- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Bnde gunduz oluyo yatana kadar, kasilma ddi doktor.sertlesmeler yaniBende oyle olmuyor. Ama gece oluyor sanırım.o zamanda uyannca sertleşme kasılma hissediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde gunduz oluyo yatana kadar, kasilma ddi doktor.sertlesmeler yaniBende oyle olmuyor. Ama gece oluyor sanırım.o zamanda uyannca sertleşme kasılma hissediyorum.
Elinin altına top gibi gelen bir his var mi canım..O da kasılma imiş...Bende oyle olmuyor. Ama gece oluyor sanırım.o zamanda uyannca sertleşme kasılma hissediyorum.
Ona sure ve dakika tut canım mutlaka..birde doktorum her geçen saat ağrının şiddetinin artması risklidir dedi...surenin sıklaşması ve uzaması da önemiymiş..Bnde gunduz oluyo yatana kadar, kasilma ddi doktor.sertlesmeler yani
Bi iki dakka suruyor artik siklasti, takmiyim diyorum ama sayi onu buluyor gunde. Doktor enfeksiyondan ddi, ikiz oldugu icin ddi. Ama anlamadimO iste kasılma canım maalesef...benimde öyle olmuştu geçen sefer..ona dakika sure tut dedimi doktorun..
Top gibi oluyor bnmkilr , agri olmuyor ama rahatsiz oluyorum kasilma olunca.Elinin altına top gibi gelen bir his var mi canım..O da kasılma imiş...
Bende de oluyor ama muhtemelen benimki poposunu dikiyor orda....canım kasılma demek karnın sert olmasıyla birlikte ağrının olması demektir.gün içerisinde karnımda sertlikler oluyor ama ağrım olmuyor.özellikle geceleri daha yoğun oluyor
Onu şimdiye kadar 1-2 kere hisseettim cnm.Elinin altına top gibi gelen bir his var mi canım..O da kasılma imiş...
Senin gunduz olan sertlesmelerinde bnm anlattigim gibi mi canimbebekler hareket ettikçe zaten karında sertleşmelere yol açıyor
Ya oluyorda sen farketmiyorsan canim, dikjat ediyormsnOnu şimdiye kadar 1-2 kere hisseettim cnm.
Senin temin anlattiginin aynisi idi benim daha önce..okurken onu yaşadım resmen..enfeksiyonu mutlaka kontrol ettir doktor lar unutuyor..ben de vardı hep en basta enfeksiyon simdi yok çok şükür...camasirlarimi hep utuletiyorum artik çünkü..bir ara sirkeli su ile temizledim hep dikişler mikrop kapıyormuş diye..Bi iki dakka suruyor artik siklasti, takmiyim diyorum ama sayi onu buluyor gunde. Doktor enfeksiyondan ddi, ikiz oldugu icin ddi. Ama anlamadim
Evet bu kasilmalar yalanci dogum kasilmalari, vucudu doguma hazirliyor. Ama ikiz olunca bn merak ettim, ikiz arkdslrin gunde kac defa oluyor diye ama olmuyormus veya gece oluyorZaten arada kasılma olması da normal arkadaşlar
Haklisin bir kaç gündür ondan da ses çıkmadı canım...
shopping nasılsın cnm.iyimisin? Bir haftadır yazmıyorsun.
Haklisin bir kaç gündür ondan da ses çıkmadı canım...
benim bahsettiğim de bu zaten.hareket etikçe top gibi oluyorlar.onlar kasılma değil canım.Top gibi oluyor bnmkilr , agri olmuyor ama rahatsiz oluyorum kasilma olunca.
Gündüz olmuyor ona eminim de.gece oluyorsada farketmiyo olabilirim.bazen kalktıgımda hissedİyorum.Ya oluyorda sen farketmiyorsan canim, dikjat ediyormsn
Allah korusun canim ya, napabilirim, gittim bn test yaptirmasini istedim. Tam uc defa enfeksiyon icin fitil antibiyotik ve saşe den olusan ilaclardan kullandim. Gunde iki defa ic camasir degistiriorm, akinti icin. Ped kullanmiorum. Enfeksiyondan kurtulamiyirum nedense. Bakalim bu sefer tekrr test yaptiracm. Neden ne imis ogrenirizSenin temin anlattiginin aynisi idi benim daha önce..okurken onu yaşadım resmen..enfeksiyonu mutlaka kontrol ettir doktor lar unutuyor..ben de vardı hep en basta enfeksiyon simdi yok çok şükür...camasirlarimi hep utuletiyorum artik çünkü..bir ara sirkeli su ile temizledim hep dikişler mikrop kapıyormuş diye..
Iyi seyirler mac izliosun galibaGollllllllllllll
Ayni dedigim gibi oluyormu sende canim, karninin sekli degisiyormubenim de bahs
benim bahsettiğim de bu zaten.hareket etikçe top gibi oluyorlar.onlar kasılma değil canım.