E elegimmm canim gecen hafta benim oyle olmustu cok minik hareketlerdi oda ayirdedemiyordum bebek hareketimi barsak hareketimi ilk gunlerdeki hareketler gibi minikti iki gun boyunca oyle oldu dr agittik cok sukur sorun yoktu gayet saglikli dedi insallah seninde oyledir ama biliyorsun hareket etmezse gel diye surekli uyariyorlar boyle devam ederse git hem icin rahat eder hemde tedbirini almis olursun.
@Siden80 benim iki kolum aniden uyusuyor yatarken oyle uzun sure yattigimda degil. Aynen canim bende kendimi cirkin hissediyorum bazen esim laf ediyor sonra yok saka yapiyorum diyor yapma dedim zaten kendimi kotu hissediyorumgogus uclari koyu ve genis ama benim henuz bariz bi acima yok krem surmeye baslamadim almadimda zaten unuttum almayi en kisa zamanda alip baslayayim.
serenci canim gercekten hareketlerinin azaldigini hissetmek insani inanilmaz uzuyor ama saglikli olduklarini biliyorsun insallah bir kac gune toparlanirsin birde sanirim bizim stresimizde yansiyor benimki iki gun hareket etmedi ben stres oldukca etmemeye devam etti dr dan donduk saglikli oldugunu ogrendim rahatladim ve oglen gitmistim dr a ve kizim gece hareket etti sen kafani bosaltmaya calis bu konuda