2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ne cahilim yaa...Göğüs pedi aldım da kalkana gerek yok zannettim..çok eminim göğüsler de yara çatlak olmayacak..büyümüyorlar çünkü :)))) kremi de sürmüyorum hic...
Ben kremi sürmeye basladım bugun.çünkü göğüs uclarım hassas ve acıyor.sizde de oyle mi?

Ben kremi sürmeye basladım bugun.çünkü göğüs uclarım hassas ve acıyor.sizde de oyle mi?
Benim öyleydi geçen iki gün surdum geçti unuttum gitti bıraktım gene bende :))) uçlar düğme düğme kabarınca öyle çok fena açıyor içine kaçınca acımıyor onu farkettim ben o gün..nasıl uçları kabarikti..simdi gene hic uç filan yok gene..

serenci kuzum bugün nasılsın...
Canimmmm iyiyim düne göre tabii ama kesilmiyor hiç kasılmalar 15 dk da bir geliyor,kiyamam bebişler artık eskisi gibi hareket etmiyor ona üzülüyorum onlarda rahatsız,bi tanesi hiç durmazdi o bile günde bi kaç kere sicriyor sadece ama hiç panik yapmıyorum öyle yada böyle hareketi yetiyor az kaldı sabır
Sen nasılsın kuzum

Benimde ucu arada çıkıyor.sonra yumuşuyor.gidiyor.anlamıyorum bende:).şu an yok ama her an çıkıyor.birde rengide cok koyulaştı bmm.kendini de cok çirkin hissediyorum. serenci dinleniyor heralde cnm.

Bayıldım .çok guzel olmuş cnm.güle güle kullanın.renkler de harika.
Ben bunu başladığımda hamile filan değildim 2 sene önce oyuzden hem mavi hem pembe yapmistim...aslında sari ve portakal olcakti..portakal rengi olmayınca yuncude annemde böyle uydurmuş olmuyacak filan diye düşündüm ama genede güzel duruyor..buna yastik ta yapsak mi acaba sence kuzu..olur mu acayip agir oldu ama..içine polar diksek mi sence..bebeği tirmalamasin...

Guanydin kizlar, kadercim battaniyenin renkleri cok hos rengarenk, cocuklarda cok tatli duruyor bu renkler, gule gule eskitin ins canim. Bnde kremi iki gun surdum, uclari iki gundur aciyor, iki gunde bir surecem artik ne olur ne olmaz, bizimkiler supriz yapar die korkuyorum hazirliksiz yakalanmaktan, bide o yaralrin nasil acittigina yaralarin iskenceye dönustugune sahit olmustum, yengem dogum yapinca. O yuzden ben ufaktan basliyorum artik

Şükür iyisin cnm.hareketleri yavaşlamış olabilir ama onlarda stres olmuştur cnm.1-2 gun içinde hersey yoluna girer.dinlenmeye yatmaya devam.rahat olmanda çok iyi cnm.

Benimde ucu arada çıkıyor.sonra yumuşuyor.gidiyor.anlamıyorum bende:).şu an yok ama her an çıkıyor.birde rengide cok koyulaştı bmm.kendini de cok çirkin hissediyorum. serenci dinleniyor heralde cnm.
Bnmkilerde koyulastilar hic sevemedim vala, bide uclarin ustu yani deride de hafif koyulasma oldumu sendede canim

İyi kuzucuk sizi merak ettim..benim hiç keyfim yok canım..size çok hak veriyorum..aman canisi kadın var nasılsa hic birşey yapma..bırak olduğu kadar olsun..yerleri kalmadı ki canım..benim ki de hareket ediyor ama tekme yumruk bas dayama şeklinde..obur turlu sağ dan sola giderdi resmen hissederdim..dun gece topuğunu dayadı resmen ayağını çıkarttı..kuzular orda nasıl iki büklüm duruyorlar dimi

Cnm minik bir yatık güzel olur.bu agır ol uştur.onun için ince polarlardan sikebilirsin.kalınları ağır olur.yada penye gibi yumuşak bir pamuklu da olur.

Canim merhaba, aldigin ilaclar ve igne bebislerin hareketlerini azaltmis, baska topiklerde de okumustum, onlarda boyle yazmisti hareketleri azalmis diye, ama iki uc gune duzeliyor tekrr merak etme. Dikkat et kendine canim

Sacmalama kuzu..niye çirkin olcakmisin dünyanın en harika şeyi o...herkese nasip olmaz..bir daha böyle güzel anne olcakmisin düşün bakalım..dışarı çıkarken bir ruj bir rimel sur bak nasıl iyi gelcek..ne dışarı evdeyken sür hatta...benim damarım tuttu cadde de iki tane şekerci var hali mağazası perdeci gidip bakıcam beğenirsem not aldircam..aslında netten keçe li magnet buldum kapı süsü de buldum..oraya da verebilirim sipariş her ne kadar kocam çok desede...kenardaki gizli paraciklarimi şimdiden kızıma harcayacağım napim :)))

Bende ondan süreyim dedim..ama kuzum sürünce açık mi bekliyorsunuz..üzerine alteti indirince gidiyor krenden bir şey kalmıyor ki gibi geldi bana...

Kızlar yaa bana mi çok ters geliyor bilmiyorum da..siz ne düşünüyorsunuz..ben çocuğumu herkesin içinde emzirmem..siz emzirirmusiniz...dun komşunun kızı vardı da oğlu benim 2.bebekle idi..çıkardı göğsünü emzirdi ben çekinirim kadın sa olsa ne bilim obur odaya giderim gibi..birde çocuğun altını herkesin olduğu yerde açılmaması lazim mis diye duymuştum..anne ile bebek arasında ve herkes te açmayacak..çocukta bir şeye neden oluyor muş..psikolog söylemişti..

Ne bileyim cnm işte arada oyle hissediyorum.dışarı çıkarken makyajımı yspıyorum her halukarda:) psikolojime de iyi geliyır.forbesemi gidiyorsun?valla cnm kendini iyi hissediyorsan gez bak birseylere.hem vakit gecer.hem de begendiğin birsey olursa alırsın.bılamazsan internetin gözünü seveyim imdada yetişiyor zaten:) paracıklarını da harca kızına feda olsun

Sana katılıyorum bu konuda ben şimdiden annelere ablalara söyledim hast bile emzirirken odayı boşaltın diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…