2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Rapor alabiliyorsan ne güzel boşver canım..ama çok sıkıcı yatmak gerçekten..bende isi bıraktım 3.hamileligimde yılbaşından beri evde olmak bana da iyi geliyor..
Bebeklerim Herşeyden önce geliyor canım. Onlara kavuşmak için hepimiz zorlu süreçlerden geçtik. Çok Sıkıntılar yaşadık .

Bebeklerim Herşeyden önce geliyor canım. Onlara kavuşmak için hepimiz zorlu süreçlerden geçtik. Çok Sıkıntılar yaşadık .
Evet sadece o minige kavuşmak için tüm bunlar...doktorlara kalsa gerek bile yok yatmaya...ama bu kadar gelmişken haa gayret çok az kaldı biraz daha diyorum...bende 32 de rahatlayacağım galiba...dun esim in kuzeni ciğer geliştirici iğne yaptirsana dedi..sizin doktor larda bir şey demiyor demi iğne için..

Şuan için iğne falan birşey demedi. Haftaya Çarşamba randevum var. O Zmn belli olur canım

Yok banada demedi.ben zaten 32. Haftada gideceğim kontrole.Allah korusun artık.

Siden80 C ceylin_7409
Kasıklardaki çekilme ağrısı..
Sırtımın solundaki ağrı..
Göğüs kafesinin altındaki ateş çıkma hissi..
Demir malum soru..
Ciğer geliştirici iğne..
Daha neyden muzdaripim kuzlar ben yaaa..
Unuttum :))))

aynı şikayetler bendede var canım.bir de çok halsizim.sürekli uyumak istiyorum.sabaha kadar wc :)

Kizlar ikizleri olCaklar, ceylin seninkilrde ikizdi yanilmiorsam, yrin sabahtan gece bu vakitlere kadar kasilmaniz olursa sayarmiziniz lutfen. Bakayim bnm cok mu oluyor yoksa aslinda normalmi.bnde sayacam, serenci sende sayarsan cok iyi olur cNim

Yazman iyi olmus ,bnm doktorda hep yaz dio sorularini,haftaya kontorlum var ins gidince muayeneden sonra igne konusu konusulur mutlaka

Bnm oturup kalkarken sertleşme pluyor.o kasılma mı oluyor acaba?

canım kasılma demek karnın sert olmasıyla birlikte ağrının olması demektir.gün içerisinde karnımda sertlikler oluyor ama ağrım olmuyor.özellikle geceleri daha yoğun oluyor

Bnm oturup kalkarken sertleşme pluyor.o kasılma mı oluyor acaba?
Karnimin sekli degisiyor birden, alttaki bebek sertlesip bi yana, ustteki bebegim bi yana cekilior ve semsert oluyor. Yatarkn yada yan uzanirken bi tarafa kayiyor göbus zaten o degil. Ama kasilma olunca hmn hissediyorsun

Karnimin sekli degisiyor birden, alttaki bebek sertlesip bi yana, ustteki bebegim bi yana cekilior ve semsert oluyor. Yatarkn yada yan uzanirken bi tarafa kayiyor göbus zaten o degil. Ama kasilma olunca hmn hissediyorsun
Bende oyle olmuyor. Ama gece oluyor sanırım.o zamanda uyannca sertleşme kasılma hissediyorum.

aynı şikayetler bendede var canım.bir de çok halsizim.sürekli uyumak istiyorum.sabaha kadar wc :)
Ben gece 9 dan sonra sıvı tüketmiyorum ama sizin ikiz olduğu için mesane baskısı daha fazladır benden..O yüzden gece hic kalkmıyorum wc ye...bir yudum filan içiyorum susayınca napim...

O iste kasılma canım maalesef...benimde öyle olmuştu geçen sefer..ona dakika sure tut dedimi doktorun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…