- 4 Şubat 2015
- 1.852
- 1.244
Sen pozitifi gördün artık sefaann olsunYarın benim bir tekrar testim var, onun stresi sardı şimdiden
Hakikaten pozitifi görünce bitmiyormuş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen pozitifi gördün artık sefaann olsunYarın benim bir tekrar testim var, onun stresi sardı şimdiden
Hakikaten pozitifi görünce bitmiyormuş...
Vallaaa kayiran mevlam beni kayirsinSen pozitifi gördün artık sefaann olsun
Oyala kendini canım benim, uyuyarak zaman geçirmeye çalıştım ben olmadı, son akşam dışarı çıktım çay içmeye bir iki arkadaşımı gördüm hemen akşam oluverdi. İnşaallah senden de güzel haber alıcaz. Ya Halık, diye tespih çek. Bi de şu ayeti 7 kere oku: Hasbiyallahu Lailahe İllallahu Aleyhi Tevekkeltü ve Hüve Rabbül Arşil Aziym.Benimde yarin test gunum yuregim agzimda atiyo.
Seninki devlet meselesine döndü patikli yarın büyük gün sabırsızlıkla bekliyoruz haberleriniOyala kendini canım benim, uyuyarak zaman geçirmeye çalıştım ben olmadı, son akşam dışarı çıktım çay içmeye bir iki arkadaşımı gördüm hemen akşam oluverdi. İnşaallah senden de güzel haber alıcaz. Ya Halık, diye tespih çek. Bi de şu ayeti 7 kere oku: Hasbiyallahu Lailahe İllallahu Aleyhi Tevekkeltü ve Hüve Rabbül Arşil Aziym.
Sitres yok en büyük büyük düşman o zaten,ama değerin düşük olsaydı biraz sitrese girebilirdin o yüzden bir sorun yok tadını çıkar canimDeğerim iki katına çıkmazsa diye korkuyorum işte, çok şükür tabii ki
Benim transfer günüm son adet tarihimden sonra ram 14. Güne denk geldi. Hesap yapmam kolay oluyor, doktorum tahmini doğum tarihi için trnsfer günümden sonra 38 hafta Demişti. Oğluma hamileyken 5 hafta 3 günlükken görmüştük keseyi ama karından mı vajinal mi hatırlamıyorum.O kadar erken kese görünüyor mu!? Bi de bu hafta hesabını son adet tarihine göre mi hesaplıyoruz? Bizim transfer günümüzden itibaren mi sayacaklar yoksa? Siteden yapmıştım ben de ama sonra sildim.
Aaa çok sevindim canım, anlamıyorum işte böyle panik yapıyorum istemedenSitres yok en büyük büyük düşman o zaten,ama değerin düşük olsaydı biraz sitrese girebilirdin o yüzden bir sorun yok tadını çıkar canim
Benimki 18. Güne denk gelmiş oluyor. Pazartesi ben de gidicem doktora. Vajinal baktırmayın diyorlar, o kadar riskli olsa doktor bakar mı ki?Benim transfer günüm son adet tarihimden sonra ram 14. Güne denk geldi. Hesap yapmam kolay oluyor, doktorum tahmini doğum tarihi için trnsfer günümden sonra 38 hafta Demişti. Oğluma hamileyken 5 hafta 3 günlükken görmüştük keseyi ama karından mı vajinal mi hatırlamıyorum.
sürekli yazıyorum yaa bıktırdım dimi sizi hakkınızı helal edin vallaSeninki devlet meselesine döndü patikli yarın büyük gün sabırsızlıkla bekliyoruz haberlerini
Ben de riskli diye duymuştum o Yüzden tedirgin oldum biraz. Sıkıntı olursa bakmaz herhalde. Bilmiyorum ki kafam karıştıBenimki 18. Güne denk gelmiş oluyor. Pazartesi ben de gidicem doktora. Vajinal baktırmayın diyorlar, o kadar riskli olsa doktor bakar mı ki?
Ay askolsun canım benim ne biktirmasi ben sana takılıyorum sadece :) seninkide birsey mi,transferim olsun ben neler yapıcam size :)sürekli yazıyorum yaa bıktırdım dimi sizi hakkınızı helal edin valla
aynıyız canım benımde pazartesi randevum inşallah bebeşimizi görürüz ben cok heycanlıyım senin degerlerin kaçtı nezaman taransferın olduGünaydın arkadaşlar!! Herkese mutlu bir gün diliyorum. Benim pazartesi kese randevum var. Allah'ın izniyle 5 hafta 2 günlük olacak o zaman bebişim. Usg ile karından mı yoksa vajinal mi bakılıyor acaba?
sürekli yazıp duruyorum ama şu oldu bu oldu ben bile bıkıyorum kendimden valla şu pozitifi bi göreyimde nazınızı yerim sizin ben ..iyi ki varsınızAy askolsun canım benim ne biktirmasi ben sana takılıyorum sadece :) seninkide birsey mi,transferim olsun ben neler yapıcam size :)
Çok tatlisin ya çok güldüm Oh Oh HADİ geliyo bebisimizsürekli yazıp duruyorum ama şu oldu bu oldu ben bile bıkıyorum kendimden valla şu pozitifi bi göreyimde nazınızı yerim sizin ben ..iyi ki varsınız
haa bide feci başım dönüyo midem bulanıyo benim
gayet güzel canım neden korkuyorsun.opuda 11 yumurta sizce nasil iyimi lutfen kafam karisik korkuyorum
Canım benim transferim 8 martta oldu. 2 tane dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi. 12. Gün değerim 124,9, 15. Gün değerim 523 çıktı. Ama test sonuçları rahatlatmıyor tamamen. Keseyi görüp kalp atışlarını duyup rahatlarız inşallahaynıyız canım benımde pazartesi randevum inşallah bebeşimizi görürüz ben cok heycanlıyım senin degerlerin kaçtı nezaman taransferın oldu