2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Saglik merkezine gidecem ins.arkadaslar saatim gelince.ordan ne derlerse yaptircaz artik napalim

Cetrotide kullandim 4gun. bugunde ovitrelle kullancam ve ignelerim bitecek ins. Canim
Senin durumun nasilmis. E 2 Degerinde yukselme varmi
benimki lucrin nedenki catlatma ignrsi deilki o e2 bakilmadi canm yumurtlar buyuk diyemi acaba

Son düzenleme:
inşallah canım rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

yumurtalarinin boyutu kac oldugunda verdiler catlatma ignesi lutfen.soylermisn
hatırlamoyorum kı persenmbe gıttım bır ıgne daha verdı dedı cumartesı gece onda vuracaksın gobekten vurdum ondan once de hastane de kalcadan yaptırdım pazartesı de opum vardı 20 yumurtam toplandı suan on bes tsnesı dollenmıs

Lucrin ne icin ki canim. Ben hic kullanmadim onu. Pazartesi benim ignelerde 8.gunumde ve e2ye bakilmisti
int baktim yumurta badkilayaci diyo catlatma ignesi deil yani valla ben birsey anlamdim opu oncesi bu igneyi niye verdi catlatma vermemelimiydiki kafam bimilyon oldu umarim yanlis birsey olmaz

iste o cumartesi vurdugun ignenin adi ne canim hatirlamiyomusun ya

Cumartesı gece yaptıgım ıgne ovıtrelle canım o son ıgneydı daha da yapmdım opudan sonra bugun basladım ıste

int baktim yumurta badkilayaci diyo catlatma ignesi deil yani valla ben birsey anlamdim opu oncesi bu igneyi niye verdi catlatma vermemelimiydiki kafam bimilyon oldu umarim yanlis birsey olmaz
Benim kulkandigim cetrotide de bunun gibiydi canim. Yumurtanin kendiliignden catlamasini onluyorlar yani.sonrada catlatma ignesiyle istedikleri zamana ayarlayaviliyorlar catlama anini. Bence iyi bisey bu. Dsunsene kendi basina catlayip tedavinin iptal oldugunu.
Ben sabah cetrotide kullandim. Birazdanda catlatla ignesi yaptiracagim. Persembe sabah 8dede opu icin hazir ve nazir olacagim ins.

Opu olan arkadaslarim esiniz disinda o gun baska birine ihtiyacini oluyormu yardim icin. Ben memleketten annemi cagirmayi dysunuyorum. Ama transfer sonrasida kalcak biraz yanimda. Onunda isleri var malum okadar kalamicak gibi.ne zmana gelse iyi olur.

ama bana catlatma vermediki bi bunu verdi iste senin yumurta boyutunu soylemedimi ya

Opu olan arkadaslarim esiniz disinda o gun baska birine ihtiyacini oluyormu yardim icin. Ben memleketten annemi cagirmayi dysunuyorum. Ama transfer sonrasida kalcak biraz yanimda. Onunda isleri var malum okadar kalamicak gibi.ne zmana gelse iyi olur.
esin disinda birine gerek olmaz cunku birkac saat sonra eve gonderiyolarmis bende kimseye demicem gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…