2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

O iste kasılma canım maalesef...benimde öyle olmuştu geçen sefer..ona dakika sure tut dedimi doktorun..
Bi iki dakka suruyor artik siklasti, takmiyim diyorum ama sayi onu buluyor gunde. Doktor enfeksiyondan ddi, ikiz oldugu icin ddi. Ama anlamadim

Bi iki dakka suruyor artik siklasti, takmiyim diyorum ama sayi onu buluyor gunde. Doktor enfeksiyondan ddi, ikiz oldugu icin ddi. Ama anlamadim
Senin temin anlattiginin aynisi idi benim daha önce..okurken onu yaşadım resmen..enfeksiyonu mutlaka kontrol ettir doktor lar unutuyor..ben de vardı hep en basta enfeksiyon simdi yok çok şükür...camasirlarimi hep utuletiyorum artik çünkü..bir ara sirkeli su ile temizledim hep dikişler mikrop kapıyormuş diye..

Allah korusun canim ya, napabilirim, gittim bn test yaptirmasini istedim. Tam uc defa enfeksiyon icin fitil antibiyotik ve saşe den olusan ilaclardan kullandim. Gunde iki defa ic camasir degistiriorm, akinti icin. Ped kullanmiorum. Enfeksiyondan kurtulamiyirum nedense. Bakalim bu sefer tekrr test yaptiracm. Neden ne imis ogreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…