Göğüs kalkanı ne ise yarıyor canım..birde bakim örtüsü ne..Pijama takiminda iki tane olsun canim, yedekte bulunsun. Yeterli olur canim. Bn mesela daha gogus kalkani gogus pedi, bebek bezi, bebe sampuani,hasta bezi su depend kulotlari dha iyiyms kullan at onlari almadim, ama hastanedede alabilcegin seyler bunlar, oncesinde de alirim olmazsa sonada birakilabilir. Bakim ortusu de aldim bebek icin paket halinde satiliylr netten siparis verdim. bebek icin deterjan aldisan, bebisin kiyafetlerini makinaya atip yikayabilirsin, utu sonraya kalsin, cantana koyacakalri yika en azindan
Gogus kalkani biberon emzigi gibi, gogus ucuna takiliyor, yara oldugunda yada gogus ucu kucukse, biraz buyuyene kadr bi iki hafta kullanilabiliuor. Bakim ortusu de bebegin altkni temizlerken serilen pamuklu buyukcene bi bez kullan at tarzi iste canimGöğüs kalkanı ne ise yarıyor canım..birde bakim örtüsü ne..
Bende gecen hafta silikon göğüs ucu aldım.alt örtüyü çoktan almıştum.yanlız bakıyorum da hiç eksiğimiz bitmiyor:))Gogus kalkani biberon emzigi gibi, gogus ucuna takiliyor, yara oldugunda yada gogus ucu kucukse, biraz buyuyene kadr bi iki hafta kullanilabiliuor. Bakim ortusu de bebegin altkni temizlerken serilen pamuklu buyukcene bi bez kullan at tarzi iste canim
Bn ucu daha almadim, ama aliriz ya. Eksik bitmiyor malesf canta hazir olsunda digerleri hic onemli degil yavas yavas yapilabilirBende gecen hafta silikon göğüs ucu aldım.alt örtüyü çoktan almıştum.yanlız bakıyorum da hiç eksiğimiz bitmiyor:))
topiğin ilk doğumu olcak galiba inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın cnm:)Kızlar dr dan geldim. Kizim 2550 kg olmuş. Boyu 48 cm. 10 Kasım sabah saat 9 a sezeryan tarihi verdi. Cok heyecanlandim bende :)
Bende çok kontrollü bir insanım cnm.önceden hersey hazır olsun isterim.şimdi o eksikler kafamda dönüp dolaşıyor.ama cok takmıyorum artık:)eksik bitmez zaten.hersey hazır demek baya zor.saglıkla gelsinler de baska birsey istemiyorum artık.K kaderim35 canim gercekten aynen senin gibi dusunuyorum bosverdim herseyi yeterki kizima saglikla vaktinde kavusayim normalde bu durumda delirmistim ben ama simdi rahat tuyuyorum kendimi demekki isteyince oluyormus:)
acelyacicegi canim haklisin bir pijama takimi daha alayim ben ama bu tipimizdede yakisani bulmak cok zor ben bugun hastane terligide aldim gogus kalkani unutmustum Siden80 ninde dedigi gibi eksikler hic bitmiyor acaba herseyim hazir nezaman diye ilicez kizlar
İyi geceler cnm.bnm uyuşma yok ama aynı şekilde yatmaktan artık sırtım ve kalçam uyuşuyor.Iyi geceler kizlar hertarafim agiriyor nasil uyuyacaksam bilmiyorum ama yatip bakalim yatarken aniden kollarim uyusuyor sizdede oluyormu?
Cnm kıpırdatdı mı?Gunaydin kizlar kipir kipir olan kizim dun aksam eve geldigimden bberi oynamiyor cildiracam ben ya simdi kahvalti yapip uzanip beklicem bakim allahim sen yardim et bize ne zormus
Gunaydin cnm, telaslanma her zaman ayni hareket olmayabilir.Simdi nasil?Gunaydin kizlar kipir kipir olan kizim dun aksam eve geldigimden bberi oynamiyor cildiracam ben ya simdi kahvalti yapip uzanip beklicem bakim allahim sen yardim et bize ne zormus
Cnm telas yapma tatli bir seyler ye sirt ustu uzan olmadi dr git cnmGunaydin kizlar kipir kipir olan kizim dun aksam eve geldigimden bberi oynamiyor cildiracam ben ya simdi kahvalti yapip uzanip beklicem bakim allahim sen yardim et bize ne zormus
Ne cahilim yaa...Göğüs pedi aldım da kalkana gerek yok zannettim..çok eminim göğüsler de yara çatlak olmayacak..büyümüyorlar çünkü :)))) kremi de sürmüyorum hic...Gogus kalkani biberon emzigi gibi, gogus ucuna takiliyor, yara oldugunda yada gogus ucu kucukse, biraz buyuyene kadr bi iki hafta kullanilabiliuor. Bakim ortusu de bebegin altkni temizlerken serilen pamuklu buyukcene bi bez kullan at tarzi iste canim
Canim buyuklukle sutun alakasi yokki bir ardasiminki cok kucuktu cocugunu iki yasina kadar emzirdi benim cok buyuk yara olmasindan dolayi iki ay emzirdim 4 ay sagarak verdim goguslerim iltihap kaptigi icin birakmak zorunda kalmistimNe cahilim yaa...Göğüs pedi aldım da kalkana gerek yok zannettim..çok eminim göğüsler de yara çatlak olmayacak..büyümüyorlar çünkü :)))) kremi de sürmüyorum hic...
Valla ben de öyleyim canım..içim de olsun kuzum daha da toparlansinda başka birşey istemiyorum..erken doğum riski bir suru sorun bir suru sıkıntı olacağını düşününce yatmak keyif haline geliyor..hele kuduz gibi bir şeyler yapınca da seviniyorum..rahim ağzı ndan uzaklasiyor diye seviniyorum..tabi ki bu bir varsayım :))))K kaderim35 canim gercekten aynen senin gibi dusunuyorum bosverdim herseyi yeterki kizima saglikla vaktinde kavusayim normalde bu durumda delirmistim ben ama simdi rahat tuyuyorum kendimi demekki isteyince oluyormus:)
acelyacicegi canim haklisin bir pijama takimi daha alayim ben ama bu tipimizdede yakisani bulmak cok zor ben bugun hastane terligide aldim gogus kalkani unutmustum Siden80 ninde dedigi gibi eksikler hic bitmiyor acaba herseyim hazir nezaman diye ilicez kizlar
Canım stres oldukça insan daha da farkedemiyor..limonlu su iç kan akışını hızlandırdığı için bebek hareket ediyor...özellikle ben gece içince limonlu su yu hic durmuyor gece uyutmuyordu..iç 10 dk sonra uzan..hemen uzanma bu sefer de mide ağrısı ekşime si çok yapıyor çünkü...Gunaydin kizlar kipir kipir olan kizim dun aksam eve geldigimden bberi oynamiyor cildiracam ben ya simdi kahvalti yapip uzanip beklicem bakim allahim sen yardim et bize ne zormus