2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar yaa bana mi çok ters geliyor bilmiyorum da..siz ne düşünüyorsunuz..ben çocuğumu herkesin içinde emzirmem..siz emzirirmusiniz...dun komşunun kızı vardı da oğlu benim 2.bebekle idi..çıkardı göğsünü emzirdi ben çekinirim kadın sa olsa ne bilim obur odaya giderim gibi..birde çocuğun altını herkesin olduğu yerde açılmaması lazim mis diye duymuştum..anne ile bebek arasında ve herkes te açmayacak..çocukta bir şeye neden oluyor muş..psikolog söylemişti..
Göğsünü kapatan örtüler var. Onlarla olabilir cnm.zaten alt değiştirmede baska odaya gitmek lazım.hem hijyen hem koku acısından.

İyi kuzucuk sizi merak ettim..benim hiç keyfim yok canım..size çok hak veriyorum..aman canisi kadın var nasılsa hic birşey yapma..bırak olduğu kadar olsun..yerleri kalmadı ki canım..benim ki de hareket ediyor ama tekme yumruk bas dayama şeklinde..obur turlu sağ dan sola giderdi resmen hissederdim..dun gece topuğunu dayadı resmen ayağını çıkarttı..kuzular orda nasıl iki büklüm duruyorlar dimi :KK43:
Yerim ben onun topugunu :)))
Evet kzuu yazık ben zaten minyonum iki taneler zaten belkide ondan daraldilar demek ki...Sabah ikisi bir olmuş rahim ağzını tekmeleyip itliyorlardi resmen o kadar asagida hissettim ki bende o kanıya vardım,rahatsızlar çok...Ama napim mal bu :)))

Canim merhaba, aldigin ilaclar ve igne bebislerin hareketlerini azaltmis, baska topiklerde de okumustum, onlarda boyle yazmisti hareketleri azalmis diye, ama iki uc gune duzeliyor tekrr merak etme. Dikkat et kendine canim
Merhaba cnm...İnşallah canım ama bu günüme şükürler olsun hala icimdeler

Ya kizlar saga sola acayip hareket ederdi simdi ymekten sonra yatiyorum yok sadece boyle tek tuk hareket gaz gibi nebilim cok korktum ev isi bile yapmadim bugun heo yattim ya kalkasim yok sanki birsey olmus gibi aksma kadar sabredim ins duzelir cok sagolun

Ne bileyim cnm işte arada oyle hissediyorum.dışarı çıkarken makyajımı yspıyorum her halukarda:) psikolojime de iyi geliyır.forbesemi gidiyorsun?valla cnm kendini iyi hissediyorsan gez bak birseylere.hem vakit gecer.hem de begendiğin birsey olursa alırsın.bılamazsan internetin gözünü seveyim imdada yetişiyor zaten:) paracıklarını da harca kızına feda olsun:KK66:
Forbese gözüm yemez gerçi kaynanam da çok yakın oturuyor ama caddede ki halılara bakcaz merinos padişah filan var..işçileri lambalarda oturuyor bizimki de zaten bakalım iste..iki tanede seker ci var pek beğendiğimi zannetmiyorum ama..esim in hatrı kalmasın diye bakıyorum..internette ki kapı süsü 100 tl dedim..sus tu tepki vermedi..

Ya kizlar saga sola acayip hareket ederdi simdi ymekten sonra yatiyorum yok sadece boyle tek tuk hareket gaz gibi nebilim cok korktum ev isi bile yapmadim bugun heo yattim ya kalkasim yok sanki birsey olmus gibi aksma kadar sabredim ins duzelir cok sagolun
Duzelir sen hiç merak etme cnm.saglıgı yerindedir onun.hergun çokhareketli olmayabilir.

Bende ondan süreyim dedim..ama kuzum sürünce açık mi bekliyorsunuz..üzerine alteti indirince gidiyor krenden bir şey kalmıyor ki gibi geldi bana...
Canim bnde surup beklemeden giymistim camasiri sonra farkettim camasira gecmis, az once surdum biraz bekleyip oyle giyindim canim, biraz bekleyince kuruyo.

Benimde kaburga agrilarim bSladi, dun gece bi ara uyandim bi baktim sirt ustu yatiuorum, ay dönmek istedim olmadi inanilmaz bi agri vardi ustteki bebisin oldugu yerde, sanirsin kaburgamla is birligi yapmis, beni uyandirmak icin cabaliyorlar, agridan kimildayamiyordum, esimi uyandirdim, sagolsun kaldirdi sola yatirdi beni. artik sol yanimdan baska yatis yok bana malesef:mad:

Benimde kaburga agrilarim bSladi, dun gece bi ara uyandim bi baktim sirt ustu yatiuorum, ay dönmek istedim olmadi inanilmaz bi agri vardi ustteki bebisin oldugu yerde, sanirsin kaburgamla is birligi yapmis, beni uyandirmak icin cabaliyorlar, agridan kimildayamiyordum, esimi uyandirdim, sagolsun kaldirdi sola yatirdi beni. artik sol yanimdan baska yatis yok bana malesef:mad:
Bende hep sola yatıyorum,ama gece arada uyanıyorum sırt üstü yatmışım.sağa döneyim dedim.artık üstteki nasıl pozisyon aldıysa sol kaburgama sancı giriyor,mumkun degil donemedim.

Göğsünü kapatan örtüler var. Onlarla olabilir cnm.zaten alt değiştirmede baska odaya gitmek lazım.hem hijyen hem koku acısından.
Emzirme önlüğüm var canım ama hani böyle ortaya çıkarıp rahat rahat emzirme ne bilim iste...ki onun da çocuğu 16 aylık filan yani..küçük te olsa büyük te olsa yapamam ben iğrenç geliyor açıkçası o görüntü...kimse benim mememi görmek zorunda değil :))))) kimsenin kini de ben görmeyeyim :))))

E elegimmm canim gecen hafta benim oyle olmustu cok minik hareketlerdi oda ayirdedemiyordum bebek hareketimi barsak hareketimi ilk gunlerdeki hareketler gibi minikti iki gun boyunca oyle oldu dr agittik cok sukur sorun yoktu gayet saglikli dedi insallah seninde oyledir ama biliyorsun hareket etmezse gel diye surekli uyariyorlar boyle devam ederse git hem icin rahat eder hemde tedbirini almis olursun.
@Siden80 benim iki kolum aniden uyusuyor yatarken oyle uzun sure yattigimda degil. Aynen canim bende kendimi cirkin hissediyorum bazen esim laf ediyor sonra yok saka yapiyorum diyor yapma dedim zaten kendimi kotu hissediyorumgogus uclari koyu ve genis ama benim henuz bariz bi acima yok krem surmeye baslamadim almadimda zaten unuttum almayi en kisa zamanda alip baslayayim.
serenci serenci canim gercekten hareketlerinin azaldigini hissetmek insani inanilmaz uzuyor ama saglikli olduklarini biliyorsun insallah bir kac gune toparlanirsin birde sanirim bizim stresimizde yansiyor benimki iki gun hareket etmedi ben stres oldukca etmemeye devam etti dr dan donduk saglikli oldugunu ogrendim rahatladim ve oglen gitmistim dr a ve kizim gece hareket etti sen kafani bosaltmaya calis bu konuda

Onlarda sıkılıyor galiba artik orda düşünen birey oluyorlar bence canım..

E elegimmm canim gecen hafta benim oyle olmustu cok minik hareketlerdi oda ayirdedemiyordum bebek hareketimi barsak hareketimi ilk gunlerdeki hareketler gibi minikti iki gun boyunca oyle oldu dr agittik cok sukur sorun yoktu gayet saglikli dedi insallah seninde oyledir ama biliyorsun hareket etmezse gel diye surekli uyariyorlar boyle devam ederse git hem icin rahat eder hemde tedbirini almis olursun.
@Siden80 benim iki kolum aniden uyusuyor yatarken oyle uzun sure yattigimda degil. Aynen canim bende kendimi cirkin hissediyorum bazen esim laf ediyor sonra yok saka yapiyorum diyor yapma dedim zaten kendimi kotu hissediyorumgogus uclari koyu ve genis ama benim henuz bariz bi acima yok krem surmeye baslamadim almadimda zaten unuttum almayi en kisa zamanda alip baslayayim.
serenci serenci canim gercekten hareketlerinin azaldigini hissetmek insani inanilmaz uzuyor ama saglikli olduklarini biliyorsun insallah bir kac gune toparlanirsin birde sanirim bizim stresimizde yansiyor benimki iki gun hareket etmedi ben stres oldukca etmemeye devam etti dr dan donduk saglikli oldugunu ogrendim rahatladim ve oglen gitmistim dr a ve kizim gece hareket etti sen kafani bosaltmaya calis bu konuda
Doğru söylüyorsun canım,zaten ben endiselenmeyi bıraktım yoksa şuanki kasilmalarimla baş edemem

Dun gece 3.30 tu uyandım nasıl bir mide ağrısı nasıl yanması..resmen ağzımda ekşi li su tadı..kalktım zar zor birde benim adam boğazım ağrıyor deyip duruyor dun gece 9 du uyudu içti ilaçları yattı..seslensem uyanmaz zar zor kalktım...içtim reniee yi zar zor uyudum...ay yandık kızlar yani...

X