Maalesef bende uyanıyorum düz yatıyorum ne hikmetse...gıcık oluyorum...Bende hep sola yatıyorum,ama gece arada uyanıyorum sırt üstü yatmışım.sağa döneyim dedim.artık üstteki nasıl pozisyon aldıysa sol kaburgama sancı giriyor,mumkun degil donemedim.
Attım :))) ay benim annem ile kaynanam kavga edecek kızlar valla...annem de fena ben olmuşum bu durumda domuz kardeşim çağırmış bandırmaya..yarin gidecekmis...kardeşimin esi göreve gidiyormuş..ille ayağına insan çağırıyor ben bu durumdayım..annem ayrı kardeşim ayrı düşüncesiz.. kaynanam geçen hafta gitti gezdi kütahya bursa yaptı...simdi telaş oldu..birde burda kalıyorum diye..afakanlar basmaya başladı...anneme diyor git gel cabuk daha çarşıya gitcez eksikleri alcaz diye...ben söylemedim kaynanama annem bandırmaya gitcek diye...annem bugün kaynanama nispet yapar gibi gezmeye gidiyorum diyor..annemin hastane işleri var dedim..ondan geldim burda kalmaya dedim...çünkü kaynanam gelmiyor pek bana diye burda kalayım dedim..mecbur o zaman pasa pasa bakacak bana...bitmiyor dert ler bu karılarla valla :))))Aynen atın bana numaralari
Canim az az hareket ediyor oyle eskisi gibi olmayinca panikliyom gne ama iyidir herlade oynuyor azda olsa belki duzelir bekliyorum bakim cok huzursuz olursam ararim doktoru canim insallah iyidir bebegimE elegimmm canim gecen hafta benim oyle olmustu cok minik hareketlerdi oda ayirdedemiyordum bebek hareketimi barsak hareketimi ilk gunlerdeki hareketler gibi minikti iki gun boyunca oyle oldu dr agittik cok sukur sorun yoktu gayet saglikli dedi insallah seninde oyledir ama biliyorsun hareket etmezse gel diye surekli uyariyorlar boyle devam ederse git hem icin rahat eder hemde tedbirini almis olursun.
@Siden80 benim iki kolum aniden uyusuyor yatarken oyle uzun sure yattigimda degil. Aynen canim bende kendimi cirkin hissediyorum bazen esim laf ediyor sonra yok saka yapiyorum diyor yapma dedim zaten kendimi kotu hissediyorumgogus uclari koyu ve genis ama benim henuz bariz bi acima yok krem surmeye baslamadim almadimda zaten unuttum almayi en kisa zamanda alip baslayayim.
serenci canim gercekten hareketlerinin azaldigini hissetmek insani inanilmaz uzuyor ama saglikli olduklarini biliyorsun insallah bir kac gune toparlanirsin birde sanirim bizim stresimizde yansiyor benimki iki gun hareket etmedi ben stres oldukca etmemeye devam etti dr dan donduk saglikli oldugunu ogrendim rahatladim ve oglen gitmistim dr a ve kizim gece hareket etti sen kafani bosaltmaya calis bu konuda
Attim canimAynen atın bana numaralari
Olsun yeri daraldi iyice..28 den sonra kemikler gucleniyor sonra anlayacaksin canim cok hwreket donme vs yapmayacak ama..sert sert vuracak gumletecek bak gorursun..gecen 2 hafta benimkide cok sakindi..Canim az az hareket ediyor oyle eskisi gibi olmayinca panikliyom gne ama iyidir herlade oynuyor azda olsa belki duzelir bekliyorum bakim cok huzursuz olursam ararim doktoru canim insallah iyidir bebegim
Aynen canm ben aldım nonu ama sildim profilden kimse görmesin numarani diye :)serenci canim ben yanlis yeeeremi attim kiz senin profiline girip attim ama ozel mesaj uazan yerdr yok mesajim
Insallah canim iyi olsunda baska daha ne isterimOlsun yeri daraldi iyice..28 den sonra kemikler gucleniyor sonra anlayacaksin canim cok hwreket donme vs yapmayacak ama..sert sert vuracak gumletecek bak gorursun..gecen 2 hafta benimkide cok sakindi..
Harbi malim kiz ben☺profilinemi paylasmisim idare et canimAynen canm ben aldım nonu ama sildim profilden kimse görmesin numarani diye :)
Desene hareketli günler bekliyor sizi,.,Attım :))) ay benim annem ile kaynanam kavga edecek kızlar valla...annem de fena ben olmuşum bu durumda domuz kardeşim çağırmış bandırmaya..yarin gidecekmis...kardeşimin esi göreve gidiyormuş..ille ayağına insan çağırıyor ben bu durumdayım..annem ayrı kardeşim ayrı düşüncesiz.. kaynanam geçen hafta gitti gezdi kütahya bursa yaptı...simdi telaş oldu..birde burda kalıyorum diye..afakanlar basmaya başladı...anneme diyor git gel cabuk daha çarşıya gitcez eksikleri alcaz diye...ben söylemedim kaynanama annem bandırmaya gitcek diye...annem bugün kaynanama nispet yapar gibi gezmeye gidiyorum diyor..annemin hastane işleri var dedim..ondan geldim burda kalmaya dedim...çünkü kaynanam gelmiyor pek bana diye burda kalayım dedim..mecbur o zaman pasa pasa bakacak bana...bitmiyor dert ler bu karılarla valla :))))
Bende Attım cnm mesaj olarakAynen canm ben aldım nonu ama sildim profilden kimse görmesin numarani diye :)
Aynen canm ben aldım nonu ama sildim profilden kimse görmesin numarani diye :)
Alemsiniz kizlar...serenci canim ben yanlis yeeeremi attim kiz senin profiline girip attim ama ozel mesaj uazan yerdr yok mesajim
Aaaa tlf sarzda..ama yaaa..
Ben de attim numaramiKızlar şu whatsup grubunu kuralım bi ara