- 26 Aralık 2010
- 1.269
- 708
Rabbim yardimcin olsun canim sende cok oku icinden hayirlisiyla gun sayicaz burdan beraber.Slm kizlar bugun transferim yapilicak benim icin dua edin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim yardimcin olsun canim sende cok oku icinden hayirlisiyla gun sayicaz burdan beraber.Slm kizlar bugun transferim yapilicak benim icin dua edin.
aynen bendede aynısı oluyor düşünmeden kendimi alamıyorum hep aklımdahayırlı olsun canım tedavi. Stres olma dicem ama yinr de işte. Ben de yeni başladım tedaviye .bbi heyecan bi stres bi korku hep o düşünce ..Bu da bizim sınavımiz işte. kitap oku .bben bi haftada 4 kitap okudum iyu geldiler. Stres azaldı. Benim dd 2. Kontrolum bugün. her zorluğun sonunda bir güzellik vardır. Ins nasip olacak bizlere de.
hayırlı olsun tatlım hoş geldin aramıza
ben kendimi bildimbileli pko var .aşılamada da tüp bebekyede o kadar iğne ilaç hatta incir kürü bile yaptım ve sadece 4 yumoşum olmuştu.
sıkma canını her şey güzel olacak inşallah
yaşım 34 ilk denenemem tedavide ilk gün sorun sadece pko şişli memoril hastanesifintoz44 canim bilgilerini yaz listeye ekliyim seni
Olacak insallah tatlim :) bu topik cok ugurlu hepimiz birbirimize duaciyiz ve burda bizibizden iyi kimse anlayamaz.yaşım 34 ilk denenemem tedavide ilk gün sorun sadece pko şişli memoril hastanesi
Canım ben 150 doz ile başladım iki gün önce 11 mm boyutunda 13-14 tane olmuştu canım.bakalım bugün nasıl olmuşlar. Baba sa 3 kutu verildi ilaçaynen bendede aynısı oluyor düşünmeden kendimi alamıyorum hep aklımda
şuan bilmiyorum kaç yumurtam oluşur açıkça sadece amh testin çok yüksek çıkması ohss riski olabilirliği getiriyor yine zaman bakalım neler göreceğim sanırım bir hafat içinde yumurtalar belli olur birde bu iğneyi ikinci kez kullanıyorum aşılamada kullanmıştım o zaman sormamıştım kaç yumurta oluşur diye sade iki kutu iğne kullanmıştım sa
benden kan aldılar sabah kullanacağım doz sonuç çıktıktan sonra mesaj olarak bilderecekler 3 gün sonra tekrar bakacaklar ona göre tekrar kan alıp birde oluşacak yumurtalara göre devam edilecek şuan üç kutu dediler ama vücut neye göre cevap verecek bakacağız artıkCanım ben 150 doz ile başladım iki gün önce 11 mm boyutunda 13-14 tane olmuştu canım.bakalım bugün nasıl olmuşlar. Baba sa 3 kutu verildi ilaç
Canım allah hayirla sonuçlandırır inş. Benim kontrollerde hiç Kanıma bakmadilar. Öyle bu yerdeyim yani.buna da hamd olsun.Neyse moral lazım bize her şey çok güzel olacak inşbenden kan aldılar sabah kullanacağım doz sonuç çıktıktan sonra mesaj olarak bilderecekler 3 gün sonra tekrar bakacaklar ona göre tekrar kan alıp birde oluşacak yumurtalara göre devam edilecek şuan üç kutu dediler ama vücut neye göre cevap verecek bakacağız artık
Tatlim uzulme normalde ne zamandi test gununmerhaba kızlar benımde transferimin 11.günü 4.gün emriosuydu.dun dayanamayıp 10. günde kan verdim negatif çıktı tabi pazar gunu oldugu için sayısal degeri yok.sadece negatif dediler ..asıl test gunum yarın...sizce değişirmiii???çokkk moralım bozukkk çok üzüldüm
Tamam o zaman moralini bozmadan sabirla bekle canim yarini insallah hayirli guzel haber alirsin.beklemek cok zor biliyorum ama yapcak bise yokcanım asıl test günüm yarın benim...
iyiyim fistigim sukurEsEs50 tatlim nasilsin napiyosum
hadiiiiiiiii bakalim tatlimSlm kizlar bugun transferim yapilicak benim icin dua edin.
Valla arada bi helen sancilarla bebegim seninleyim diyoiyiyim fistigim sukur
sizlerin güzel haberlerinizi bekliorum
herkesin anne olmasini istiorummmmmm
naptin test sonucun cikmadi sanirsam daha
Tatlim heyecan yok lutfen senin sagligin icinde cok onemli unutma sen saglikliysan bebeginde saglikli olur.tabi herseyın hayırlısı...hepimiz için....beklemek çoook zor,heycanlanıyorum sonra da tansiyonum yükseliyorr....