- 24 Mart 2015
- 126
- 64
- 31
Eslerimiz takma kafana ben halledicem ayarlıcam düşünme sen sadece rahatına bak deseler ne olur tatlım bizim elimizde mi hele ki onların bi cocuk gorduklerinde iclerinin nasıl yandığıni ve sana caktirmamaya çalıştığını bilirken hiç kolay değil çok zor bir durum hem hadi borçla yaptık ettik sonra tutmadı o borcu öderken o sıkıntıyı ikimiz cekicez hem ruhsal hem maddi çöküntü çok kötü bu konuda yaptiracagin merkezde tabi ki çok önemli ve ayrıca doktorun bence imkanın varsa vazgeç o hastanede yaptırma o stres altında o anlayissiz doktorun elinde olacağı varsa da olmaz canım ya doktorlar cepleri ni değil bizi düşünecek ler gerekirse bize terapi uygulayıp her sorumuza daha biz sormadan derman olacaklar boşuna mi okudular onca yıl nerde kaldı o yeminler i hepsi lafta bu devirde görüyorum da bazı doktorlar sadece cebini düşünür olmuşaynen öyle benm eşimde bana takma kafana takarsan olmaz dıyor ama nasıl takmayayım eşim arabamı satarm yıne yaptırırız dıyo ama benm elımde degıl cok dusunuyorm gercektende paran olursa yasında onemı yok psikolojinde bozulmuyo en azından bu tutmadı dıerı tutar umudun oluyo benm korkudan panıkten hevesım kalmıyo doktor gecen tersledı moralım bozuldu ne cok soru soruyorsn dıye ben doktora ya yumurta gelısmezse ya transfer olmazsa paramız yanarmı dıye sordum BU SORUYU SORMAK EN DOĞAL HAKKIM ama bana doktor daha o gun gelmemıs gelsın ozman konusuruz sımdıden bukdar oanık olmayın dıyo ben paramın hesabını yapıyorm soruyorm adam panık olma dıyo DOKTORDAN gıcık aldım dıer doktora gıdım dıyorm ama bu seferde dıerı bana ters yapar aynı klınık sorun cıkarır dıye korkuyorm