2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bugun benim kizim 28+6 da 1600 gr oldugunu ve kilosunun fazla oldugunu soyledi bende sekerimden dolayi dusunup uzuldum @ shopping le arasinda iki gun falan var 2100 senin dr lar herhangi birsey soylemedilermi?

Gunaydin millet herkesin agrisiz mutlu bir gunu olsun bebeklerimiz mutlu biz mutlu oh mis serenci simdi nasilsin canim 1 ay daha dayansin bebisler erken dogum olmasin insallah korkularimiz basladi gene elsal canim ins bir sorun olmicak sen tedbirini aliyilorsun zaten kizin saglikla gelecek merak etme

Kızlar günaydın...Hast deydim gece,karında sertlesmeler ve toplanma iyi degilmis erken dogumu getiriyormus...Ya acildeki dr sinirimi bozdu benim drla beraber transferi yapan kadın nobetciymis dün sansima...Bu daha birsey değil diyor ben acidan kıvranıyorum sen 34 haftalık sin gibi düşün dedi tek gebelikte artık yatamiyorum diyorum e iki tane embriyo koydurmasaydin diyor ne haddineyse...Neyse parol verdi bende uyumusum sonra...
Sonuç olarak ben ağrı için gittim sertleşme var dedi karnında bunu saymak lazimmis ama ben onun sancı veya dogumu tetikleyen birsey olduğunu hic düşünmemiştim dikkat edin kızlar acelyacicegi kuzu sendede vardı bu şikayetler git rahim ölçümü yaptır

Sonuç ne canım. Sadece parol mu içtin başka birşey yapılmadımı

Gecmis olsun canim dikkat etmemiz gerek aynen sen zaten evdesin lutfen bol bol yat is falan yapma nekadar yatarsan okadar gec dogar bebisler bunun faydasinin cok oldugunu duydum bak ben hala calisiyorum izne ayrilacam ama uzatim diyorum bi yandan bi yandan riske atma diyorum tek gebelik ustelik benimki allah yardimcimiz olsun

Herkese merhaba guzel annelerim, serenci canim sertlesmelrrin onemli oldugunu biliyorum ama yapilacak herseyi yapiyorumd a, dun sabahtan gece yatana kadr 12 defa sertlesme oldu bnde. Ogleden sonra kendi doktoruma gidecem, hastaneye gitmek istedim, doktor yokmus sansima. pek bisey yapmiyor ama rahim boyuna baksin dddigin gibi. Birazcik daha sıkacaz disimizi kuzum napalim. Seni ultrasyona aldilar mi bide nst ye bagladilar mi

Ben en bastan beridir ılik suyla aliyorum dusumu canim, ama kıs geldi sicak susuz dus yapamam asla, nasil olacak
Ilk transferden sonra embriyo sicak sevmez diye soyledi Dr daha sonrasi icin bisey dememisti doguma yaklastikca sicak suyla kesinlekle yapmamakla lazim mis bebisler icin biraz katlanacagiz onlar icin herseye katlandik by katlaniriz

Ilk transferden sonra embriyo sicak sevmez diye soyledi Dr daha sonrasi icin bisey dememisti doguma yaklastikca sicak suyla kesinlekle yapmamakla lazim mis bebisler icin biraz katlanacagiz onlar icin herseye katlandik by katlaniriz
Oyle yapacaz artik napalim, banyoda fazla kalmiyorum zaten, tansiyonum duser die, dus alip cikiyorum hemen.

Amin canim insallah saglikli bi gun olsun hepimize. Saglikli gelir insallah yavrum elimden geleni yapiyorum.

Terbiyesiz gercekten ne haddineymis bu nasil bir soz takilma canim sen ona insallah hic birsey olmayacak ben bi yerde okudum son haftalarda ne kadar yatar istirahat ederseniz bebeginizin dogumununokadar geciktirirsiniz diyor bol su ve istirahat canim allaha emanet olsun bebislerimiz agrin nasil simdi gectimi?

Kizlar kizima hala isim bulamadim guzel isim duydukca paylassaniz

Ayni dertten muzdaribim canim bir turlu isim bulamiyorum ne koysak ne yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…