2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Millet 5 bin çok desede vercem inşallah bir aksilik olmazda kendi doktorumda olur doğum..32 yi görsek rahatlıyacagiz diyor doktor..ama geçmiyor zaman..dun kaynanama geldim sadece evde biraz nefes olsun kafam dagilsin diye...bıraktım evi öyle temizlik olcak hali lar verilcek yikanmaya...daha kıyafetler yikancak..annemde ne yapcak da yapsin gitsin gezsin çekimiycem kimsenin suratını..babam hasta galiba çok doktor karaciğer inden şüpheleniyor onu hastaneye yatircaz..bir suru dert iste...geldim buraya biraz annemin de çenesinden uzaklasayim diye valla..çok mu bayiliyorum burda kalmaya diye sorsan hayır tabiki..ama en azından dertlerden biraz uzaktayim burdakiler dis kapının dış mandali..içimi çok acitamiyorlar...
C ceylin_7409

elsal cnm hosgeldin, bnde doktora gittim settlesmeler icin, doktor rahim boyuna bakti iyi ddi 3 bilmem kacmis. Bebislerimde birinin basi kaburgamin altinda yukarda olan bebis yani, digeri sol kasikta basi. Senin kiz gibi yani. Kg lari 1.380 gr her ikisini soylemedi gene, hemen hemen aynilar ddi. Sertlesmeleri sordum bana normal ddi, eger agrili oluyo, kan veya su seklinde akinti gorursen o zamn tehlikeli, agrili olursa mutlaka haber ver, seni hastanede yatirirz ddi. Suan 9 aylik bi kadin gibisin tek gebwlik yasayan, 30. Haftayida bi atlatalim insallh nedense boyle konustu. Ciger gelistirici igneyi de sordum, eger erken dogum tehdidi isareeti olursa yapariz ama suan oyle bisey yok, bol bol su icecen dinlenecen ddi. Benden boyle haberler. Nst ye de almadi, su nstye girmek istiyorum ya merak oldu bende:)))) catlak miyim nee

Anne kiz giyiniriz canim suslenip puslenip gezeriz insallah ay cok heyecanli
Çekip çekip foto koyuyorlar yaa canım bayılıyorum..esim de tutturmuş kafaya takılan bantlardan nefret ediyormus..kizina takmayacakmisim...heleki saçı olmazsa asla takma nefret ediyorum diyor...manyak benim kocam yaaa..

Anladım canım. Çok geçmiş olsun . Hatırlarmısın bilmiyorum. Daha öncede söylemiştim. Annem vefat etti benim. Aydın a gidiyorum orda kendimi çok huzurlu hissediyorum . Arada değişiklik insana çok iyi geliyor . Evde olmak beni çok sıkıyor. Seni çok iyi anlayabiliyorum . Bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız da inşallah .

Nedense hamile kalinca hersey ustuste gelio, kizlarimiz minik yavrularimiz masum meleklerimiz icin hersey, temizlikti suydu buydu diyip duruyoruz yada kiyafeti eksik yok su eksik diyoruz, halbuki allah korusun bisey olsa onlara sirf bu tur konular icin stres yaptigimiz icin. O zamn ne kadr pismanlik vicdan azabi duyariz halbuki. O yuzden kiyafetleri olmasin ciplak olsunlar, kirli bi evde dunyaya merhaba desinler, ama herseyden once iyi olsunlar ve bizim bu koca evlat boslugunu doldursumlar yeter.

Canın bununla geçmiş olsun. Hepimiz çok stresliYiz ve çok korkuyoruz .

Bende merak ediyorum ne zaman bize onu baglayacaklar diye valla canım...kan gelirse zaten rahim ağzı gevşemiş demek mis..dun tam anlayamadım da hunilesme varmı dedi..hunilesme olursa mi dedi..kendini iyi hissetmezsen canın sıkılırsa gel genede bakarız dedi doktorum yazık..senin kasilmalarda kasiklarina beline ağrı vurmuyor dimi canım..aman dikkat et arkadaşim...çok zor sizin işiniz..bol bol dinlen alışveriş temizlik vs yorma sakin kendini...

Yok canim belime kasiklara vurmuyor kaslma olunca. Dikkat ediyorum ama oluyo genede

Bunlar i yolda gelirken gordum aldim. Iki tulum iki bandaj, pijama takimi ve susler :)))

Eklentiler

• 20151015_180119.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 58
  • 20151015_175941.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 20151015_175850.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 59
Hatırladım canım..ama annem de biraz daha fedakar olmalı bence..ben olsam öyle yaparim...kaynana acımaz en iyisi olsa ne kadar içten yardim ederki geline..anneme kal diyoruz kalmıyor 10 karış surat..kaynanam arnavut filan ama oturup benle muhabet ederken namazı kaçıran insan..oda cahil biri okumamış ama..annem tam arabeks kadını..babamla da ayrı olunca birşey söyleyince 10 laf sayıyor..ben babamı doktora bu halimle götürdüm egerki kotu birseyi varsa sonra vicdan azabı çekmemek için..bunu anneme 10 oldu söylüyorum...bak doktoru üniversiteye yatırıyor..dun anneme söyledim aklıma gelemeyecek laflar saydı bana...tamam kapatıyorum dedim..babam bizim yaptığımız bina da dairede oturuyor..annem kirada iste..mal davası yeni bitti kiralar bölüşüyor..annem tutturmuş kiracı çıktı oraya tasincakmis...babamla ayni binada yasiyacakmis..daha geçen sene adama uzaklastirma kararı aldırmıştı...mantık mi yani kuzucum..anlatamiyorum kadına..birde babam sürekli içiyor alkol bağımlısı..birşey olcakmi korkusu yasamak istemiyorum..

Canim cok sukur bu halimizede benim bebegin basida asagida ama korkulacak birey deilmis olsa banada derdi ben bi yerde okudum erken donmesi ilerki haftalarda yeri daralip donemedigindenmis insallah oyledir

Canim benimkide donmus asagiya dogru sanirim iyi birsey

Ayy canim biran once bulmaliyiz malum bebek sekeri ve kapi susu icin isim yazdirmali ama karar veremiyorum kizimin adi cok guzel olmali icime sinmeli

Evet kesinlikle artik bi karar vermeli benim esim zaten bir tane bile oneride bulunmuyor ablamlara soruyorum bu nasil diye herkesten farkli bi yorum geliyor bende zaten kararli olmadigim icin hemen icim kaciyor buldugum ismi hic kimseye soylemicem insallah bulurum tabi :)

Kapi susunu insanlar kendileri yapiyorlarmis tasarim yonum iyidir aslinda yapsam yaparim ama mukemmelliyetci oldugum icin herseyi tam istedigim sekilde bulamazsam sinir stres olurum diye bende hazir alicam once bi isim bulalim hayirlisiyla

Yuklenen dosya boyutu nedeniyle islenememektedir diyor ya sinir oldum bende daha terlik almadim canim alacam bende ama ben takim sevmiyorum klasik olmasin diye kendim kombin yapicam

Bende takim sevmiyorum bu arada ben iki tane geceligim bir tanede pijama takimim var sabahlik almadim evde sabahliklarim var ama yeni almak istiyorum takim bulamadim terlikte oyle suslu puslu birsey almak istemiyorum ben utaniyorum oyle seylerden:)

Baban icin gecmis olsun canim buarada kimseyi takma stres etme ne yaomak istiyorsan.yap tadini cikar biz bu gunlere kolay gelmedik

Senin işinde zor canım. Allah yardımcın olsun. Babana da acil şifalar dilerim

Normal canım yalancı sancılar başlaması çok normal artık..no stress..inşallah 35 leri görürüz hep beraber aralık ta çatır çatır sağlık la doğururuz...
Ay amin insallh canim benim, baban icinde gecmis olsun annenle gorusuyorlar mi ki, yada sen tek mi gorusuyorsun

Senin işinde zor canım. Allah yardımcın olsun. Babana da acil şifalar dilerim
Biz uzerimize düşen görevi yapalım da sonra kendimi suçlarım bem çünkü biliyorum..ikizler de dayım rahmetli arardı telefonu açmazdım üzecek beni diye..gitti intihar etti..o kadar pişmanım ki simdi..anneme 100 oldu bunu da söylüyorum..daha ne diyeceğim bilmiyorum..sagolasin canım benim..inş kotulesmez belki hastanede içkiden de uzaklaşır 60 kilo kuzum adam yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…