2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Göğüs kalkanı ne ise yarıyor canım..birde bakim örtüsü ne..

Göğüs kalkanı ne ise yarıyor canım..birde bakim örtüsü ne..
Gogus kalkani biberon emzigi gibi, gogus ucuna takiliyor, yara oldugunda yada gogus ucu kucukse, biraz buyuyene kadr bi iki hafta kullanilabiliuor. Bakim ortusu de bebegin altkni temizlerken serilen pamuklu buyukcene bi bez kullan at tarzi iste canim

Eklentiler

• philips-avent-gogus-ucu-_25802_.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 87
  • 187667381_tn30_0.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 31
Gogus kalkani biberon emzigi gibi, gogus ucuna takiliyor, yara oldugunda yada gogus ucu kucukse, biraz buyuyene kadr bi iki hafta kullanilabiliuor. Bakim ortusu de bebegin altkni temizlerken serilen pamuklu buyukcene bi bez kullan at tarzi iste canim
Bende gecen hafta silikon göğüs ucu aldım.alt örtüyü çoktan almıştum.yanlız bakıyorum da hiç eksiğimiz bitmiyor:))

Kızlar merhaba.. Benim Doğumum şubat gözüküyor ama ben şubatta istemiyorum doğum yapmayı.. Çünkü kayin validem 2 şubatta vefat etti.. Bu işler nasip kısmet tabii.. Muhtemelen ocak ayında doğum yapıcam.. Birde ben normal doğum yapabilecegimi hiç sanmıyorum

K kaderim35 canim gercekten aynen senin gibi dusunuyorum bosverdim herseyi yeterki kizima saglikla vaktinde kavusayim normalde bu durumda delirmistim ben ama simdi rahat tuyuyorum kendimi demekki isteyince oluyormus:)
acelyacicegi canim haklisin bir pijama takimi daha alayim ben ama bu tipimizdede yakisani bulmak cok zor ben bugun hastane terligide aldim gogus kalkani unutmustum Siden80 ninde dedigi gibi eksikler hic bitmiyor acaba herseyim hazir nezaman diye ilicez kizlar

Bende çok kontrollü bir insanım cnm.önceden hersey hazır olsun isterim.şimdi o eksikler kafamda dönüp dolaşıyor.ama cok takmıyorum artık:)eksik bitmez zaten.hersey hazır demek baya zor.saglıkla gelsinler de baska birsey istemiyorum artık.

Iyi geceler kizlar hertarafim agiriyor nasil uyuyacaksam bilmiyorum ama yatip bakalim yatarken aniden kollarim uyusuyor sizdede oluyormu?

Iyi geceler kizlar hertarafim agiriyor nasil uyuyacaksam bilmiyorum ama yatip bakalim yatarken aniden kollarim uyusuyor sizdede oluyormu?
İyi geceler cnm.bnm uyuşma yok ama aynı şekilde yatmaktan artık sırtım ve kalçam uyuşuyor.

Gunaydin kizlar kipir kipir olan kizim dun aksam eve geldigimden bberi oynamiyor cildiracam ben ya simdi kahvalti yapip uzanip beklicem bakim allahim sen yardim et bize ne zormus

Gunaydin kizlar kipir kipir olan kizim dun aksam eve geldigimden bberi oynamiyor cildiracam ben ya simdi kahvalti yapip uzanip beklicem bakim allahim sen yardim et bize ne zormus
Gunaydin cnm, telaslanma her zaman ayni hareket olmayabilir.Simdi nasil?

Ne cahilim yaa...Göğüs pedi aldım da kalkana gerek yok zannettim..çok eminim göğüsler de yara çatlak olmayacak..büyümüyorlar çünkü :)))) kremi de sürmüyorum hic...

Ne cahilim yaa...Göğüs pedi aldım da kalkana gerek yok zannettim..çok eminim göğüsler de yara çatlak olmayacak..büyümüyorlar çünkü :)))) kremi de sürmüyorum hic...
Canim buyuklukle sutun alakasi yokki bir ardasiminki cok kucuktu cocugunu iki yasina kadar emzirdi benim cok buyuk yara olmasindan dolayi iki ay emzirdim 4 ay sagarak verdim goguslerim iltihap kaptigi icin birakmak zorunda kalmistim

Valla ben de öyleyim canım..içim de olsun kuzum daha da toparlansinda başka birşey istemiyorum..erken doğum riski bir suru sorun bir suru sıkıntı olacağını düşününce yatmak keyif haline geliyor..hele kuduz gibi bir şeyler yapınca da seviniyorum..rahim ağzı ndan uzaklasiyor diye seviniyorum..tabi ki bu bir varsayım :))))

Canım stres oldukça insan daha da farkedemiyor..limonlu su iç kan akışını hızlandırdığı için bebek hareket ediyor...özellikle ben gece içince limonlu su yu hic durmuyor gece uyutmuyordu..iç 10 dk sonra uzan..hemen uzanma bu sefer de mide ağrısı ekşime si çok yapıyor çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…