2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

canım benim içine bir şey doğuyor mu:) ben çok inanırım insanların güzel şeyleri hissettiğine
Valla canım o işte birden doğuyor insanın içine sormayla olmuyor :)sen nasılsın bu arada ne asamadasin en son nevin hn a gidip gitmeyecegini dusunuyordun sanırım dmi?

:KK57::KK57::KK57:kizlar hamiş haberi mi var ne okumaya sayfalari firsatim yok
biri solesin banada

Valla canım o işte birden doğuyor insanın içine sormayla olmuyor :)sen nasılsın bu arada ne asamadasin en son nevin hn a gidip gitmeyecegini dusunuyordun sanırım dmi?
evet canım başladım tedaviye nevin hanımla.. bugün 5.gün kontrolüm var bakalım ne kadar yumurta oluşmuş.. çok heycanlıyım:)

Yağmurun elleri VE egeada07 hamileler hemde 2 tane :) :)
sssssssssuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppeeeeeeeeeerrrrr bir haber kizcelerim
darisi hepimizin basina insallahhhhhhhhhhhhhhhhh:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:@Egeada07 ve yagmurun_elleri yagmurun_elleri canlar sağlıcakla kuzucuklari kucaginiza alirsiniz insallahhhhhhh
cok ama cok sevindimmmmm

Bir gün öncesinden başlardı sancılarım ama bunda uzun sürdü hala da var. Şu an takvime göre adetimin üçüncü gününde olmam lazım. Üç gebelik yaşayan bir arkadaşım bu regl oluyo gibi hissetme üç ay devam eder ara sıra dedi.
Teşekkür ederim canım inşallah diğer yaşadıklarını da bize aktarirsin peki mide bulantısı falan diyorlar ya o var mi

Mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hepimizin anne olmasi dilegiyleeee,

UYE................................YAS......DENEME............MERKEZ.....................................TRANSFER..............SONUC
arife1991.............................23..............2.......adana kisla başkent hast......................02mart(2 emb)....:anneadayı::emir_bebek::nazar:

nursela09...........................30...............2...........bahçeci fulya.......................................5 mart(2emb).................:KK51:

kzuski.................................37...............2.........Antalya gelecek tup bebek..................01 mart..............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

melekada............................26..............1..........sanliurfaosm.....................................................?...........................:KK51:

arzusglam..........................29...............1......................?.................................................05 mart...........................:KK51:
scoz2121.............................35..............1...........bahçeci diyarbakir..............................8 mart(2emb).....:anneadayı::emir_bebek::nazar:

icegul..................................34..............2...........eskisehir acibadem...............................9 mart..(değerleri dustu):KK51:

mayfly................................30...............3..........bahçeci fulya.........................................09 mart..............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

egeada................................29..............1...........Antalya ivf..............................................17 mart.............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

yağmurun elleri..................?...............?.................?.............................................................?....................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

patikli.................................36..............1...........ankara Turgut ozal univ.hast..............16 mart(2emb)........28 mart

_ksk_..................................34..............2...........ege üniversitesi......................................18 mart....................27 mart

conqueror...........................28............4............bahçeci fulya...........................................20 mart...................4 nisan

prensim1975......................?...............3............sisli memorial............................................?...........................beklemede

abbajur..............................27.............1............diyarbakir veni vidi ..................................?...........................tedavide

eses50...............................29................5............yurtdisi...........................................................?....................tedavide

esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak.............................................?....................tedavide

kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri..............................................?....................tedavide

daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe................................................?....................tedavide

admad................................27................2...........bahçeci umut.....................................................?....................tedavide

eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................................................?....................tedavide

loreth..................................32................1............bahçeci fulya......................................................?....................tedavide

kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya.....................................................?....................tedavide

makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art..................................................?....................tedavide

aysegul_huseyn..................28................2......medicana international..........................................?....................tedavide

elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................................................?...................tedavide

elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm........................................................?....................tedavide

nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak.................................................?....................tedavide

umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi.................................................?...................tedavide

serenci.................................28..............2...................acibadem........................................................?...................tedavide

glshgktrk............................29..............1.............baskent üniversitesi.............................................?...................tedavide

hanifefk..............................26..............1...............doğu fertil...........................................................?...................tedavide

semOS57............................23..............1................yurtdisi...............................................................?..................tedavide

fatmafatma.......................35...............1.............ankara memorial..................................................?.................tedavide

[/QUOTE]

Coook tesekkur ederim kizlar hepinize.Mutlulugumu paylastiniz Allah sizinde yuzlerinizi guldursun musmutlu olun insallah.Bu topic ugurlu geldi umarim boyle devam etsin.
Agri hissedenler hic korkmayin ben en buyuk belirtimdi.

sabah kan verdim bende hala sonuç bekliyorum elim ayağım buz gibi öldüm yaa. bu arada çok sevindim Egeada07 Allah ağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bana dua et.

patikli patikli Sen çok karamsarsın kuzum yaa. Yapma böyle. Dinleme artık kendini. Azıcık kaldı bak Cumartesine. Hayırlısıyla senin de pozitif haberlerini duyacağız inşallah.

patikli patikli Sen çok karamsarsın kuzum yaa. Yapma böyle. Dinleme artık kendini. Azıcık kaldı bak Cumartesine. Hayırlısıyla senin de pozitif haberlerini duyacağız inşallah.
Agrilarim oyle siddetli oluyo ki nefesimi kesiyo korkuyorum bende :KK43:
Tamam karamsarlik yok :KK66: bugun cok mutluyuz zaten yaaa 3. Yolda geliyo bence haberi

Kizlarrrr sonuc pzitif hamileyimm :emir_bebek:
Allahim isteyen herkese versin canlarim cok mutluyum cokk:nazar:
inşallah devamı gelir canım bugün güzel bir gün güzel haberler alıyor sizlerle birlikte bizde seviniyoruz. bize umut oluyorsun. bhcg kaç çıktı canım kaçıncı günün bide

X