- 29 Ekim 2012
- 451
- 283
- 73
Insallah canim insallahCnm sen ne zor gunler atlattin, az kaldi. Bnm icim senden yana cok rahat.sana bu olay oldugunda basta da demistim hatta, hislerim cok iyi olacak diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim insallahCnm sen ne zor gunler atlattin, az kaldi. Bnm icim senden yana cok rahat.sana bu olay oldugunda basta da demistim hatta, hislerim cok iyi olacak diye![]()
Bugün kontrolümüz güzel gecti kizlar. Bebekler cok büyük olmasalar da en azindan gelisiolar. 27+1 kilolari 950 ve 1080. Kizim 29+0 haftada 2100gr di. Cok az geldi bunlar bana ama bugünümüze sükür. Doktorlar 3-4hafta sonra almayi düsünüolar. Allahim hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Baya tedirginlik basladi bende yine.![]()
Canım çok sevindim hersey yolunda.ama 29 da 2100 çok fazla geldi bana.bu hafta en fazla 1900 diyorlar ki .olması gerekende 1300-1400 olması .senin bebişlerin haftasına gore uyumlu kiloları.az degil 3-4 hafta spnra alsa bile üzülme sadece kuveze girecekler.yaşam sınırını geçmiş oluyorlar zaten.
Günaydın cnmgünaydın kızlar nasılsınız?
Sonuç ne canım. Sadece parol mu içtin başka birşey yapılmadımıKızlar günaydın...Hast deydim gece,karında sertlesmeler ve toplanma iyi degilmis erken dogumu getiriyormus...Ya acildeki dr sinirimi bozdu benim drla beraber transferi yapan kadın nobetciymis dün sansima...Bu daha birsey değil diyor ben acidan kıvranıyorum sen 34 haftalık sin gibi düşün dedi tek gebelikte artık yatamiyorum diyorum e iki tane embriyo koydurmasaydin diyor ne haddineyse...Neyse parol verdi bende uyumusum sonra...
Sonuç olarak ben ağrı için gittim sertleşme var dedi karnında bunu saymak lazimmis ama ben onun sancı veya dogumu tetikleyen birsey olduğunu hic düşünmemiştim dikkat edin kızlaracelyacicegi kuzu sendede vardı bu şikayetler git rahim ölçümü yaptır
Gecmis olsun canim dikkat etmemiz gerek aynen sen zaten evdesin lutfen bol bol yat is falan yapma nekadar yatarsan okadar gec dogar bebisler bunun faydasinin cok oldugunu duydum bak ben hala calisiyorum izne ayrilacam ama uzatim diyorum bi yandan bi yandan riske atma diyorum tek gebelik ustelik benimki allah yardimcimiz olsunKızlar günaydın...Hast deydim gece,karında sertlesmeler ve toplanma iyi degilmis erken dogumu getiriyormus...Ya acildeki dr sinirimi bozdu benim drla beraber transferi yapan kadın nobetciymis dün sansima...Bu daha birsey değil diyor ben acidan kıvranıyorum sen 34 haftalık sin gibi düşün dedi tek gebelikte artık yatamiyorum diyorum e iki tane embriyo koydurmasaydin diyor ne haddineyse...Neyse parol verdi bende uyumusum sonra...
Sonuç olarak ben ağrı için gittim sertleşme var dedi karnında bunu saymak lazimmis ama ben onun sancı veya dogumu tetikleyen birsey olduğunu hic düşünmemiştim dikkat edin kızlaracelyacicegi kuzu sendede vardı bu şikayetler git rahim ölçümü yaptır
Ben en bastan beridir ılik suyla aliyorum dusumu canim, ama kıs geldi sicak susuz dus yapamam asla, nasil olacakKizlar bugun birsey duydum sicak suyla banyo yapmak erken dogum a yol aciyomus
Günaydın kızlar nasılsınız bebisler i niz nasıl
Biz iyi olmaya calisiyoruz , sizler ve bebisleriniz nasil. Cinsiyetler neydi bu arada kizlar, en son ne zamndi kontrolleriniz ve kac gram olmuslar? Pek yazmayinuz dagünaydın kızlar nasılsınız?
Ilk transferden sonra embriyo sicak sevmez diye soyledi Dr daha sonrasi icin bisey dememisti doguma yaklastikca sicak suyla kesinlekle yapmamakla lazim mis bebisler icin biraz katlanacagiz onlar icin herseye katlandik by katlanirizBen en bastan beridir ılik suyla aliyorum dusumu canim, ama kıs geldi sicak susuz dus yapamam asla, nasil olacak
Oyle yapacaz artik napalim, banyoda fazla kalmiyorum zaten, tansiyonum duser die, dus alip cikiyorum hemen.Ilk transferden sonra embriyo sicak sevmez diye soyledi Dr daha sonrasi icin bisey dememisti doguma yaklastikca sicak suyla kesinlekle yapmamakla lazim mis bebisler icin biraz katlanacagiz onlar icin herseye katlandik by katlaniriz
kızım olsaydı adına derin koyacaktımKizlar kizima hala isim bulamadim guzel isim duydukca paylassaniz
Dusundugum isimler arasinda buda canim ama karar veremiyorum cok zormusK
kızım olsaydı adına derin koyacaktım
Gunaydin millet herkesin agrisiz mutlu bir gunu olsun bebeklerimiz mutlu biz mutlu oh misserenci simdi nasilsin canim 1 ay daha dayansin bebisler erken dogum olmasin insallah korkularimiz basladi gene
elsal canim ins bir sorun olmicak sen tedbirini aliyilorsun zaten kizin saglikla gelecek merak etme
Kızlar günaydın...Hast deydim gece,karında sertlesmeler ve toplanma iyi degilmis erken dogumu getiriyormus...Ya acildeki dr sinirimi bozdu benim drla beraber transferi yapan kadın nobetciymis dün sansima...Bu daha birsey değil diyor ben acidan kıvranıyorum sen 34 haftalık sin gibi düşün dedi tek gebelikte artık yatamiyorum diyorum e iki tane embriyo koydurmasaydin diyor ne haddineyse...Neyse parol verdi bende uyumusum sonra...
Kizlar kizima hala isim bulamadim guzel isim duydukca paylassaniz