2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

aynen öyle benm eşimde bana takma kafana takarsan olmaz dıyor ama nasıl takmayayım eşim arabamı satarm yıne yaptırırız dıyo ama benm elımde degıl cok dusunuyorm gercektende paran olursa yasında onemı yok psikolojinde bozulmuyo en azından bu tutmadı dıerı tutar umudun oluyo benm korkudan panıkten hevesım kalmıyo doktor gecen tersledı moralım bozuldu ne cok soru soruyorsn dıye ben doktora ya yumurta gelısmezse ya transfer olmazsa paramız yanarmı dıye sordum BU SORUYU SORMAK EN DOĞAL HAKKIM ama bana doktor daha o gun gelmemıs gelsın ozman konusuruz sımdıden bukdar oanık olmayın dıyo ben paramın hesabını yapıyorm soruyorm adam panık olma dıyo DOKTORDAN gıcık aldım dıer doktora gıdım dıyorm ama bu seferde dıerı bana ters yapar aynı klınık sorun cıkarır dıye korkuyorm
Eslerimiz takma kafana ben halledicem ayarlıcam düşünme sen sadece rahatına bak deseler ne olur tatlım bizim elimizde mi hele ki onların bi cocuk gorduklerinde iclerinin nasıl yandığıni ve sana caktirmamaya çalıştığını bilirken hiç kolay değil çok zor bir durum hem hadi borçla yaptık ettik sonra tutmadı o borcu öderken o sıkıntıyı ikimiz cekicez hem ruhsal hem maddi çöküntü çok kötü bu konuda yaptiracagin merkezde tabi ki çok önemli ve ayrıca doktorun bence imkanın varsa vazgeç o hastanede yaptırma o stres altında o anlayissiz doktorun elinde olacağı varsa da olmaz canım ya doktorlar cepleri ni değil bizi düşünecek ler gerekirse bize terapi uygulayıp her sorumuza daha biz sormadan derman olacaklar boşuna mi okudular onca yıl nerde kaldı o yeminler i hepsi lafta bu devirde görüyorum da bazı doktorlar sadece cebini düşünür olmuş

Bugünün tüm şanslı hamiş anneleri sonunda meleklerinize kavuştunuz yüce allahım gönlünüze göre verdi inşallah bu hep böyle devam eder inşallah melekleriniz sapasağlam sağlıklı doğar ve inşallah emekli yürüdüğü okula gittiği hatta evlendiği ve onların meleklerinin olduğu günü görürsünüz ve yine bizimle burada inşallah bu sefer mutlu anilarmizi paylaşıyor oluruz. .

Peki canım normalde adet dönemin nasıl geçerdi kaç gün önceden baslardi ağrıların yani hamile olduğunu anlayabildin mi yoksa yine adet olucan mi zannettim merakimdan soruyorum k.b bizde hamile kalana kadar hep bi umut pesindeyiz
Bir gün öncesinden başlardı sancılarım ama bunda uzun sürdü hala da var. Şu an takvime göre adetimin üçüncü gününde olmam lazım. Üç gebelik yaşayan bir arkadaşım bu regl oluyo gibi hissetme üç ay devam eder ara sıra dedi.

Merhaba arkadaşlar, 11 gün yattım da bu gece geçmiyor sanki... Ne gece biter, ne sabah olur, ne de kan verdikten sonra test için bekleyeceğimiz zaman geçer... İyi dilekleriniz, dualarınız için çok teşekkür ederim. Rabbim gönlünüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin inşaallah. Kendimi nedense hep olumsuz sonuca hazırladığımı fark ettim, hayalkırıklığı yaşamışlığım çok diye sanırım heveslenmek istemiyorum. İnşaallah güzel haberler paylaşırız birbirimizle... Burada isimlerimizi bilmeden dostluk kuruyoruz, kimse bu kadar nazını çekmez kimsenin herhalde. Birbirimizi çok iyi anladığımızdan mıdır bilmem, internetten uzak durmaya çalışsam da aklım sizde kalıyor. Neyse duygulandım ben biraz, sakinleşip uyumaya çalışayım en iyisi. Dualarım sizinle, siz de duanızda bana yer vermeyi unutmayın. Hayırlısını dileyin, Allah'a emanet olun

merhaba canım senin kaçıncı denemen
İlk denemem

Tesekkurler arkadaslar. 9bucuk gibi ciktim islemden. Ogleden oncede aciklama yaptialr.
14 tane toplanmis.bi tanesinin ici bosmus 4-5tanesi dollenemeyecek gibiymis.
Geriye kaldi sekiz tane cok sukur. Kalitelerini cok begendim dedi embriyolog.
Esinin spermleride iyi.siz gercekten aciklanamayan infertilite grubundansiniz dedim cumartesi ayayip transfer hakkinda bilgi vercekler.
Hayirlisiyla bebislerimi sagsalim alirim ins. Bende.
Hamile olan arkadaslarida cok tebrik eder ve dualarina talip oldugumu iletirim:-)

Herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Sizin de güzel haberleriniz için sabırsızlanıyorum :KK19::KK19::KK19:

Tesekkurler arkadaslar. 9bucuk gibi ciktim islemden. Ogleden oncede aciklama yaptialr.
Esinin spermleride iyi.siz gercekten aciklanamayan infertilite grubundansiniz dedim cumartesi ayayip transfer hakkinda bilgi vercekler.
Hamile olan arkadaslarida cok tebrik eder ve dualarina talip oldugumu iletirim:-)
Hayırlısı olsun arkadaşım, Allah sağlıklı bir süreç nasip etsin inşaallah.

yazdıklrın tıpatp benı anlattı cnm bende suan daha ılk denemenın parasını bııktırıyorum senın yıne saacak bılezıgın kalmıs benm oda yok yuzuklermden baska bırsey kalmadı ben daha ilk tedavımın parasını denklestırmedım denklestırdım tedavı basladı dıyelım ya tutmazsa 2.tedavı ıcın cokkkkkkkkk beklemem lazım yasımda 34 yanı benm ne emeklerle para bırıktırdıgıme ınanamazsınız daha tedavıme baslamadan ya boşa gıderse dıye panık halındeyım elımde degıl kafam bı turlu rahat deıl bu olmadı 2.ye dıyemıyorm cunku daha1.nın ucretını tamamlayamadım :KK43:
canim benim aynen bizde baska sansimiz yok bu tutmazsa ikinci cok zor biriktiremem allah yardim etsin insallah seninde kismetin bebisinle gelir allahim yarfim eder elbet atlatacaz bu gunleri insallah

canim cok gecmis olsun super bir haber bu insallah 8 ide dollenir

X