- 8 Mayıs 2015
- 287
- 121
- 23
Canım neden o kadar erken almayı düşünüyorlarBugün kontrolümüz güzel gecti kizlar. Bebekler cok büyük olmasalar da en azindan gelisiolar. 27+1 kilolari 950 ve 1080. Kizim 29+0 haftada 2100gr di. Cok az geldi bunlar bana ama bugünümüze sükür. Doktorlar 3-4hafta sonra almayi düsünüolar. Allahim hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Baya tedirginlik basladi bende yine.
Çok geçmiş oldun canım nici haberdar et durumundanKızlar ben çok fenayım yatıyorum sürekli...Kaburga agrim tekrar başladı ama duramiyorum bir yandan midem yanıyor sanırım hast gidip ağrı kesici serum yiyeceğim dayanamıyorum
Canım bugün beş kere karnım sertleşti . Özellikle yemek yediğim zamn çok rahatsız oluyorum . Sanırım bağırsaklardan da sertleşiyor olabilirBn gunduzu kastetmistim canim , bnm en az 7, 8 defa oldu kasilma.
Benim ogleden sonra baslior gece yatana kadsr, az once 4 defa oldu bakaalim yatana kadar sayi kaca cikacak. Yarin hastanrye gidebilirim nst ye baglasinlar diye.Canım bugün beş kere karnım sertleşti . Özellikle yemek yediğim zamn çok rahatsız oluyorum . Sanırım bağırsaklardan da sertleşiyor olabilir
Korkutuyor sadece, evet sinyal veriyorda neyin sinyali bilsek keske, doktorun acinci haftada aliriz ddi peki, bnm ki 36 drmisti sorun olmassa allahin izniyleBenim de bikac gündür baya oluyor canim. Nstde sanci cikmiyor ama doktor bu serttlesmelerin bir sinyal oldugunu söyledi tedbir amacli sanci önleyici serum bagladilar. Doktoruna bir danis istersen cok rahatsiz ediciyse canim.
Bence de git en azından için rahatlar.Benim ogleden sonra baslior gece yatana kadsr, az once 4 defa oldu bakaalim yatana kadar sayi kaca cikacak. Yarin hastanrye gidebilirim nst ye baglasinlar diye.
Bi tanesinin hic suyu yok o yüzden canim daha fazla riske atmak istemiolar. 12 haftadir susuz gelisiyor. Bugüne gelmemiz bile bi mucize. Hic yasama sansi vermediler bastan bize. Simdi de risk devam edio ama bakalim insallah iyi olur.Canım neden o kadar erken almayı düşünüyorlar
Canım ben geçmişini bilmiyordum. Umarım bir problem olmaz. Yüce Rabbim evlatlarımızı korusun ve bize bağışlasın. Seninde ilk gebelik sanırım değilmiBi tanesinin hic suyu yok o yüzden canim daha fazla riske atmak istemiolar. 12 haftadir susuz gelisiyor. Bugüne gelmemiz bile bi mucize. Hic yasama sansi vermediler bastan bize. Simdi de risk devam edio ama bakalim insallah iyi olur.
Bugün dediki 30u bitirelim bi bakicaz dedi.Korkutuyor sadece, evet sinyal veriyorda neyin sinyali bilsek keske, doktorun acinci haftada aliriz ddi peki, bnm ki 36 drmisti sorun olmassa allahin izniyle
Insallah canim saol. Cok sükür 2 yasinda bi prensesim var. Onda hersey süper gitmisti. Ikizler beni mahvetti ama isyan etmiyorum. Cok sükür verene.Canım ben geçmişini bilmiyordum. Umarım bir problem olmaz. Yüce Rabbim evlatlarımızı korusun ve bize bağışlasın. Seninde ilk gebelik sanırım değilmi
Ikiz gebelik gerçekten zor ve riskli canım. Doktorum transferi yaparken sormuştu. Iki embriyo transferi yapalımmı diye. Srnindemi tüp bebekInsallah canim saol. Cok sükür 2 yasinda bi prensesim var. Onda hersey süper gitmisti. Ikizler beni mahvetti ama isyan etmiyorum. Cok sükür verene.
Canım çok sevindim hersey yolunda.ama 29 da 2100 çok fazla geldi bana.bu hafta en fazla 1900 diyorlar ki .olması gerekende 1300-1400 olması .senin bebişlerin haftasına gore uyumlu kiloları.az degil 3-4 hafta spnra alsa bile üzülme sadece kuveze girecekler.yaşam sınırını geçmiş oluyorlar zaten.Bugün kontrolümüz güzel gecti kizlar. Bebekler cok büyük olmasalar da en azindan gelisiolar. 27+1 kilolari 950 ve 1080. Kizim 29+0 haftada 2100gr di. Cok az geldi bunlar bana ama bugünümüze sükür. Doktorlar 3-4hafta sonra almayi düsünüolar. Allahim hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Baya tedirginlik basladi bende yine.
Gercekten öyleymis. Evet canim tüp bebek. Ilki de tüptü.Ikiz gebelik gerçekten zor ve riskli canım. Doktorum transferi yaparken sormuştu. Iki embriyo transferi yapalımmı diye. Srnindemi tüp bebek
Çok ara vermemişsin o zman . Kızın iki Yaşında yaGercekten öyleymis. Evet canim tüp bebek. Ilki de tüptü.
Evet yasimdan dolayi zaten yillarca bekledik. Baskayinca pespese olsun istedim.Çok ara vermemişsin o zman . Kızın iki Yaşında ya
Ne güzel canım ya peşpeşe büyürlerEvet yasimdan dolayi zaten yillarca bekledik. Baskayinca pespese olsun istedim.
Insallah canim hepsi saglikla gelsinler. Öyle muhtesem bir duygu ki Allah her isteyene yasatsin. Her anlari ayri güzel. Her anlarinin tadini cikarmayi nasip etsin hepimize.Ne güzel canım ya peşpeşe büyürler
Âmin canım inşallah.Insallah canim hepsi saglikla gelsinler. Öyle muhtesem bir duygu ki Allah her isteyene yasatsin. Her anlari ayri güzel. Her anlarinin tadini cikarmayi nasip etsin hepimize.
Evet kizim uzun dogdu baya bide yanilma payi oluyo ya belki yanlis hesaplamistir.Canım çok sevindim hersey yolunda.ama 29 da 2100 çok fazla geldi bana.bu hafta en fazla 1900 diyorlar ki .olması gerekende 1300-1400 olması .senin bebişlerin haftasına gore uyumlu kiloları.az degil 3-4 hafta spnra alsa bile üzülme sadece kuveze girecekler.yaşam sınırını geçmiş oluyorlar zaten.
Cnm sen ne zor gunler atlattin, az kaldi. Bnm icim senden yana cok rahat.sana bu olay oldugunda basta da demistim hatta, hislerim cok iyi olacak diyeEvet kizim uzun dogdu baya bide yanilma payi oluyo ya belki yanlis hesaplamistir.
Insallah canim ya cook zor bilinmezlik. Bunca emek.. korku sardi baya icimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?