2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Merhaba arkadaşlar, size güzel bir haberim var :KK49: Beta hcg sonucum 240, yani pozitif !
Çok mutluyum, sizlerden de iyi haberler bekliyorum. Rabbim hepinizin gönlünde olanı hakkınızda hayırlı kılsın inşallah. Cumartesi tekrar test yapıcam. Heyecandan napçağımı bilemiyorum. Yine girer yazarım buraya :KK54: iyi ki varsınız! :KK15:
canım coj sevındım ya Allah hayırlı etsın ınsallah darısı bızlere ınsallah

ben henüz o aşamaya gelmedim cnm ama arkdasm 2 sene önce 2 ay ıcın 500tl verdiğini söylemıstı
Allahım yardımcımız olsun.Allah sabır versin hepimize.Bazen tv haberlerinde çıkıyorya doğurmuş çöpe atmış o kadınları elime bir geçirsem saçlarını yolup yolup çöpe atardım.:KK43: yazık ya o masumların ne suçu var

Merhaba arkadaşlar, size güzel bir haberim var :KK49: Beta hcg sonucum 240, yani pozitif !
Çok mutluyum, sizlerden de iyi haberler bekliyorum. Rabbim hepinizin gönlünde olanı hakkınızda hayırlı kılsın inşallah. Cumartesi tekrar test yapıcam. Heyecandan napçağımı bilemiyorum. Yine girer yazarım buraya :KK54: iyi ki varsınız! :KK15:

Yaşasın :KK9:bu sabah gülerek uyandım sayende canım benim :)şükürler olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Bize bol bol dua et hamileler in duası gecermis :)

Allahım yardımcımız olsun.Allah sabır versin hepimize.Bazen tv haberlerinde çıkıyorya doğurmuş çöpe atmış o kadınları elime bir geçirsem saçlarını yolup yolup çöpe atardım.:KK43: yazık ya o masumların ne suçu var
bende aynı şeyleri düşünüyorm okadar bebek hasretıyle yanan anne olmak ısteyen varken evlatlarını doğurup atan öldüren ac bırakan ne bılım böyle canıler ınsan olamaz hayvan demekte hayvana hakaret olur

yagmurun_elleri yagmurun_elleri hayırlı olsun allah
hayırlı olsun gözün aydın allah sağ sağlim kucagına almanı nasip etsin :KK66:

İyiyim bende beklemedeyim hala:)ya sen bildiğin belirtileri yasiyosun canım sık tuvalete gitmeler falan :)yarından sonra seninde güzel haberlerini bekliyoruz insallah

X