• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

İlk biber dolması derken canım anlamadım hayatında ilk mi ?? Pek mevsimi değil artik dolmalık alma..fırında mi yaptın tencerede ben fırında yaparım...bayılırım dolmayaaa...
Tencerede yaptim canim zamani degil dogru turk marketine gitmistim turk biberlerinden gorunce alayim dedim evet canim ilk defa yaptim. Ben yemekten cok pasta borek corek kisir vs severim gunlerce yemek yemesem aramam

elsal elsal sen onu fırında yapacaktın bak zeytinyağlı bol yeşillikli nasıl olcakti...soğuk soğuk çıkar dolaptan yee..bana tencerede çok yumuşak geliyor...
acelyacicegi acelyacicegi canım bende Siden80 Siden80 e katılıyorum...canımız çekmiyor artik pek birşey...mesela ben tatlı delisiyim..hamilelikte hic aramadım çok nadir ilk zamanlar..bir gün o kadar gözüm dondu ki aradım ozsutu şundan var mi dedim..çeşitlerini saydırdım adama bir limonlu bir frambuazlı ne varsa hepsinden kaynanam â sipariş verdim...kayınpeder sok oldu..çeşit çeşit görünce..oda İlk zamanlar adet olamadığımız için di herhalde...

Ayni şehirde olsak gelirdik elsal dolma yapardı birimiz tatlı birimiz başka bir şey ohhh...ama maalesef :KK43:

Ooh tam kurdun valla pek severim bu tur muhabbetleri cay muhabbetlerini turkiyede arkadaslarimizla calismamiza ragmen surekli birimizin evinde toplanir ev muhabbeti yapardik ne guzeldi burada pek arkadasim yok

Ooh tam kurdun valla pek severim bu tur muhabbetleri cay muhabbetlerini turkiyede arkadaslarimizla calismamiza ragmen surekli birimizin evinde toplanir ev muhabbeti yapardik ne guzeldi burada pek arkadasim yok
Aslında hic sevmem günleri...hele kaynanam i görsen...kadının gün programı var resmen haftalık aylık mahalle..ama sizi seviyorum napim kopamıyorum burdan :))))

elsal elsal sen onu fırında yapacaktın bak zeytinyağlı bol yeşillikli nasıl olcakti...soğuk soğuk çıkar dolaptan yee..bana tencerede çok yumuşak geliyor...
acelyacicegi acelyacicegi canım bende Siden80 Siden80 e katılıyorum...canımız çekmiyor artik pek birşey...mesela ben tatlı delisiyim..hamilelikte hic aramadım çok nadir ilk zamanlar..bir gün o kadar gözüm dondu ki aradım ozsutu şundan var mi dedim..çeşitlerini saydırdım adama bir limonlu bir frambuazlı ne varsa hepsinden kaynanam â sipariş verdim...kayınpeder sok oldu..çeşit çeşit görünce..oda İlk zamanlar adet olamadığımız için di herhalde...
Bn cok severim olsa yerim ama esim izin vermio, hamurisi yasak dior sana midem fena oluyor sonra, ondN yedirmez pek

Yaaa kızlar ne güzel olurdu...geçen hafta izmir tüp bebek grubu toplanalım dedik havalar iyice soğumadan...kimse gelmedi..birinin kocası izin vermemiş..biri ameliyat oldu..biri istanbula gitti..zaten orda da boyle çok samimi olduğumuz 5 kişi filan var..tek benim ilk seferde tuttu..onların kaçıncı denemesi..toplamadık :(

Yaaa kızlar ne güzel olurdu...geçen hafta izmir tüp bebek grubu toplanalım dedik havalar iyice soğumadan...kimse gelmedi..birinin kocası izin vermemiş..biri ameliyat oldu..biri istanbula gitti..zaten orda da boyle çok samimi olduğumuz 5 kişi filan var..tek benim ilk seferde tuttu..onların kaçıncı denemesi..toplamadık :KK43:
Evde oturmaktan çok sıkıldım ben ya :( yazın çok güzeldi aydındaydık. Zamn çok çabuk geçti . Şimdi evdeyim tek yaptığım şey kocaya yemek hazırla temizlik yap. Çok sıkıldım ben

Sen calisiyormuydun peki...unuttum da :KK43: biliyorum yazın memlekete geldin...gezdim gezdin..ama daha önce calışıp çalışmadığını unuttum :KK43:
Çalışıyorum canım. Ilk tüp bebek denemem tuttu çok şükür. Gebeliğimin ilk haftasından beri heyet raporu kullanıyorum. Benim eşim Aydınlı ve Öğretmen . Yaz tatili boyunca aydın söke de kaldık. Gebeliğimin ilk üç Ay'ı çok kötü geçti. Sürekli mide bulantısı istifrar etmeler . Çok kötüydüm anlayacağın . O Yüzden sürekli rapor aldım . Hiç çalışmadım . Doğumdan sonrada yasak haklarımı kullanacağım sonrada ücretsiz izne ayrılacağım

Çalışıyorum canım. Ilk tüp bebek denemem tuttu çok şükür. Gebeliğimin ilk haftasından beri heyet raporu kullanıyorum. Benim eşim Aydınlı ve Öğretmen . Yaz tatili boyunca aydın söke de kaldık. Gebeliğimin ilk üç Ay'ı çok kötü geçti. Sürekli mide bulantısı istifrar etmeler . Çok kötüydüm anlayacağın . O Yüzden sürekli rapor aldım . Hiç çalışmadım . Doğumdan sonrada yasak haklarımı kullanacağım sonrada ücretsiz izne ayrılacağım
Rapor alabiliyorsan ne güzel boşver canım..ama çok sıkıcı yatmak gerçekten..bende isi bıraktım 3.hamileligimde yılbaşından beri evde olmak bana da iyi geliyor..

Back
X