2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bende hep sola yatıyorum,ama gece arada uyanıyorum sırt üstü yatmışım.sağa döneyim dedim.artık üstteki nasıl pozisyon aldıysa sol kaburgama sancı giriyor,mumkun degil donemedim.
Maalesef bende uyanıyorum düz yatıyorum ne hikmetse...gıcık oluyorum...

Aynen atın bana numaralari
Attım :))) ay benim annem ile kaynanam kavga edecek kızlar valla...annem de fena ben olmuşum bu durumda domuz kardeşim çağırmış bandırmaya..yarin gidecekmis...kardeşimin esi göreve gidiyormuş..ille ayağına insan çağırıyor ben bu durumdayım..annem ayrı kardeşim ayrı düşüncesiz.. kaynanam geçen hafta gitti gezdi kütahya bursa yaptı...simdi telaş oldu..birde burda kalıyorum diye..afakanlar basmaya başladı...anneme diyor git gel cabuk daha çarşıya gitcez eksikleri alcaz diye...ben söylemedim kaynanama annem bandırmaya gitcek diye...annem bugün kaynanama nispet yapar gibi gezmeye gidiyorum diyor..annemin hastane işleri var dedim..ondan geldim burda kalmaya dedim...çünkü kaynanam gelmiyor pek bana diye burda kalayım dedim..mecbur o zaman pasa pasa bakacak bana...bitmiyor dert ler bu karılarla valla :))))

Canim az az hareket ediyor oyle eskisi gibi olmayinca panikliyom gne ama iyidir herlade oynuyor azda olsa belki duzelir bekliyorum bakim cok huzursuz olursam ararim doktoru canim insallah iyidir bebegim

Canim az az hareket ediyor oyle eskisi gibi olmayinca panikliyom gne ama iyidir herlade oynuyor azda olsa belki duzelir bekliyorum bakim cok huzursuz olursam ararim doktoru canim insallah iyidir bebegim
Olsun yeri daraldi iyice..28 den sonra kemikler gucleniyor sonra anlayacaksin canim cok hwreket donme vs yapmayacak ama..sert sert vuracak gumletecek bak gorursun..gecen 2 hafta benimkide cok sakindi..

Desene hareketli günler bekliyor sizi,.,

Yaaaa yazip duruyonuz otup duruyor telefonnn..sarzda hic bir gidim yok gicik oldum cok feeenaaaa....birde isin tersi eltiler geldi yemege simdi..sizke yazisirsam laf olur tlf da surekli diye...yazmayin dagilinnnn...buraya gelin

Mrb benimde transfer sonrası 9.günüm. Karın agrisi adet sancısı gibi) ve kahverengi lekelenme başladı , böyle olup pozitif sonuc alan var mı lütfen yazın?.,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…