- 4 Şubat 2015
- 1.852
- 1.244
Valla niye bilmiyorum içime mi doğuyor ben senin hamile olduğunu düşünüyorumİnsallah canim.bi ruya olmali o pozitif .hayal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla niye bilmiyorum içime mi doğuyor ben senin hamile olduğunu düşünüyorumİnsallah canim.bi ruya olmali o pozitif .hayal.
canım benim içine bir şey doğuyor mu:) ben çok inanırım insanların güzel şeyleri hissettiğineValla niye bilmiyorum içime mi doğuyor ben senin hamile olduğunu düşünüyorum
Valla canım o işte birden doğuyor insanın içine sormayla olmuyor :)sen nasılsın bu arada ne asamadasin en son nevin hn a gidip gitmeyecegini dusunuyordun sanırım dmi?canım benim içine bir şey doğuyor mu:) ben çok inanırım insanların güzel şeyleri hissettiğine
evet canım başladım tedaviye nevin hanımla.. bugün 5.gün kontrolüm var bakalım ne kadar yumurta oluşmuş.. çok heycanlıyım:)Valla canım o işte birden doğuyor insanın içine sormayla olmuyor :)sen nasılsın bu arada ne asamadasin en son nevin hn a gidip gitmeyecegini dusunuyordun sanırım dmi?
sssssssssuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppeeeeeeeeeerrrrr bir haber kizcelerimYağmurun elleri VE egeada07 hamileler hemde 2 tane :) :)
Hayirlisi olsun insallah...Hadi bakalım güzel haberlerini ver kontrolden sonra :)evet canım başladım tedaviye nevin hanımla.. bugün 5.gün kontrolüm var bakalım ne kadar yumurta oluşmuş.. çok heycanlıyım:)
Teşekkür ederim canım inşallah diğer yaşadıklarını da bize aktarirsin peki mide bulantısı falan diyorlar ya o var miBir gün öncesinden başlardı sancılarım ama bunda uzun sürdü hala da var. Şu an takvime göre adetimin üçüncü gününde olmam lazım. Üç gebelik yaşayan bir arkadaşım bu regl oluyo gibi hissetme üç ay devam eder ara sıra dedi.
Hadi nurcan 3 yap bugun ki hamile haberlerinio kadar stresliyim ki yazamıyorum offff.
Agrilarim oyle siddetli oluyo ki nefesimi kesiyo korkuyorum bendepatikli Sen çok karamsarsın kuzum yaa. Yapma böyle. Dinleme artık kendini. Azıcık kaldı bak Cumartesine. Hayırlısıyla senin de pozitif haberlerini duyacağız inşallah.
inşallah devamı gelir canım bugün güzel bir gün güzel haberler alıyor sizlerle birlikte bizde seviniyoruz. bize umut oluyorsun. bhcg kaç çıktı canım kaçıncı günün bideKizlarrrr sonuc pzitif hamileyimm
Allahim isteyen herkese versin canlarim cok mutluyum cokk