2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Cok guzeller canim ama benimki yuklenmiyor niye of ya
Cevapla nin yaaninda dosya yukleye tikla, dosya sec e bas, sonra belglere bas, sonra galeri ye bas, en son fotoyu sec bekle, kutu seklinde belirecek mesaj kisminin orda, sonra ayni islemleri yap kac tane foto varsa teker teker yapacan, en son cevapla butonuna bas, bu kadar basit, ama zor kız

Kızlar selam.hepinizin konuşmları okudum.bende bugun dışardaydım.mobilya rengi ve duvar kağıtlarını hallettik,o kadar çok yoruldum ki yatıyorum şu an,yazmaya mecalim yok . K kaderim35 çok geçmiş olsun cnm.siz yazın ben okuyayım bugun:)

İnşallah canım ya . Çok zor gerçekten . Ben annemi hastanede kaybettim. Gözümün önünden hiç gitmiyor. Sen evlatlık vazifeni yap . Sonradan pişman olma . Kendini de strese sokma . Evladını düşün Herşeyden önce

Ay amin insallh canim benim, baban icinde gecmis olsun annenle gorusuyorlar mi ki, yada sen tek mi gorusuyorsun
Yok kuzu ne gorusmesi annem selam bile vermiyor..bayramda babam selam soyler mesela onu bile kabul etmez telefonda.babamda cok yapti gerci ama ayrilmisin gitmis artik zaten..allahin selami de kabul et demi..babam alkol alirdi bazen alkolun etkisi ile dayak ta oldu..birde kadin olunca terk ettik evi annemin uzulmesine dayanamadim..tek cikar yolu ayrilmakti..cunku bulamiyorlardi ortak nokta maalesef..oda baba iste atamiyirum..

Dun ben okudum iste yazamadim size keyfim yoktu hic..bir doktorda yazdim sonra hep okudum cokniyi anliyorum seni canim..

Biz iyi olmaya calisiyoruz , sizler ve bebisleriniz nasil. Cinsiyetler neydi bu arada kizlar, en son ne zamndi kontrolleriniz ve kac gram olmuslar? Pek yazmayinuz da
Merhaba cnm benim kizlarim olacak en son 29 hft gittim biri 1502 diğeri 1572 di şimdi ne kadar oldular bilmiyorum umarım iyidirler

Evet canim..cok iyi anliyorum seni..birsey olursa birsey yapmadim benim yuzumden oldu diyirum bu sefer..yok kuzu yaa babam ikna oldu sok oldum telefonda ben ugrastircak diye bekliyordum..zaten esim goturcek getircek olmadi para ile bakici tutcam hastanede..

Merhaba cnm benim kizlarim olacak en son 29 hft gittim biri 1502 diğeri 1572 di şimdi ne kadar oldular bilmiyorum umarım iyidirler
Yaaa kizlar siz boyle yazinca ben gercekten panik oluyorum dun 28+4 iste 1254 kg cikti...ben boyle olunca benimki gelismiyor diyirum..ne yiyonuz ne iciyonuz siz...

Canim aile hayati olarak zorlu zamanlar yasamissin hatta yasiyorsun ama bir diger taraftada hayallarine bukadar yaklasmisken asla degistireneyecegin konularla ilgilenme biliyorum kolay degil ama lutfen elinden geldigi kadar kac o konulardan tam uzuldugunu hissettigin anda minik kizini dusun ben oyle yapiyorum

Yaaa kizlar siz boyle yazinca ben gercekten panik oluyorum dun 28+4 iste 1254 kg cikti...ben boyle olunca benimki gelismiyor diyirum..ne yiyonuz ne iciyonuz siz...

Sen diyince bende benim drlarima kiziyorum simdi ikiz bebekler bu donemde 1500 kusurlerde benimki 1600 tek bebek neden fazla dedide moralimi bozdu anlamiyorum ikimizinde derdi ayri vallahi seninki tam standartlarda canim az degil

Kactim iste canim kaynana etegine... :)))))

Sen diyince bende benim drlarima kiziyorum simdi ikiz bebekler bu donemde 1500 kusurlerde benimki 1600 tek bebek neden fazla dedide moralimi bozdu anlamiyorum ikimizinde derdi ayri vallahi seninki tam standartlarda canim az degil
Bana hep bodur gibi geliyo dun doktorada sordum 37.5 mus boyu cadinin..ana 159 baba 165 nolcak gerci oda demi :))

Bu haftalarda tekil ve ikiz gebelikleri aynı oluyor cnm.gark 32 den sonra baslıyor diye biliyorum.sen dert etme cnm ya.seb hamurişi yiyormusun? Karbonhidrat alımın nasıl.

Bu haftalarda tekil ve ikiz gebelikleri aynı oluyor cnm.gark 32 den sonra baslıyor diye biliyorum.sen dert etme cnm ya.seb hamurişi yiyormusun? Karbonhidrat alımın nasıl.
Dun yoga hocasi dediki anne nin dogdugu kiloya yakin bebekte dogarmis cok asiri fark olmazmis..o zaman benimkide 2200 filan normal yani..onemli olan gelisimi diyorum artik ben kendime..

Dun yoga hocasi dediki anne nin dogdugu kiloya yakin bebekte dogarmis cok asiri fark olmazmis..o zaman benimkide 2200 filan normal yani..onemli olan gelisimi diyorum artik ben kendime..
Cnm senin bebiş 3000 doğar zaten mersk etme,bende 2950 kg doğmuşum.baba 4500:)) dr dediki baba da kilolu doğduysa o da aynı anne gibi etkilermiş,

Cnm senin bebiş 3000 doğar zaten mersk etme,bende 2950 kg doğmuşum.baba 4500:)) dr dediki baba da kilolu doğduysa o da aynı anne gibi etkilermiş,
Esim 4 kusur mus...vallahami..benim kiz diger arkadaslara gore buyumeyecek gibi geldi valla bir anda...cok bos kilo olmasin diye ekmek pilav hamur isi yemiyirum zaten dun doktorun tartiya gore 58.7 ciktim..evde hep 57 olculuyor..57.5 cikmiyor bile..ama evde ne kot ne ayakkabi ne sutyen var..

Yok senin kızın kilosu çok iyi.birde beslenmenede dikkat ediyorsun.o çok önemli zaten.

Bugun benim kizim 28+6 da 1600 gr oldugunu ve kilosunun fazla oldugunu soyledi bende sekerimden dolayi dusunup uzuldum @ shopping le arasinda iki gun falan var 2100 senin dr lar herhangi birsey soylemedilermi?
Yok canim iki hafta önde gidiyor diyordu bana hep doktorum. Sekerle ilgisi olmak zorunda degil. Demekki bebegin büyük dogacak. Hepsi ayni olmuo canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…