2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

kızlar bu crınone jelı nasl kullanıyrsunz yuvarlak yerını kırıp mı yerlestirıyorsunz ayyy bunasl bişey
Canım iyice okumadan kullanma. Vajina boşluğuna girecek olan kısma hiç el sürme ki steril kalsın. Derece sallar gibi salla, sonra ucundaki minik yeri kırıp yatar pozisyonda vajinaya yerleştir ve başındaki düğme gibi şeyi sıkıp içine boşalt. 2-3 dk yattıktan sonra evin içinde yürümeye başla. 10 dk yeterli olur herhalde.

Maşallah cnm sonuclarım ne güzel çıkmış. Ben 11 günüm gecesinde test yaptırdım 90,47 cıktı düşük mü acaba. Doktor testi çarşamba tekrarlayalım dedi ama acaba yarın gidip bi daha mı test yaptırsam. Çok tedirginim
Acikcasi cok anlamam degerlerden ilk kez yasadigim icin :KK66: ama drunu dinle hangi gun diyosa o gun yaptir testini.biliyorum beklemek cok zok ama sabretmek gerek. Hakkindan hayirlisi olsun

Canım yazacaklarım sadece arkadaşımdan dinlediklerim, yaşadığım bir şey değil, endişelenme ama dikkatli ol:
İki düşük ve üç kimyasal gebelik yaşayan bir arkadaşım ilaçlı rahim filmi çektirir, her şey normal derler ve en sonunda tüp bebek merkezine başvurur. İstanbul'da Teksen Çamlıbel'e gider ve doktor der ki, bu filme kim normal dedi? Senin rahmin aşağı doğru çökmüş ve yukarı doğru olması lazım demiş. Küçük bir operasyonla ( sadece bir kesik atmak diye söyledi) rahim kendini toparlayacak ve tedaviye ondan sonra başlayacağız demiş. O küçük operasyondan sonra arkadaşım o ay kendiliğinden hamile kalmış. Sadece bildiğim tek örnek var, o da bu. Sanırım senin durumun da buna benzer ama korkma çaresiz değil inşaallah. Rabbim sağlıklı, iyi haberlerinizi almayı nasip etsin inşaallah.
Sağol kuzum :KK43: yoktu öyle birşey bu ay çıktı biri bitiyor diğeri başlıyor :KK43: aslında ben teklif ettim histeroskopi çektireyim dedim ona gerek yok sende dedi ama ne bileyim haftaya belli olacak artik

Amin canım inşallah :KK43: bunların başıma geleceğine ihtimal vermezdim ama oluyor. Sana da çok geçmiş olsun bu arada

Amin canım inşallah :KK43: bunların başıma geleceğine ihtimal vermezdim ama oluyor. Sana da çok geçmiş olsun bu arada
Sağol canim...Öyle düşünme artık biz kabullenme sürecine girmeli ve sahip çıkmalıyız kendimize:)Çare arıyorum hala bu saatte Dr sitelerini bıkmadan usanmadan okuyorum

Sabahtan akşama kadar tüp bebek başarılarını okuyup duruyum inşallah en yakın zaman da biz de kavuşucaz bebişlerimize. Bu arada 3. Gün embriyosuydu mecburen çünkü elimizde sadece 2 tane embriyo kalmıştı onu da 5. Güne götürüp riske atamadılar

Aynen öyle. ..Yani tekrar başlamak istediğinde sıfırdan baslayacaksin,kiyamam en zoruda o hormon iğneleri :KK43: biraz dinlenmen gerek zaten tüp bebekten sonra ilk iki ay kendiliginden kalan çok olası :) hemen tedaviye başlama eğer düşünüyorsan,yumurta toplama işleminde yumurta yerlerin iğne ile uyarildigi için yumurta tembelliği olan kadınlarda iyilesmeler olabiliyor...bakarsın doğal yolla olur :)

kızlar bu crınone jelı nasl kullanıyrsunz yuvarlak yerını kırıp mı yerlestirıyorsunz ayyy bunasl bişey

Uç kısmını yerleştirip yerleştirip sıkıcaksın fakat ucunu kırınca dısarı çıkıyor bır kısmı ben ucu sivri bişeyle tutulan yeri hafif deldim sonra deldiğim yerden parmağımla kapatıp o şekilde ucunu kırıp yerleştirdim.böylelikle dısarı cıkmamıs oluyor hepsi içeri gidiyor canım...

kızlar bugün sabah kan verdim öğleden sonra çıkıcakmış... 10.günüm negatif çıkmıştı.bugün 12.gün inşallah pozitif olur...benim için dua edin lütfen.....:KK17::KK17::KK17:

kizlar gunaydin embriyo gelisimi hakkinda araniyorrmusunn yada nezaman ariyolar

günaydın canım...ben klinikte yaptırdım.toplama işleminden sonraki gün aradılar beni...kaç tane oldu durumları hakkında bilgi verdiler...sonraki gün tekrar arayıp bilgi verdiler transfer gününü verdiler....

günaydın canım...ben klinikte yaptırdım.toplama işleminden sonraki gün aradılar beni...kaç tane oldu durumları hakkında bilgi verdiler...sonraki gün tekrar arayıp bilgi verdiler transfer gününü verdiler....
beni aramadilar daha dondurma islemi icin

kizlar gunaydin embriyo gelisimi hakkinda araniyorrmusunn yada nezaman ariyolar
Araniyorsun canım,embriyona bağlı...Yumurta toplama işleminden sonra kaç tane dollendigini haber veriyorlar birde işte kalitesine göre ya 3. Gün yada 5.gün için arayip bilgi veriyorlar

X