Canim cok sukur bu halimizede benim bebegin basida asagida ama korkulacak birey deilmis olsa banada derdi ben bi yerde okudum erken donmesi ilerki haftalarda yeri daralip donemedigindenmis insallah oyledirSelam kızlar..dun romotaloji doktorundan çıktım..babam la ilgili pek iyi şeyler duymadım canım sıkıldı..yemek filan yedik ordan yoga ya gittim rahatlamam lazim di çünkü..aksam 8.30 ta kaynanama geldim...bugün de sevenlerimi çağırmış kahvaltıya anca fırsat buldum yazmaya..
serenci kuzum iyi yapmış in gitmekle bazen farklı bir doktorun da gözlemi önemli oluyor...maalesef ki o sırt ağrıları doğuma kadar gecmeyecekmis dun doktorum da öyle dedi..benim sol taraf çok şiddetli geceleri sağa yatınca geçiyor ağrım ama korkuyorum sağa yatınca da kan akışı sağlıklı olmaz diye dedim..onun kesin bir belirtisi yok öyle olduğu tahmin ediliyor sen nasıl ne tarafa rahat ediyorsan öyle yat dedi..sen rahat olursan bebek te rahat olur bir rahatsızlık hissedersen zaten ister istemez donersin o zaman dedi..sırt ustu yatmak ta problem değil senin bağırsak dağılımın düzgün olmadığı için siirt ustu yatınca rahatsız olursun yoksa bebekle ilgili sıkıntı olmaz o zaten bir suyun içinde su da istediği sekle girebiliyor problem yok dedi..
Bu arada benim bebek kafası rahime girmeye başlamış kızlarsuratını gene göremedik maalesef kordon engelliyordu..doktor bir dahakine çıkar belki dedi ordaki baskı ile...kafa si sağ aşağı tarafta yani dikişlerimi bebegin kafası rahim ağzına yakin olduğu için üstten ölçemedi...alttan zaten olcmuyor kendiside..
Siden80 canım kasiklardaki yırtılma ağrılarını sordum özellikle gece dönerken diye..yavaş dönmeye çalışcakmisiz..karin kasları en dirençli kaslar olduğu için içerdeki basınca çok direnirmiş hemen salmaz mis kendini...o yüzden bu ağrıları çekiyormuşuz maalesef canım..
elsal cim ben ce doktorun diyetisyene yonlendirse idi sanki daha mantıklı gibi geldi bana..daha doğru beslenme olurdu takip daha iyi olurdu gibi geliyor keşke sorsaydın arkadasim..iğneyi tabiki olacak sin bir yandan ama beslenme ne ile de daha kontrol altına alınırdı sanki...
shopping şaşırdım canım senin kız 31 haftalık iken 2100 kilo muydu..ben 2200 filan doğmuşum canım yaaa :)))) maşaallah diyim...
acelyacicegi canım 22 haftalık ben bir gece hastaneye yattım biliyorsun..o gün bende çok sıcak suyla yikanmistim...çok sıcak su rahim kaslarını gevsettigi için doğumu baslatiyirmus...acacaz kaloriferi sonuna kadar mecbur ilik suyla duş alcaz canım..bende yazın bile sıcak su ile duş alırım..ilik suyu pek sevmem maalesef
Geçen hastaneye yattığımda doktor eli ile kasılmaları sertlesmeleri kontrol etmişti..çok küçük olduğu için..nst de çıkmaz daha demişti o doktor..demir ilacı ni reniie ile içebilirsin dedi..önemli olan kan sizlik demire total demire bakmayız bile biz dedi..bundan sonra yükselir dedi..
Parmaklarım daki ağrı odemmis bu arada..ödem ağrı yaparmış..
Benim tek sıkıntim kızımın aşağı dönmesi oldu kızlar..o çok korkutmaya başladı..rahim agzinida ölçemedik..haftaya diğer özel hastaneden randevu alıp oraya gideceğim yoksa geçmek bilmez bana 2 hafta..
Ciğer geliştirici iğne için de onu doğru zamanda yapmak önemli dedi..çünkü iğnenin etkisi 5 gün filanmis..doğum baslarsa iğne vurulur 24 saat içinde bebeğe etki eder...bebek doğarsa o 5 günlük surede yardımcı olmuş olur dedi..eğer iğne verirsem haftada bir vurdurur kimi doktor dedi..kimi bünyede bağışıklık elde edip iğnenin etkisi geçiyormuş çok vurulunca..önemli olan doğru zamanda doğru nokta atışı yani kızlar...
Ayy canim biran once bulmaliyiz malum bebek sekeri ve kapi susu icin isim yazdirmali ama karar veremiyorum kizimin adi cok guzel olmali icime sinmeliAmin canim insallah saglikli bi gun olsun hepimize. Saglikli gelir insallah yavrum elimden geleni yapiyorum.
Terbiyesiz gercekten ne haddineymis bu nasil bir soz takilma canim sen ona insallah hic birsey olmayacak ben bi yerde okudum son haftalarda ne kadar yatar istirahat ederseniz bebeginizin dogumununokadar geciktirirsiniz diyor bol su ve istirahat canim allaha emanet olsun bebislerimiz agrin nasil simdi gectimi?
Ayni dertten muzdaribim canim bir turlu isim bulamiyorum ne koysak ne yapsak
Ben sezeryan istiyorum canım yaaa...o oraya yerleşirse dikişe dayanıp birşey olursa gene normal olurum o zamanCanim cok sukur bu halimizede benim bebegin basida asagida ama korkulacak birey deilmis olsa banada derdi ben bi yerde okudum erken donmesi ilerki haftalarda yeri daralip donemedigindenmis insallah oyledir
Allah korusun canim sen yat dinlen bol bol icerde kaldigi hergun her saniye kiymetli benimkide sezeryan olucak allahin izniyle sen iyi dusun iyi olsun kizlarimizi uzmeyelim konus onla onlar bizden daha guclu emin olBen sezeryan istiyorum canım yaaa...o oraya yerleşirse dikişe dayanıp birşey olursa gene normal olurum o zaman
Ayy valla ağrılar sorunlar gün geçtikçe artıyor insanın elinde değil...bizde de isim yok hala canım bende kapı süsü sececegimde isim bulcaz da yazdircazda bazı yerler gördüm 10 kasımdan önce sipariş bile kabul etmiyor..bazen öyle yaptirmasam mi diyorum...yaa yetismezse diyorum..Allah korusun canim sen yat dinlen bol bol icerde kaldigi hergun her saniye kiymetli benimkide sezeryan olucak allahin izniyle sen iyi dusun iyi olsun kizlarimizi uzmeyelim konus onla onlar bizden daha guclu emin ol
Canım her seferinde dosya yükle ye tıkla ordan dosya ları seç..hatta orda soruyor küçük resim mi tam resim mi diye ordan birini seçince hepsini otomatik yuklediklerini küçük veya büyük olusturuyorYa kizlar resim yukleyim diye 1 saattir ugrasiyorum tek tek mi yukleyecem kabul etmiyot 1 den fazla fotograf
Çok güzel bunlar da masaalah...güzel günlerde kullanın sağlık la inşallah..mevlut takımı anne loğusa taci ve terliği gördüm onlardan mi akşam acaba bende :))Ya kizlar resim yukleyim diye 1 saattir ugrasiyorum tek tek mi yukleyecem kabul etmiyot 1 den fazla fotograf
Canım çok geçmiş olsun . Umarım herşey yolunda gider. Bu arada gönlümden o kadar çok şey almak geçiyor ki. Ama dışarı çıkınca çok dolaşamıyorum çok yoruluyorum ben yaÇok güzel bunlar da masaalah...güzel günlerde kullanın sağlık la inşallah..mevlut takımı anne loğusa taci ve terliği gördüm onlardan mi akşam acaba bende :))
Neden sezaryan istiyorsun canım. Sen daha önce normal doğum yapmıştın. En Güzeli normal doğum. Benim ikiz olmasaydı normal doğum yapmak isterdim benBen sezeryan istiyorum canım yaaa...o oraya yerleşirse dikişe dayanıp birşey olursa gene normal olurum o zaman
Kuzu bende aynen..dun benim doktordan çıkınca köşe de babamin doktoru çok yakında idi..ordan arabaya gitmek için mecbur yürüyecektik acıkmıştık ta..yemek yedik arabaya bindik zaten kursun önünde indim sonrada esim geldi aldı zaten önünden arabadan doktora kadar yürümüş oldum sadece...hic gözüm almıyor valla artik..bugün bile kahvaltıya kadınlar geldi yaa biraz oturdum ağrılar başladı kasıklarda...ben netten bakıyorum ama cesaret edemiyorum yaaa...ne bilim ille dokunup elime alacağım herhalde hele su kapı süsü vs siparişler alınmıyor bile hemen internetten..ayy valla bende bilemedim..içim de gidiyor o kapı süsü magnet terlik vs...birde hemen teslim değilCanım çok geçmiş olsun . Umarım herşey yolunda gider. Bu arada gönlümden o kadar çok şey almak geçiyor ki. Ama dışarı çıkınca çok dolaşamıyorum çok yoruluyorum ben ya
Yuklenen dosya boyutu nedeniyle islenememektedir diyor ya sinir oldum bende daha terlik almadim canim alacam bende ama ben takim sevmiyorum klasik olmasin diye kendim kombin yapicamÇok güzel bunlar da masaalah...güzel günlerde kullanın sağlık la inşallah..mevlut takımı anne loğusa taci ve terliği gördüm onlardan mi akşam acaba bende :))
Yok kuzu yaa ikizler de normal yapınca çok aci çektim ben..gene serklaj vardı doğumda onu açmaya çalıştılar...olmadi yapamadı asistanlar..hic epidural filan da olmadım..bebekler 630 ve 810 gramdı ama genede alttan kestiler hastanede..sonra uyuşturmadan diktiler birde...çok zordu yani..inşallah ters gitmez bazı şeyler enzimler fırlamaz da..anestezi verirler bana...yoksa ayni o günü yasayacakmisim gibi geliyor ve çok korkuyorum...doktorda bile insanin karşısına isinin ehlini çıkarsınlar...Neden sezaryan istiyorsun canım. Sen daha önce normal doğum yapmıştın. En Güzeli normal doğum. Benim ikiz olmasaydı normal doğum yapmak isterdim ben
Canim ben caliisyorum haftasonuda cikarsam arabayla yurume mesafemi de cok kisa tutarak bakip dinlene dinlene yapicam her gittigim yerde oturuuyodum tatildeyken bebek magazasinda sonra kalkip gene bakiyordum oyle yaptim kendimizi yormadan yapcaz artik bence satilan bi yerden al artik heryerde varKuzu bende aynen..dun benim doktordan çıkınca köşe de babamin doktoru çok yakında idi..ordan arabaya gitmek için mecbur yürüyecektik acıkmıştık ta..yemek yedik arabaya bindik zaten kursun önünde indim sonrada esim geldi aldı zaten önünden arabadan doktora kadar yürümüş oldum sadece...hic gözüm almıyor valla artik..bugün bile kahvaltıya kadınlar geldi yaa biraz oturdum ağrılar başladı kasıklarda...ben netten bakıyorum ama cesaret edemiyorum yaaa...ne bilim ille dokunup elime alacağım herhalde hele su kapı süsü vs siparişler alınmıyor bile hemen internetten..ayy valla bende bilemedim..içim de gidiyor o kapı süsü magnet terlik vs...birde hemen teslim değil
Allah allah cepten yüklüyorsun değil mi canım..dosyanın formatından mi acaba...hic bende bir kez demişti öyle sonra düzeldi..Yuklenen dosya boyutu nedeniyle islenememektedir diyor ya sinir oldum bende daha terlik almadim canim alacam bende ama ben takim sevmiyorum klasik olmasin diye kendim kombin yapicam
Evet cepten canim anlamdim bende neyse yarin gene denerim artikAllah allah cepten yüklüyorsun değil mi canım..dosyanın formatından mi acaba...hic bende bir kez demişti öyle sonra düzeldi..
Su kurumuş çiçekli olanlar çok hoşuma gitti bayıldım onlara..kızımla takim olsun istedim..esim de hayatta sevmez ben çok isterdim onla ayni tişört vs giymek..bari kızımla olsun napim :)))Canim ben caliisyorum haftasonuda cikarsam arabayla yurume mesafemi de cok kisa tutarak bakip dinlene dinlene yapicam her gittigim yerde oturuuyodum tatildeyken bebek magazasinda sonra kalkip gene bakiyordum oyle yaptim kendimizi yormadan yapcaz artik bence satilan bi yerden al artik heryerde var
Yok kuzu yaa ikizler de normal yapınca çok aci çektim ben..gene serklaj vardı doğumda onu açmaya çalıştılar...olmadi yapamadı asistanlar..hic epidural filan da olmadım..bebekler 630 ve 810 gramdı ama genede alttan kestiler hastanede..sonra uyuşturmadan diktiler birde...çok zordu yani..inşallah ters gitmez bazı şeyler enzimler fırlamaz da..anestezi verirler bana...yoksa ayni o günü yasayacakmisim gibi geliyor ve çok korkuyorum...doktorda bile insanin karşısına isinin ehlini çıkarsınlar...
Çok Haklısın canım. Doktor çok önemli.
Anne kiz giyiniriz canim suslenip puslenip gezeriz insallah ay cok heyecanliSu kurumuş çiçekli olanlar çok hoşuma gitti bayıldım onlara..kızımla takim olsun istedim..esim de hayatta sevmez ben çok isterdim onla ayni tişört vs giymek..bari kızımla olsun napim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?