmı bir sürü soru işareti var kafamda buda beni biraz etkiliyor kısmet artık
hâklisin canim bir arkadaştan duydum 50 yumurtasi oluşmuştu
doğal olarah ohss oldu
inşallah hersey istediğin sekilde ilerler canim bu endişeler hepimizde oluo
bekleyip gorucez inşallah sonucun da bebisler olsunda artik herseye katlanicaz

hayırlı olsun tatlım hoş geldin aramıza:KK54:
ben kendimi bildimbileli pko var .aşılamada da tüp bebekyede o kadar iğne ilaç hatta incir kürü bile yaptım ve sadece 4 yumoşum olmuştu.
sıkma canını her şey güzel olacak inşallah :KK68:

hayırlı olsun canım tedavi. Stres olma dicem ama yinr de işte. Ben de yeni başladım tedaviye .bbi heyecan bi stres bi korku hep o düşünce ..Bu da bizim sınavımiz işte. kitap oku .bben bi haftada 4 kitap okudum iyu geldiler. Stres azaldı. Benim dd 2. Kontrolum bugün. her zorluğun sonunda bir güzellik vardır. Ins nasip olacak bizlere de.

hâklisin canim bir arkadaştan duydum 50 yumurtasi oluşmuştu
doğal olarah ohss oldu
inşallah hersey istediğin sekilde ilerler canim bu endişeler hepimizde oluo
bekleyip gorucez inşallah sonucun da bebisler olsunda artik herseye katlanicaz
inş herşey güzel olur hepimiz için hastaneye güveniyorum kan alıp dozu ayarlayacaklar tedbirli gidelecek gerisi rabbimde nasip artık diyorum daha önce bir düşüğüm olmuştu yumurta takibi yapılmıştı ama gerileyip kürtaj oldum rabbim ol dedikten sonra inş olur.

inş herşey güzel olur hepimiz için hastaneye güveniyorum kan alıp dozu ayarlayacaklar tedbirli gidelecek gerisi rabbimde nasip artık diyorum daha önce bir düşüğüm olmuştu yumurta takibi yapılmıştı ama gerileyip kürtaj oldum rabbim ol dedikten sonra inş olur.
evet canim tedbir bizden takdir Yuce yaratandan
tedavi basli basina bir stress sen kendini rahatlatacak islere yönel gerisi zaten gelecek

X