2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bütün tüp doktorları böyle ketum hastayla fazla ilişki kurmuyor gibi geliyor bana ama Doktoruna güvenmen gerek başka çare yok yoksa daha fazla stres olursun. Çok gerildiğinde bunu yapanın aldığın ilaçlar OLDUĞUNU söyle kendine. Muayene sırasında yumurtalara baskı oluyor ağrın da o yüzdendir diye düşünüyorum. 20 yumurta iyi bir rakam onların Arasında bebişin var sakin olmaya çalış herşey çok güzel olacak biraz sabır :KK69:
inş canım inş ama benim doktorum diyarbakırda. Bu doktor sadece yumurta takibi yapıyor ama gittiğimyeri görmeniz lazım. .hher gittiğimde moralim bozuluyor hijyen sıfır. Allahım diyorum hamd olsun yine de bu var elimizde diye.Doğu da küçük bi yerde yaşamak bu açıdan çok zor işte.
Hep ilaçlar hep ..sŞimdiden Bebeklerim diye seviyorum karnımi zaten ama işte gözyaşları durmak bilmiyor yerinde.
Bu kadar zor dünyaya getireceğimiz inş bebislerimizin hayırlı güzel bi ömrü olur inş. Allahım sen biz ve bizim gibi olanlara afiyet ver inş :KK15:

inş canım inş ama benim doktorum diyarbakırda. Bu doktor sadece yumurta takibi yapıyor ama gittiğimyeri görmeniz lazım. .hher gittiğimde moralim bozuluyor hijyen sıfır. Allahım diyorum hamd olsun yine de bu var elimizde diye.Doğu da küçük bi yerde yaşamak bu açıdan çok zor işte.
Hep ilaçlar hep ..sŞimdiden Bebeklerim diye seviyorum karnımi zaten ama işte gözyaşları durmak bilmiyor yerinde.
Bu kadar zor dünyaya getireceğimiz inş bebislerimizin hayırlı güzel bi ömrü olur inş. Allahım sen biz ve bizim gibi olanlara afiyet ver inş :KK15:
Valla canım bız de malatyadayız o kadr guzel bır tup bebek merkezı kı anlatamam doktorum da bır arkadas gıbı tavsiye ederim canim

Moralini bozma şartlar farklı görünebilir ama yapılan iş Dr ların uyguladığı genel bilgiler aynıdır. kısmet böyleymiş ama moral her türlü sağlık konusunda çok önemli moralini yükseltmeye çalış başlamışsın artık her şey eninde sonunda kısmet nerde olduğun güven ve moral açısından önemli ama elde bu varsa en iyisi benim ki deme Zamanı diye düşünüyorum sevgiler..:KK24::KK24::KK24:

Kizlar dayanamadim idrar testi yaptim 8.gun bugun.3,4 dakika sonra bi cizgi vardi ama çook silik.aydinlikta zor gorunuyordu once.durdukca koyulasti..sevinsemmi bilemedim.
Benim de 8. Gün Allahtan sabır ve tabii ki sağlıklı bebişler diliyoruz bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz... Bu arada ben geçen ay bir gün gecikmede test Yaptım bariz pozitifti ama yanlıştı test te predictor dü bu testlere hiç inanmıyorum ben artık....

Kizlar benim transferim uc gunluk ama asiri derecede mide bulantim var neden acaba bir bilgisi olan var mi

Valla canım bız de malatyadayız o kadr guzel bır tup bebek merkezı kı anlatamam doktorum da bır arkadas gıbı tavsiye ederim canim
Uzak bize canım biz sirnaktayiz. .gidemeyiz oraya kadar.ben doktorumdan memnunum ama uzagiz işte. Bunda da vardır bu Hayır diyorum

Moralini bozma şartlar farklı görünebilir ama yapılan iş Dr ların uyguladığı genel bilgiler aynıdır. kısmet böyleymiş ama moral her türlü sağlık konusunda çok önemli moralini yükseltmeye çalış başlamışsın artık her şey eninde sonunda kısmet nerde olduğun güven ve moral açısından önemli ama elde bu varsa en iyisi benim ki deme Zamanı diye düşünüyorum sevgiler..:KK24::KK24::KK24:
Çok haklısın canım çok teşekkür ederim. Anlık işte geliyo gidiyor duygular. .Bu arada şu erkeğin cinsel perhiz hakkında bi bilgin var mı canım. Yumurta toplama gününde kaç günlük olmalı

Kizlar dayanamadim idrar testi yaptim 8.gun bugun.3,4 dakika sonra bi cizgi vardi ama çook silik.aydinlikta zor gorunuyordu once.durdukca koyulasti..sevinsemmi bilemedim.
canim bence seninle bebein gozun aydin olsun :)))
yârin tekrarla bakalim koyulaşacak mi die
tutunmadiysa hic cikmio çizgi.....

Çok haklısın canım çok teşekkür ederim. Anlık işte geliyo gidiyor duygular. .Bu arada şu erkeğin cinsel perhiz hakkında bi bilgin var mı canım. Yumurta toplama gününde kaç günlük olmalı
Üç günlük olsa yeter daha uzun olmamalı diye biliyorum...

Çok teşekkür ederim canım ya bilmiyorum ki ya aslında ben folio kullanıyordum ama hamile kalamayinca bıraktım acaba yine başlasam mi tüp bebeğe başlamadan önce bende işte nar falan yiyorum çok inşallah faydası olur Kansızlığa
Rica ederim canım, inşallah faydalı olur. Folio folik asitse kullan tabii, haziranda tedaviye başlayacaksan tam zamanıdır. :)

Kızlar birde söylemeyi unuttum bu muayenede Dr um rahim kalp şeklinde dedi :KK43:ben biraz araştırdım ama bebek yatağının daralması anlamına geliyor bir kaç sitede okuduğuma göre,var mı bilgisi olan
Canım yazacaklarım sadece arkadaşımdan dinlediklerim, yaşadığım bir şey değil, endişelenme ama dikkatli ol:
İki düşük ve üç kimyasal gebelik yaşayan bir arkadaşım ilaçlı rahim filmi çektirir, her şey normal derler ve en sonunda tüp bebek merkezine başvurur. İstanbul'da Teksen Çamlıbel'e gider ve doktor der ki, bu filme kim normal dedi? Senin rahmin aşağı doğru çökmüş ve yukarı doğru olması lazım demiş. Küçük bir operasyonla ( sadece bir kesik atmak diye söyledi) rahim kendini toparlayacak ve tedaviye ondan sonra başlayacağız demiş. O küçük operasyondan sonra arkadaşım o ay kendiliğinden hamile kalmış. Sadece bildiğim tek örnek var, o da bu. Sanırım senin durumun da buna benzer ama korkma çaresiz değil inşaallah. Rabbim sağlıklı, iyi haberlerinizi almayı nasip etsin inşaallah.

kızlar bu crınone jelı nasl kullanıyrsunz yuvarlak yerını kırıp mı yerlestirıyorsunz ayyy bunasl bişey

Benim cumartesi test gunumdu :) 260 cikti bugunde 483 cikti :)
benimde iki embriyo transfer edildi.
Maşallah cnm sonuclarım ne güzel çıkmış. Ben 11 günüm gecesinde test yaptırdım 90,47 cıktı düşük mü acaba. Doktor testi çarşamba tekrarlayalım dedi ama acaba yarın gidip bi daha mı test yaptırsam. Çok tedirginim

X